Бъдещето на ЕС?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Бъдещето на ЕС?
Lenco написа:b_u_b_o написа:....
![]()
Но последно време има доста недоволни от управлението на Путин и Ердоган в собствените им страни, което според запознати е една от причините да няма край на войната с Украйна.
Турция отдавна е кандидат за член на ЕС, последно четох, че са им предложили да се присъединят към Единната зона за плащане в евро.
Та, ако се появят някакви нормални управници на ЕС може да се променят нещата. Дано да е по-скоро, преди да затворят БМВ, Мерцедес, ФВ, Рено .......
Е, Турция отдавна иска да влиза в ЕС, ама на хартия защото султана знае, че няма как да бъде султан ако тръгнат реално натам. Ти как си представяш някой да иска да влиза в ЕС и същевременно да си хвърли демократично избрания кмет на най-най-града в затвора САМО защото...е избран демократично?
Коле, представяш ли си, че ти и всички останали много добре знаем как цените на горивата като минаваш по магистралите в Германия са силно завишени? На всичко отгоре и винетката е в тях, както и в Холандия.
Външният министър на Унгария в реално време след заседание на Европейския съвет...снасял информацията на Лавров и Москва.
Матрьошки, ама що били копейки, ама искали баланс.

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Exclusive89
- младши ентусиаст

-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Австралия и ЕС подписаха историческо споразумение за свободна търговия
https://www.investor.bg/a/515-ikonomika ... -targoviya
Коле, оранжевият обича парите на ЕС, успокой се малко.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
Euractiv: Ръководството на ЕС е обвинено в прикриване на корупция
Лаура Кьовеши, ръководител на Европейската прокуратура (EPPO), разкри в интервю за Euractiv как висши служители на Европейската комисия са се опитали да я накарат да замълчи. Кьовеши заяви, че е била директно посъветвана да „смекчи“ публичните си изявления относно мащаба на корупцията и измамите, разкрити от нейната прокуратура.
В затвора бре, в затвора там всичките.https://www.bloomberg.com/news/articles ... as-storage
Европейците се готвят за стандартизиран недостиг. Еврокомисарят по енергетиката Дан Йоргенсен поиска от лидерите на ЕС да започнат да нагнетяват газ в хранилищата по-рано и същевременно да намалят целевото ниво на запасите до 80%. Казано по-просто, Брюксел не очаква нормален сезон.
Засега бюрократите на ЕС се оправдават с това, като твърдят, че запълването на хранилищата ще бъде още по-трудно: скъпо е и е много стресиращо. Следователно, те биха могли да закупят газ предварително, вместо да чакат лятната конкуренция за втечнен природен газ (LNG) и евентуален скок на цените.
ВеликоЯ нагледно от бай ви рибар:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
TNT написа:Шаранче, пак те питам - ти къде живееш
Той не е тука да ти отговаря на въпроси, а да те просветлява с правилната информация

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Па знам ли... все ми се струва, че варианта на Владимир Владимирович за дългосрочен договор за доставка по тръбопровод и фиксирана цена от 200 евра на 1000 кубика си беше добра оферта за швабите. Криворазбраната диверсификация е голяма набутвация
Не случайно искат да ни хранят само със соя, боб и царевица май....
Това е като с българските имоти, защо да купуваш нещо с реална цена 700 евро квадрата с 100% печалба за инвеститора, като можеш да кихнеш по 3500-5000 евра.... 
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
Първо Индия , сега Австралия... тея малки държави не разбраха ли , че ЕС е приключил? 

- nikola59
- младши ентусиаст
-
TNT написа:Шаранче, пак те питам - ти къде живееш
Това въпроси от серията "тъпи" до кога ще ги задаваш? Ако нещо имаш да обориш цифрите сподели. Ако не са прави руснаците дето ги дават тези данни в какъв батак са урсулите веднага ще си посипя главата с наФта от скъпата

- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Руснаците не е зле да си гледат техните цифри от 2022-ра насам, а после да погледнат тия западналите западни страни от ЕС. Аз не знам защо толкова са се загрижили за нас да ни показват цифри тия руснаци, ама ще има някаква там. 
А относно къде се живее никой не иска адрес, район някакъв искаше Стийна, поне държава, не е проблем по принцип освен ако не стои Ружа Игнатова зад някой профил.
А и Канадата като началник каза, че който никой не го е виждал и се крие е или жена(сигурен бил за двама май
)или нещо друго там, не помня точно тия дни какво анонсира, ама беше от сорта, че не бива да се вземат насериозно мненията на тези хора.
Сега аз нищо не твърдя, само повтарям думите на началството(и споделящ доста твои идеи и източници)даже твоите мнения ги ценя, винаги намирам нещо полезно в тях.
Ама щом е тайна, не казвай на Стийна в коя държава си.
Извинявам се, TNT те питаше, ама и Стийна се вълнува за да си отговори на някои въпроси.
И за са не съм голословен или да не каже някой, че преувеличавам, ето тука с алх като хапят Данчо в случая
и историята с анонимните, жените и т.н.
Иначе Джорданката е в хубава държава в ЕС, която има хубаво бъдеще в този ЕС и не му се налага да оцелява на минуси, той просто си живее в бяла държава.
Тая зима стана минус 17-20 по едно време, но имаме стабилни енергийни източници в този ЕС, даже Варна е близо до Москва, ама пак не го бърка.
Най-много лятото да се спукват да идват туристи да му пълнят гушата защото за тия туристи трябват климатици. 
Та не е зле в хубав град като Варна да живееш, морската столица с развит наоколо туризъм и една камара народ от ЕС да ти идва на гости да си харчи парите.
Знам за един дядо австралиец, който всяка година идва при един мой човек на къмпинга над Златните(Лагуна)и стои там няколко седмици. Да му се чуди човек, толкова плаж из Австралия, френска Полинезия там наблизо, Бора-Бора, той се забил тука да му ловят прясна черноморска риба и да му я приготвят да си хапва. Не е толкова зле тоя ЕС ей.
Имаме много кусури в туризма, но със сигурност има какво да предложим и с времето съм убеден, че мисленето за него ще става все по-дългосрочно.
А относно къде се живее никой не иска адрес, район някакъв искаше Стийна, поне държава, не е проблем по принцип освен ако не стои Ружа Игнатова зад някой профил.
Ама щом е тайна, не казвай на Стийна в коя държава си.
Извинявам се, TNT те питаше, ама и Стийна се вълнува за да си отговори на някои въпроси.

И за са не съм голословен или да не каже някой, че преувеличавам, ето тука с алх като хапят Данчо в случая
BMW_POWER написа:Мислиш ли? Дадох си сметка, че пиша +25 години по форуми. Видял съм какво ли не. Със сигурност мога да кажа само едно. Тези, анонимните, дето никога нищо не казват и не показват имат причина, за да го правят. Преди много години в един отдавна забравин форум за Формула 1 имаше един фен, дето се появи и беше много надъхан. "Пичове, кога ще пием по бира?" и т.н. и т.н. и накрая се оказа, че е жЕнкаТа, какво да ти кажа!? Бил оттука, бил оттам, прах в очите. Грам не вярвам. Виж, че само критикува и дава акъл, ама грам не отговаря на въпроси. За двама тук съм сигурен, че са от другия пол (не бряг). Не бих се обзаложил само, колко котки имат у дома си. Има един трети, за който съм сигурен, че няма семейство и деца, ама и той е много активен в даването на акъл....
Та по темата. Всичко е до начин и място на живот. В панелен блок с отопление на климатици, зимата си си тотален аут. Писал съм. Подпали се подстанция. За късмет беше април и у дома падна на 14С. Спахме тримата с хлапето на един креват с 3 одеала. Ми, подготвен съм за такива неща. Сега, ако паднер метеорит в близост (от сорта на Аризонския), няма да оцелея. Ако думне бомбичка на хълма на Парламента, пак съм аут. Но без ток имам шанс да издеана доста време. Ако изям храната в хладилника и фризерите, имам консервирана за още месец.
Джорданата никаога няма да отговори, колко и как ще изкара при една евентуална сериозна авария зимата при едни никакви -10С. Пет дена. Не повече. Няма го в софтуера, няма го в програмите, перфокартите или информационните масиви.
Вож, акъл да ти дава, ехееееееее, там е в стихията си.
Иначе Джорданката е в хубава държава в ЕС, която има хубаво бъдеще в този ЕС и не му се налага да оцелява на минуси, той просто си живее в бяла държава.
Та не е зле в хубав град като Варна да живееш, морската столица с развит наоколо туризъм и една камара народ от ЕС да ти идва на гости да си харчи парите.
Знам за един дядо австралиец, който всяка година идва при един мой човек на къмпинга над Златните(Лагуна)и стои там няколко седмици. Да му се чуди човек, толкова плаж из Австралия, френска Полинезия там наблизо, Бора-Бора, той се забил тука да му ловят прясна черноморска риба и да му я приготвят да си хапва. Не е толкова зле тоя ЕС ей.
Имаме много кусури в туризма, но със сигурност има какво да предложим и с времето съм убеден, че мисленето за него ще става все по-дългосрочно.
Последна промяна Top Gun Maverick на 25 Мар 2026, 10:17, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
За държавата питам, разбира се. Щото постоянно се говори "на вас ви вдигат цените", "на вас ви спират горивото", "ся като ви спрат и газа"