Никола Цолов

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Никола Цолов

Мнение от BMW_POWER » 08 Мар 2026, 5:04

Пуснах тема за него миналата година, но нямаше интерес. Преди малко този младеж спечели първата си победа във F2 (надявам се да е една от многото) и с удоволствие бих го наблюдавал как побеждава във F1.
Един от малкото поводи за национална гордост.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC

Re: Никола Цолов

Мнение от bereta » 08 Мар 2026, 5:41

BMW_POWER написа:Пуснах тема за него миналата година, но нямаше интерес. Преди малко този младеж спечели първата си победа във F2 (надявам се да е една от многото) и с удоволствие бих го наблюдавал как побеждава във F1.
Един от малкото поводи за национална гордост.

Браво. Благодаря за инфото. Пускам да гледам на запис.
Ride on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 08 Мар 2026, 13:09

Вчера се провали, според мен. Беше прекалено пасивен и от там дойдоха всички проблеми.
Днес предпазливостта му помогна, но това няма винаги да е така. За щастие в ключовия момент след колата за сигурност рискува. Това изпреварване, му спечели състезанието.

Мисля, че прояви и стратегическо мислене, като за две обиколки даваше ДРС на Варон. :yes:
Явно имаше увереност, че има достатъчно темпо, за да опита нещо такова.
Подходът му към ситуацията с двата Родент-а пред него също беше добър. Много други биха били доста предпазливи. Той обаче зави надясно в Завой 1 и ускори рано, макар, че там все още имаше болид. :yes:

П.С. Аз лично плаках като се качи на стълбицата и пуснаха химна. :oops: :angel:
Подобно нещо винаги е изглеждало толкова далечно за постигане....вероятно има хиляди момчета и момичета в страната, които са се отказали, само защото такова нещо изглеждаше непостижимо....аз лично съм един от тях и поне за миг това момче ме накара да си представя, че съм там.

Първата ми мисъл след това беше че Тенчев, Лефтеров, Дончев и други лица трябва да се обединят и колкото и да сме незначителни, да започнат да дърпат каквито и връзки имат, за да му окажат лобистка и политическа подкрепа. А пък ние феновете трябва да взимаме пример от холандците.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 08 Мар 2026, 16:04

Българския химн на Albert Park Circuit :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 08 Мар 2026, 16:52

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 08 Мар 2026, 19:14

TheDriver написа:П.С. Аз лично плаках като се качи на стълбицата и пуснаха химна. :oops:

Just hits differently :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Не се просълзих, но определено настръхнах! Днес си го пусках сигурно 10 пъти - всеки път потрепвах!

Огромно постижение и дано наистина на всички лицемери в БГ моторспорта им светне, че все пак не те са най-важни и да му помогнат малко за да напредне още в спорта.
Изображение

Назад към Извън Темата