Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Криминална тема
Оставят се нарочно...въоръжени до зъби...мхм, много правдоподобно. Ама как, всички решават да се оставят изведнъж, на никой не му се живее, всички в този ден решават да се предадат, не могат да си ползват телефоните да се обадят в в полиция я на Васко кмета даряваш им щедро някакви неща, а то единия тръгва по стъпките на Ботев за да се остави там да го гръмнат или? Не знам, струва ми се крайно нереално и далеч от здравия разум да го вярвам това нещо. Да не говорим за другите им сектантски истории. Щом даже ти вярваш в тези неща, направо се отказвам. Дано скоро МВР ви разсее всички съмнения.
Е, не се ли подобряват? Преди кога виждаше хванат полицай в подобно положение? Ченгета носещи кока и и в САЩ, та тая поне е хваната и няма да носи повече.
zAcK написа:Само топ ченгета в Родината![]()
Едните носят стълби, другите са ескорти, трети по 2 кила и т.н.![]()
П.С. Нещата се подобряват![]()
![]()
https://gospodari.com/novini/policayka-opitala-da-prenese-nad-2-kg-kokain-prez-granicata-zadarzhaha-ya
Е, не се ли подобряват? Преди кога виждаше хванат полицай в подобно положение? Ченгета носещи кока и и в САЩ, та тая поне е хваната и няма да носи повече.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Spunky написа:Ето тази им е дала главно пари, поне в началото, бая интересно беше. Ясно, че става върпос за шантави хора, но още повече след това интервю гарантирам, че става въпрос за екзекуция. Те просто са го чакали и са се примирили с това. Самоубействения елемент е това, че нарочно не са реагирали и са се оставили, явно разни бракониери да ги свитнат. Или професионалисти. Все по заръка я на пеев, я на таки.
Не разбирам от психиатрия и подобни, но инстинктивно ми се струва, че интервюираната госпожа нещо не е добре.
I love the sound of V8 in the morning...
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Аз имам една езотерична теория за инцидента , която много добре се връзва със всички версии .....мексиканската врръзка . Тоя щом е бил такъв олигарх да си купува къщи в Мексико , силно вероятно да е свързан с картелите . Имали са тука чадър от службите , чрез политическото влияние на пепе . Под маскировката на някакви еко патрули че ще пречат на гъбарите да оберат гъбите им се дава фронт да действат и се прави чадър от службите . Всичко се развива на фона на мъжки ласки и окултни ритуали в отдалечената хижа . В един момент обаче пепе вече не пеят в хора , рейнджърите от отряд "анти гъба" дължат пари на картелите и ония стават нетърпеливи . Службите също подозират че ги пращат за зелен хайвер , и слухтят около Хижата . Нещата се сговняват бързо и решават да се покрият , обаче мексиканците им пращат сикарио да ги очисти ....Тарантино да не копира нищо от форума . Всички права запазени !
Интересна теория, но според мен просто се опитваш да отвлечеш вниманието от руската следа в случая. Явно този Ивей с 16-те разрешителни е истинският тартор на бандата. Историите за лама-та запасан с 2 пищова също са за отвличане на вниманието.
Ивайло Валентинов Иванов, един от убитите край хижа "Петрохан", е представлявал "Росатом" в арбитражното ѝ дело срещу Националната електрическа компания (НЕК) в Женева. Делото приключи през юни 2016 г. с осъдително решение за българската страна и задължение НЕК да изплати около 600 млн. евро компенсация за произведеното оборудване за нереализирания проект АЕЦ "Белене".
Тази информация е посочена от самия Иванов в профила му в LinkedIn. Размерът на възнаграждението му не е публично известен, но след този период той преустановява активната си дейност като адвокат и данъчен консултант и се насочва към екстремни спортове и рейнджърска дейност, в която е бил в близки отношения с издирвания Ивайло Калушев.
https://offnews.bg/obshtestvo/ubitiat-k ... 60638.html
Spunky написа:Top Gun Maverick написа:Добре де, не виждате ли, че щом тия същите са били и в МеХико пак в някаква си сграда със стени и охрана, то значи някой снася пари?
