е34 телефон
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
е34 телефон
здравеи те имам въпрос имам е34 под задната седалка до аклуматора имам устроиство за телефон.кабелите минават под копето и излизат до скоростният лост.там има букса за включване на слушалка.ако може да ми обясните по подробно за системата как работи и откъде мога да си намеря слушалката

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

А ако те тресе гъзито, пробвай по моргите се ще изкочи нещо.

Тука има едни образи Явор, Део и други дето могат да те обзаведат, що не им драснеш нещо л.с.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
nikle написа:викаш няма смисъл.Обаче е много яко с телефона в колата,ако е не много скапа 6те си я взема.Мерси за информацията
Не Вееееееее, не че не е гъзина, ама ще се затрудняват каките

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: е34 телефон
Баце аз имах такъв в колата като я купих но това беше първото нещо което смених. Ама мисля го пазя някъде та ако го намеря и ако още си навит мога да те зарадвам набързоnikle написа:здравеи те имам въпрос имам е34 под задната седалка до аклуматора имам устроиство за телефон.кабелите минават под копето и излизат до скоростният лост.там има букса за включване на слушалка.ако може да ми обясните по подробно за системата как работи и откъде мога да си намеря слушалката![]()
![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
6 мнения
• Страница 1 от 1