Бонус малус от догодина?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: TOYOTA

Re: Бонус малус от догодина?

Мнение от Двигателист » 16 Май 2026, 22:04

steeN написа:Според мен и мантинелите трябва да плащат ГО. Те също са участници в доста произшествия :dunno:

Бих добавил и дърветата.
Лудия.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 17 Май 2026, 3:20

Мен ме е удрял стълб без гражданска.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Май 2026, 9:51

Маверика да каже дали му беше весело като го удари понито без ГО ??!!! :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Май 2026, 21:31

Вихрогон направо. И знаеш ли какво става? Издават куките, пишат акт на дебила за който е практика да си го пуска да ходи където му кефне отвързан тоя вихрогон и се почва...той акт, ама няма гражданска ни вихрогона, ни идиота му. Съди го вика. Ама за да го съдиш, трябвало колата ти да стои като веществено доказателство поне докато експерт не ти извади точно какви са щетите. Да, ама ако го осъдиш за 1000 евро, а онзи реши, че не е баш толкова сумата, се почват едни...
Абе не е работа, попът е вързан само ако коня е вързан или пък ако не е вързан, поне да има гражданска. Затова и аз искам всички коне и понита в тази държава да имат гражданска! Имаш кон, плащаш, нямаш кон..купи си крава, те са по-бавни. :mhihi:
А знаете ли какво трябва да направите ако карате в еднопосочна улица дойде пиян и ви удари? Веднага трябва да извършите граждански арест защотоооооо...той може да слезе от колата, да избяга, колата да не е на негово име, да няма гражданска, преглед и да се укрие. През това време КАТ трябва да намери собственика, той да каже кой е карал...като се сети, щото пък може и онзи да е дал колата на някой, не се знае. Ама да речем е в този на който я е дал. Той да бъде намерен. Да признае, че е карал. Ако не признае или има амнезия, трябва да се изчака да се сети все пак защото вината остава у него. Обаче ако не разпише акта, той не признава, че е карал, на вас никой няма да ви плати нищо през това време. Нямата и право да си оправяте колата защото трябва да мине оглед при застраховател. След това ще търсите щети от гаранционния фонд и ще пиете една студена вода, както се случи с баща ми преди години защото все пак колата му трябваше и нямаше време да чака този и онзи да се накани да свърши работата. При все, че катаджията беше баш човек и ходи да търси БОКЛУКА пред блока му като го знаеше как изглежда и да се появи. Защото се оказа, че ако звънне на вратата и излезе жена му, детето му, майка му, баща му, стринка му...едно "не знам къде е" върши работа и полицая може да се хване за палците. Дори да го види вътре(абсурда)без да пита може ли да вляза и вие да му кажете да, той не може да влезе, не може и да прецени точно тоя ли е чукундура, който търси защото трябва да му иска ЛК и може да се е объркал един вид, че вижда този, който вижда. Та да, извършвате граждански арест ако някой хукне да бяха, понеже щом бяга, значи тази опция е много по-добре за него, а за вас зле.
И скоро един ИДИОТ, който леко ми удари бронята и хукна да се изнася се чудеше защо съм му казал, че ако напусне ПТП-то съм го заплашвал, че ще му вземаме книжката(а аз казах вземат)а ченгетата като дойдоха после се чудеха защо не съм го оставил да си иде. Ей затова, няма да си ходи боклука! Дреме ми, че после ще му вземе ли книжката до 6 месеца за напускане след като пари няма да видя аз или поне има такава опасност. Същият реши, че ще бяга след като първо ми обясняваше как на регулирано със знаци кръгово предимство имал той защото ми бил дясностоящ. Викам идеално, тъкмо като дойде КАТ ще каже кой е прав и кой крив. :mhihi:

Та да, гражданска за кон вихрогон и граждански арест ако ви ударят и хукнат да бягат. :mrgreen:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 18 Май 2026, 22:22

Top Gun Maverick написа: Имаш кон, плащаш, нямаш кон..купи си крава, те са по-бавни. :mhihi:

Не бъди толкова сигурен - кравите могат да развият до 40км/ч в спринт, а и да нанесат доста по-сериозни щети :ok:
И на мен не ми беше смешно като ме подгони кравата. :lol:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 19 Май 2026, 5:26

И на мен не ми беше смешно като ме подгони кравата. :lol:
Твоята крава дето ти скочи беше във Швайц , 100% е имала ГО . Ако те беше докопала със сигурност щяха да ти платят щетите . Най малкото ще те закърпят при доверен доктор . Докато Мавърика пие една студена вода , понито е било дерегистрирано със изтекла ГО ... :dunno:
Последна промяна Jordana на 19 Май 2026, 8:15, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 19 Май 2026, 7:39

Не се залъгвайте! Застрахователите са тук , за да взимат пари от премиите, а не да изплащат някакви щети от тях... Справки - живата реалност! Очевидно и цялата 'система' е направена така, че да защитава техния интерес, а не редовия гражданин...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Май 2026, 14:12

Изображение

Ето един хубавец. Става произшествие, този умира от лек удар в главата. На някой му тежи на съвестта, че е убил човек. И е съден за убийство по непредпазливост или повече. Според мен трябва да вдигнат ГО на всички около него, щото нали от тяхното ще се взимат парите :angel:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 19 Май 2026, 14:26

Не мога да ги разбера тея "колеги" някви специални киречи ли бъркат та да не падат от номера :dunno: :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 19 Май 2026, 16:54

Бахти смелчаците как карат мотор без каска, аз на колелото не смея да се кача без... :mhihi: Ама сигурно съм много страхлив и в мен е проблема. Ама мамка му харесвам го тоя живот, не ми се мре още :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 19 Май 2026, 17:53

b_u_b_o написа:Бахти смелчаците как карат мотор без каска, аз на колелото не смея да се кача без... :mhihi: Ама сигурно съм много страхлив и в мен е проблема. Ама мамка му харесвам го тоя живот, не ми се мре още :dunno:

Някои са с твърди кратуни - падат, стават, нищо им няма :ok:
https://youtu.be/GuWeFHtkjS4?t=206
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 19 Май 2026, 18:09

Този е малко като тебе , носи инструменти за основен ремонт на двигателя . Тресчотка , комплект вложки , ключ за фланеца на ауспуха ...ако случайно го прецакат в сервиза :ok:

Предишна

Назад към Извън Темата