е34 телефон

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

е34 телефон

Мнение от nikle » 21 Фев 2007, 12:47

здравеи те имам въпрос имам е34 под задната седалка до аклуматора имам устроиство за телефон.кабелите минават под копето и излизат до скоростният лост.там има букса за включване на слушалка.ако може да ми обясните по подробно за системата как работи и откъде мога да си намеря слушалката :D :D :D

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 22 Фев 2007, 10:24

:mhihi: Аде, то и аз май ги имам, ама що ти е тоя "неолитен" телефон, като вече хората измислиха хендс фри, което е по-малко от кутлито ти :roll: . То ще струва една чанта пари, ще ти заема 1 работно място :mhihi: :mhihi: :mhihi: в колата и на всичко това отгоре няма да ти върши работа.
А ако те тресе гъзито, пробвай по моргите се ще изкочи нещо. :winky:
Тука има едни образи Явор, Део и други дето могат да те обзаведат, що не им драснеш нещо л.с.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikle » 22 Фев 2007, 11:44

викаш няма смисъл :D .Обаче е много яко с телефона в колата,ако е не много скапа 6те си я взема.Мерси за информацията

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 22 Фев 2007, 12:34

nikle написа:викаш няма смисъл :D .Обаче е много яко с телефона в колата,ако е не много скапа 6те си я взема.Мерси за информацията

Не Вееееееее, не че не е гъзина, ама ще се затрудняват каките :mhihi: :mhihi: :mhihi: докат ти стигнат до лоста :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :D :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: е34 телефон

Мнение от slavianko » 22 Фев 2007, 18:36

nikle написа:здравеи те имам въпрос имам е34 под задната седалка до аклуматора имам устроиство за телефон.кабелите минават под копето и излизат до скоростният лост.там има букса за включване на слушалка.ако може да ми обясните по подробно за системата как работи и откъде мога да си намеря слушалката :D :D :D
Баце аз имах такъв в колата като я купих но това беше първото нещо което смених. Ама мисля го пазя някъде та ако го намеря и ако още си навит мога да те зарадвам набързо :mhihi: :mhihi: Мисля че беше СИМЕНС даже. И най важното е че изобщо няма да е скъп :mhihi: :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikle » 23 Фев 2007, 0:24

Обаче кутията която е отзад незнам да ли работи.незнам как да я пробвам без слу6алка.

Назад към E34