Първи парламентарни избори 2026

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате

"Продължаваме промяната - Демократична България"
28
44%
МЕЧ
0
Няма гласували
"Прогресивна България" (коалицията на Р.Радев)
13
21%
ГЕРБ
8
13%
ДПС на Делян Пеевски
0
Няма гласували
Има такъв народ
0
Няма гласували
БСП
0
Няма гласували
Възраждане
1
2%
Величие
3
5%
"Алианс за права и свободи" на Ахмед Доган
0
Няма гласували
партия "България може"
2
3%
коалиция "Синя България"
1
2%
"Партия на зелените"
0
Няма гласували
Ще гласувам за друга партия
5
8%
Няма да гласувам
2
3%

Общо гласове : 63
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Re: Първи парламентарни избори 2026

Мнение от nickstorm » 27 Мар 2026, 16:26

Мисълта ми е, че роснаците може да са всякакви, ама поне нещо са направили в тази територия дето се ползва до ден днешен. Американците, освен две военни бази и сумати НПО-та, друго не се сещам. И в крайна сметка без перформанс части и маратонки може да издеяни криво ляво човек, ама без електричество и горива е тегава работата.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 27 Мар 2026, 16:38

АЕЦ сме си го платили и не ни е подарен, така че ... Ако сме могли да избираме не е много сигурно дали ще е бил руско /съветско/ производство или друго.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Мар 2026, 16:54

Да сме платили нещо ? Не е възможно. Всичко е безплатно.
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 27 Мар 2026, 17:01

Не разбирам от политика, но това което направи комунизма и Русия в България едва ли някога ще се оправи.
Безсмислени и без конкурентни производства в планова икономика. "Комунисти" изпокрали милиарди по време на прехода, с повторение по време на приватизацията съвместно със "спортисти" с едноцифрено IQ.
Пак ще напиша, роден съм 1970 г. в Бургас, имал съм възможност за сравнявам стоки от СССР със стоките, които моряците носеха тогава от цял свят :nono: :banghead:
Единственото хубаво беше, че циганите и гейовете си знаеха местата, другото не го пожелавам на никой.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 27 Мар 2026, 18:08

Моджо написа:АЕЦ сме си го платили и не ни е подарен, така че ... Ако сме могли да избираме не е много сигурно дали ще е бил руско /съветско/ производство или друго.

Платили сме си го като попове, построили сме си го и го поддържаме на топ ниво, колкото и медиен шум да се вдига в обратната посока.
Също така, 3/4 блок можеше спокойно да си работят още.
С един по-сериозен ремонт и 1/2 са можели да изкарат до 2020та.
Имал съм удоволствието да работя с няколко човека, точно от 3/4 блок, вкл. такива, които били на доста високи позиции и ходили по други централи по света. Интересни истории имат за съвместните програми с хора от щатския среден запад и техните централи и кое на какво ниво е било.
Никак не са русофили тия хора, нито пък аз, но на черното бяло не можем да кажем.

пп. На фона на всичко останало, дори и един АЕЦ си е капка в морето от помия, оставена от ватниците!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nickstorm » 27 Мар 2026, 19:09

Дооооообре. Е там, по 50-200 еврака за глас, пък после обвинявайте роснаците че ви окрадоха държавата :ok: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 27 Мар 2026, 19:21

След като държавата не е твоя и не я възприемаш като такава какво те интересува ?
"Окрадоха Ви държавата" значи е наша. А ти си в некоя друга и тогава нямаш правото да се обаждаш. Нахалството - да, правото - не.
Емпаре - да, така е. Ние си го плащаме, ние си го поддържаме, ние си го ползваме...той е наш. Това че е съветски , ми такъв е. Ама е наш, не е техен и нищо не им дължим. Ако го бяха подарили - друга бира.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nickstorm » 27 Мар 2026, 19:32

Моджо написа:След като държавата не е твоя и не я възприемаш като такава какво те интересува ?
"Окрадоха Ви държавата" значи е наша. А ти си в некоя друга и тогава нямаш правото да се обаждаш. Нахалството - да, правото - не.

Па направете референдум (или колективна жалба) и ме изгонете от форума. Нова регистрация нема да си правя :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 27 Мар 2026, 19:37

Ако не ти стига морала и/или акъла и да те изгоним нищо няма да се промени.
Искаш ли да ти дам тема за дъвчене, която ще струва на бюджета сериозни суми и е свързана и с руснаци и с американци ? И с АЕЦ-а.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Мар 2026, 20:55

nickstorm написа:
Моджо написа:След като държавата не е твоя и не я възприемаш като такава какво те интересува ?

Па направете референдум (или колективна жалба) и ме изгонете от форума. Нова регистрация нема да си правя :lol:

Интересно ми е като си такъв фен на мацква, какво руско нещо използваш в ежедневитето си въпреки че има аналог в останалия свят? Или даже каквото се сетиш нещо реално което си видял с очите си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nickstorm » 27 Мар 2026, 22:34

kiko написа:Интересно ми е като си такъв фен на мацква, какво руско нещо използваш в ежедневитето си въпреки че има аналог в останалия свят? Или даже каквото се сетиш нещо реално което си видял с очите си.

В ежедневието? :roll: Стенни кварцови часовници Янтарь, ползвам ги всеки ден :mhihi: Не знам на колко години са, ама над 30 със сигурност. Като сменям батерията ще погледна дали има клеймо с датата на производство
Happy now?
:mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 27 Мар 2026, 23:26

nickstorm написа:
kiko написа:Интересно ми е като си такъв фен на мацква, какво руско нещо използваш в ежедневитето си въпреки че има аналог в останалия свят? Или даже каквото се сетиш нещо реално което си видял с очите си.

В ежедневието? :roll: Стенни кварцови часовници Янтарь, ползвам ги всеки ден :mhihi: Не знам на колко години са, ама над 30 със сигурност. Като сменям батерията ще погледна дали има клеймо с датата на производство
Happy now?

Не знам дали знаеш, но някои от тия стари руски часовници (с илюминация) имат Радиум-226 в боята и излъчват гама радиация, особено ако е пукнато стъклото може да са опасни...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Мар 2026, 23:57

Ако има 6 пръста на ръката... късно е за предупреждения.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 28 Мар 2026, 10:32

nickstorm написа:

Happy now?

И аз имам нещо руско, което ползвам всеки ден. Държи ми ключовете
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Мар 2026, 14:36

Не знам дали знаеш, но някои от тия стари руски часовници (с илюминация) имат Радиум-226 в боята и излъчват гама радиация, особено ако е пукнато стъклото може да са опасни...
Крадени западни технологии сър ... :ok:

...През 20-те години на миналия век хиляди млади жени са наети във фабрики на компанията United States Radium Corporation, за да боядисват циферблати на часовници със светеща в тъмното боя. По това време радият е смятан за „чудодеен“ елемент и масово се използва в козметиката и напитките...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата