Вкарване на Коли от Германия?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Зависи...
Между двама вносители на коли има много голяма разлика. Те могат така да те наредят че да се чудиш как да се оправиш...
Незнам, начина е ако имаш някой добър познат, който да е бил коректен с теб и се занимава с това. Останалото е риск. Е има и друг вариянт, но не знам до колко ще ти е от полза.
Подписвате договор, че колата идва в еди какво си състояние за еди какви си срокове срещу еди каква си сума като описвате и най-малките детайли като нотариуса трябва да го избереш ТИ...
Това е общо взето. Има начини, но просто търси сигурността, аз ти го казвам като човек, който е патил от такова нещо дори и в съвсем малки мащаби...

Между двама вносители на коли има много голяма разлика. Те могат така да те наредят че да се чудиш как да се оправиш...

Подписвате договор, че колата идва в еди какво си състояние за еди какви си срокове срещу еди каква си сума като описвате и най-малките детайли като нотариуса трябва да го избереш ТИ...

Това е общо взето. Има начини, но просто търси сигурността, аз ти го казвам като човек, който е патил от такова нещо дори и в съвсем малки мащаби...

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Аз лично си взех Ауди 80-ка от северна Германия(Магдебург) и пратих мой човек да я гледа,плати и т.н.Взех я колата,но никой не иска да ми я докара било много далече.Е намери се човек и за карък му се счупи камиончето и сега съм бесен
Та в този смисъл колегата Пенчев е прав.Аз лично я взимам на 105 000 Реални километра от първи собственик 

ТДС - Турбо Див Селянин
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Bavarishe написа:Аз лично я взимам на 105 000 Реални километра от първи собственик
Бъди сигурен, че е така...

Оставете тая работа, немците се научиха на хитринки...

WilliamsF1Team написа:Bavarishe написа:Аз лично я взимам на 105 000 Реални километра от първи собственик
Бъди сигурен, че е така...![]()
![]()
![]()
Оставете тая работа, немците се научиха на хитринки...
Имам един вуйчо който вкарва коли ма не знам от Германия ли .. ще говоря с него да видя как стават нещата!
BMW и Левски ЗАВИНАГИ
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Значи, сега съм дал на заето
?Намерих от аутоскоут Е30 320 туринг, много хубава на вид
http://www.autoscout24.de/home/index/de ... etail_bild
Погледнете колата ... аз си викам ,край заминаваме с колегата да я купуваме (за него е), да ама така както изглежда изпъната,"всичко точ", хората казват, че не е отчислна,има ТЮВ и колата се кара всеки ден се оказва ,че :
- има ръжди
- имала е някакъв тежък удар,защото вратите от едната страна закачат купето като се отварят и затварят
- фаровете са - един хела,един бош ,един "жгмръц' ...
- в тая кола не е пушено,не
сякаш Винету е пращал "смс" на Понтиак в колата
- забележки по салона
а бяхме готови да излитаме към Германия ,ма ако не беше един уникален човек там
щяхме да се озъбим ...
Георги Пенчев

?Намерих от аутоскоут Е30 320 туринг, много хубава на вид

http://www.autoscout24.de/home/index/de ... etail_bild

Погледнете колата ... аз си викам ,край заминаваме с колегата да я купуваме (за него е), да ама така както изглежда изпъната,"всичко точ", хората казват, че не е отчислна,има ТЮВ и колата се кара всеки ден се оказва ,че :
- има ръжди
- имала е някакъв тежък удар,защото вратите от едната страна закачат купето като се отварят и затварят
- фаровете са - един хела,един бош ,един "жгмръц' ...
- в тая кола не е пушено,не

- забележки по салона

Георги Пенчев
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ох, отново от малко друга гледна точка, да ти кажа мое лично мнение (пак:)):
ако си решил твърдо да караш от Германия нещо ЧИТАВО, което напрактика тотално изключва възможността 'далаверски-евтино', мога да ти дам контакт на такъв човек. напрактика той взе мойта, отделно е34 на на мой многогодишен много добър приятел, и други общи познати които поръчват само от него след първата им доставка - няма недоволни. аз лично ако тръгна пак да взимам, 100% ще му поръчвам на него, или ще ходя с него.
въпроса е какво търсиш, наистина читаво за малко повече пари, или някакви далаверки. в първия случай се разбираш с него какво точно, и като ходи АКО ти намери ти кара, ако не - след месец като ходи пак. не винаги има добър избор, имай го предвид, въпреки че много добре знае къде да търси. а тези дето ти гарантират че ще намерят за 5 дена ги позабрави, защото това значи вероятен компромис със състоянието. а ти искаш сам да ръгнеш за 1 обява, то и за 10 е голям шанса 1/2-та да ас отнесени, другата половина със забележки катко каза Пенчев. Затова ти казах, че ощо взето само на място се ловят добрите, т.е. много трябва да си бърз след като излезе обявата!
ако имаш сериозен интерес - ЛС, давам ти тел и си се разбирате директно с него дали не е зарит точно от поръчки, дали може, какво може за Х пари, с него ли искаш да ходиш или да му поръчаш и т.н. и т.н.
ако си решил твърдо да караш от Германия нещо ЧИТАВО, което напрактика тотално изключва възможността 'далаверски-евтино', мога да ти дам контакт на такъв човек. напрактика той взе мойта, отделно е34 на на мой многогодишен много добър приятел, и други общи познати които поръчват само от него след първата им доставка - няма недоволни. аз лично ако тръгна пак да взимам, 100% ще му поръчвам на него, или ще ходя с него.
въпроса е какво търсиш, наистина читаво за малко повече пари, или някакви далаверки. в първия случай се разбираш с него какво точно, и като ходи АКО ти намери ти кара, ако не - след месец като ходи пак. не винаги има добър избор, имай го предвид, въпреки че много добре знае къде да търси. а тези дето ти гарантират че ще намерят за 5 дена ги позабрави, защото това значи вероятен компромис със състоянието. а ти искаш сам да ръгнеш за 1 обява, то и за 10 е голям шанса 1/2-та да ас отнесени, другата половина със забележки катко каза Пенчев. Затова ти казах, че ощо взето само на място се ловят добрите, т.е. много трябва да си бърз след като излезе обявата!
ако имаш сериозен интерес - ЛС, давам ти тел и си се разбирате директно с него дали не е зарит точно от поръчки, дали може, какво може за Х пари, с него ли искаш да ходиш или да му поръчаш и т.н. и т.н.
t0sh написа:ох, отново от малко друга гледна точка, да ти кажа мое лично мнение (пак:)):
Виж .. поради липса на финикийски знаци, гледам в момента нещо "далавраджийско" но ще стане най-рано лятото живот и здраве. Но нищо не ми пречи да ми дадеш контактите на твоя човек ..
BMW и Левски ЗАВИНАГИ
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3