и аз за ангелските очички
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
civic ,
Брат , тоя комплект така ли си идва готов с нарязани и вързани рингчета (като на втората снимка от поста ти ), дето само трябва да се върже . От къде и колко пара е
Брат , тоя комплект така ли си идва готов с нарязани и вързани рингчета (като на втората снимка от поста ти ), дето само трябва да се върже . От къде и колко пара е
- civic
- младши ентусиаст
-
compact_fen написа:civic ,
така си идва.160лв са белите
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
civic написа:compact_fen написа:civic ,
160 лева за единия фар или и за двата ?
- civic
- младши ентусиаст
-
compact_fen написа:civic написа:compact_fen написа:civic ,
160 лева за единия фар или и за двата ?
комплект за 2та
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
madsnake написа:Дайте ги тез снимки най накрая де
Ето ги снимките на стайна светлина без светкавица

Според мен не е толкава зле, свети си нормално. Ето и цените:
-проводника, 8,70лв лин. метър /аз взех 2м./
-стартерчета на 12v, 4,70лв един брой /аз взех 2бр./
-капачета за свободния край на проводника по 0,10лв 2бр.
Купих ги от Бургас магазин PANDA Electronik или нещо подобно.
Всичко около 28лв. Като ги сложа ще пусна снимки на колата с тях на светло и тъмно.
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
много добре изглеждат , да пробвам и аз да направя едни такива и без това няма с кво да се занимавам почивните дни. Дали в бриколаж на 4-ти километър ще има необходимите компоненти.Притеснява ме само това че незнам как да ги залепя за фара , та мисълта ми е ако си направя едни такива мога ли да разчитам за помощ от някои които вече е минал по тоя път за да ги монтирам.То четох горе долу как става ама за всеки случай
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
compact_fen написа:много добре изглеждат , да пробвам и аз да направя едни такива и без това няма с кво да се занимавам почивните дни. Дали в бриколаж на 4-ти километър ще има необходимите компоненти.Притеснява ме само това че незнам как да ги залепя за фара , та мисълта ми е ако си направя едни такива мога ли да разчитам за помощ от някои които вече е минал по тоя път за да ги монтирам.То четох горе долу как става ама за всеки случай
Моите съм ги направил точно по тази технология със фолиото отзад, абе всичко, което той го е направил и аз го направих, само че моите рингове са с кръгъл профил, а не със шестоъгълен като на клипа

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
SuPeR_FLY написа:compact_fen написа:много добре изглеждат , да пробвам и аз да направя едни такива и без това няма с кво да се занимавам почивните дни. Дали в бриколаж на 4-ти километър ще има необходимите компоненти.Притеснява ме само това че незнам как да ги залепя за фара , та мисълта ми е ако си направя едни такива мога ли да разчитам за помощ от някои които вече е минал по тоя път за да ги монтирам.То четох горе долу как става ама за всеки случай
Моите съм ги направил точно по тази технология със фолиото отзад, абе всичко, което той го е направил и аз го направих, само че моите рингове са с кръгъл профил, а не със шестоъгълен като на клипаСветят много по-добре отколкото без фолио според мен, само дето много често ми горят диодите, но вече разбрах от какво е и скоро ще го оправя, ама лошото е, че пак трябва да свалям фаровете за 48725890247908247 път
Резисторите

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
От резисторите е ама не защото не съм ги изчислил, ами защото съм ги сложил направо на диодите и от жегата на фаровете резисторите прегряват и умират, затова трябва да ги преместя да са чак след жиците 

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan

НЕВОЛЯТА УЧИ........