Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Цените на горивата
BMW_POWER написа:Докато вие спамите, руснаците яко помпат пари. Не помня колко милиона им наливаше в хазната покачването на цената само с $1. Това, ако се умножи по много, не ми стига калкулатора. Някой предвиждаше $60 в началото на есента. Ще потърся мнението и съм раздвоен. В прогнози или в бисери да го пейcтна![]()
https://tradingeconomics.com/commodity/urals-oil
Помпат к*ра ми Янко...
https://www.investor.bg/a/515-ikonomika ... -ikonomika
Дори и приближени до Кремъл икономисти признават, че по-скъпият петрол не решава проблема - според последните оценки цената на руския "Уралс" ще бъде над 80 долара за барел през 2026 година, докато в бюджета са заложени 59 долара за барел. Но това ще доведе до под 0,5 пр.п. ръст на икономиката до 1,3%.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Техния 'таван' на цената не си ли стои още или го отмениха?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:Докато вие спамите, руснаците яко помпат пари. Не помня колко милиона им наливаше в хазната покачването на цената само с $1. Това, ако се умножи по много, не ми стига калкулатора. Някой предвиждаше $60 в началото на есента. Ще потърся мнението и съм раздвоен. В прогнози или в бисери да го пейcтна![]()
https://tradingeconomics.com/commodity/urals-oil
Помпат к*ра ми Янко...
https://www.investor.bg/a/515-ikonomika ... -ikonomika
Дори и приближени до Кремъл икономисти признават, че по-скъпият петрол не решава проблема - според последните оценки цената на руския "Уралс" ще бъде над 80 долара за барел през 2026 година, докато в бюджета са заложени 59 долара за барел. Но това ще доведе до под 0,5 пр.п. ръст на икономиката до 1,3%.
Изглежда, че “помпат” с голямата поНпа
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Друго си е да си независима държава и да чакаш разрешение от някакви презокеански абдали да си ползваш рафинерията по предназначение
Спец, спец, Спецов стана мильонер от заплати като Оправител, ако не прибира дестеки хиляди, па на.... 
Спец, спец, Спецов стана мильонер от заплати като Оправител, ако не прибира дестеки хиляди, па на.... "Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Кога я национализирахме, че стана наша? 
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
nickstorm написа:Друго си е да си независима държава и да чакаш разрешение от някакви презокеански абдали да си ползваш рафинерията по предназначениеСпец, спец, Спецов стана мильонер от заплати като Оправител, ако не прибира дестеки хиляди, па на....
Имаше информация от бивол че взима около 80000 еуро месечно
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
KostovG написа:nickstorm написа:Друго си е да си независима държава и да чакаш разрешение от някакви презокеански абдали да си ползваш рафинерията по предназначениеСпец, спец, Спецов стана мильонер от заплати като Оправител, ако не прибира дестеки хиляди, па на....
Имаше информация от бивол че взима около 80000 еуро месечно
Сигурно има и служебна карта без акциз да зарежда

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
steeN написа:Кога я национализирахме, че стана наша?
Па знам ли, когато й назначихме управител по настояване свише?
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
BMW_POWER написа:Според злите езици горивата ще започнат да липсват по-забележимо по бензиностанциите след 20 април. Да му мислят фермерите
TNT написа:Нали от Канада знаят, че още 2 седмици ще има по бензиностанциите. Трябва да избута още малко.
Четете TNT-то, нали? Да не стане после, че на Чичовото шефът се е оказал най-подготвен
https://xpert.digital/bg/%D0%BF%D0%BE%D ... %80%D0%B8/
https://www.marica.bg/biznes-zona/mae-b ... eni-poleti
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Преди седмица към Италия заредих в Словения дизел на 1,86 , вчера на връщане пак от същата верига заредих на 1.82
В Италия цените са различни , но пак май има спад на цените , защото в Ливиньо от 1,62 падна за 6 дена на 1,57 / безмитна зона е /. В Швейцария не са мръднали . Това с кризата да не е само у нас , да си търсят причина да дигат цените
И Супер СПЕЦОВ наблюдател , освен да захлебва яко , да излезе да каже ко що
Че знаем откъде идва нашия нефт , кога е договорен и на какви цени .И няма логика съотношението на покачването , да е по голямо от други страни в Европа ...
В Италия цените са различни , но пак май има спад на цените , защото в Ливиньо от 1,62 падна за 6 дена на 1,57 / безмитна зона е /. В Швейцария не са мръднали . Това с кризата да не е само у нас , да си търсят причина да дигат цените
Че знаем откъде идва нашия нефт , кога е договорен и на какви цени .И няма логика съотношението на покачването , да е по голямо от други страни в Европа ...- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Как да няма? Има! Трябва да се яде яко до наси*ане!
Ex: 96' BMW318ti

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Обаче че колите по пътищата не намаляват...
I love the sound of V8 in the morning...