Американски автомобили в родината
Модератор: Общи модератори
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Re: Американски автомобили в родината
Мисля, че този клип ще ви даде доста полезна информация за автомобилите от Дубай:
https://www.youtube.com/watch?v=IrGCv3sZXAQ&t
Аз лично автомобил от там не бих си купил.
https://www.youtube.com/watch?v=IrGCv3sZXAQ&t
Аз лично автомобил от там не бих си купил.

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Трябва да ти е много скучно, за да си решил да имаш каквото и да е взимане-даване с мангали, включително и дубайски. 
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ако нямаш директно някой човек там, малко от малко разбиращ от коли - твърдо не.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
empar написа:TNT написа:empar написа:и всичко по тях е направено изключително мърляво.
Аз имам впечатления, че масово има много неподържани Тойоти/Лексуси. Всички собственици само обясняват колко са неразрушими, как нищо не им сменят и т.н. Съответно половината са супер бараки, половината ръждясали, скъсани салони, пушещи и т.н. Иначе колите верно са здрави, особено тея американските с големите мотори, ама не са и неразрушими. Пак са си автомобили
Това е тема на друг разговор и макар да не обичам стереотипите, масово тойотаджиите са пълни аджамии и колите им са в състояние на полу-разпад. "Надеждността" на тойота се изразява именно в това, че издържат да се карат счупени. Те толкова се и "карат", ама айде. "Аз нищо не съм сменял", а като отвориш капака, масло и антифриз не тече само от казанчето за чистачките. Е, благодаря, карай си го това и си му викай здраво. Под мой автомобил освен конденз от климатика, друго не е капало никога!
Още по темата
https://www.facebook.com/reel/1674187620414774
Няма спор, здрави са
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Желязото на накладките да свърши, човеееееееееееееееееееееееееееек???
Това кой знае какви звуци е издавало горкото!
С тоя цял мост, това ще да е някой Крузер, който в най-добрия случай е поне два тона!
пп. После някой да ми даде основателна причина да дам 15-20 евра за 20 годишен Крузер, като видиш какви „хора“ са ги поддържали.
Това кой знае какви звуци е издавало горкото!
С тоя цял мост, това ще да е някой Крузер, който в най-добрия случай е поне два тона!
пп. После някой да ми даде основателна причина да дам 15-20 евра за 20 годишен Крузер, като видиш какви „хора“ са ги поддържали.