Ето тази им е дала главно пари, поне в началото, бая интересно беше. Ясно, че става върпос за шантави хора, но още повече след това интервю гарантирам, че става въпрос за екзекуция. Те просто са го чакали и са се примирили с това. Самоубействения елемент е това, че нарочно не са реагирали и са се оставили, явно разни бракониери да ги свитнат. Или професионалисти. Все по заръка я на пеев, я на таки.
Това го мернах набързо и
https://biodiversity.bg/bg/Atanas-Rusev.p2226
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- dhtj
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Spunky написа:Ето тази им е дала главно пари, поне в началото, бая интересно беше. Ясно, че става върпос за шантави хора, но още повече след това интервю гарантирам, че става въпрос за екзекуция. Те просто са го чакали и са се примирили с това. Самоубействения елемент е това, че нарочно не са реагирали и са се оставили, явно разни бракониери да ги свитнат. Или професионалисти. Все по заръка я на пеев, я на таки.
"Нищо от това, което ще чуеш, не е вярно, дори и частичка, но нямаме никакви сили повече да се борим с тази кочина...
https://btvnovinite.bg/bulgaria/sobstve ... =clipboard
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Айде сега пък защото някой написал кочина, веднага ще го свържем с пост на потребител в нета и името Пеевски.
Тоя побърканият даже сам пише, че това не е причината, а било капката. Типично за всеки в подобно общество, няма да каже истината дори на майка си, ама все пак да знае, че която и друга истина да чуе, то пак няма да е истина. Ебахти егоистичните същества, които даже на родителите си няма да кажат защо ще си теглят куршума.
Нещо за единият, който месец преди това разправял на близките си как смъртта е изход няма ли да кажете?
Енигма, нормално да говорят глупости, нали журналята трябва да си пълнят времето. Както казах, те са причината да има 20 версии, а сега стигнахме и до най-вероятната както се базикаше колегата streetz, а именно руска намеса.
Казах ви аз, че ДАНС са аматьори пред КГБ, вие не вярвате.
Само където руските служби никога не действат така, ама карай.
Изненадан съм, че даже ще го пуснеш това час и половина разтягане на локуми. Лошото е, че вече всеки решил да направи подкаст се припознава от група хора като някаква обективна истина, пък било то и журналисти с богато минало. Не мисля да си го причинявам да гледам час и половина на някой вмешателствата пак и айде нови версии, само не и очеизбождащата.
Кажете сега, Путин дали лично е дал нареждането, защото там неща без негово знание няма как да се случат.
Казах ви аз, религия, патриарх Кирил ще е замесен като изпечен кадър на КГБ. 
Ето, даже тоя в писмото се издава сам, щели да помагат на детето, как ще му помогнете бе, като го прочистите духовно с кочан царевица в дупето ли?
Или после като го избавите от земния живот?
Тоя побърканият даже сам пише, че това не е причината, а било капката. Типично за всеки в подобно общество, няма да каже истината дори на майка си, ама все пак да знае, че която и друга истина да чуе, то пак няма да е истина. Ебахти егоистичните същества, които даже на родителите си няма да кажат защо ще си теглят куршума.
Нещо за единият, който месец преди това разправял на близките си как смъртта е изход няма ли да кажете?
Енигма, нормално да говорят глупости, нали журналята трябва да си пълнят времето. Както казах, те са причината да има 20 версии, а сега стигнахме и до най-вероятната както се базикаше колегата streetz, а именно руска намеса.
Изненадан съм, че даже ще го пуснеш това час и половина разтягане на локуми. Лошото е, че вече всеки решил да направи подкаст се припознава от група хора като някаква обективна истина, пък било то и журналисти с богато минало. Не мисля да си го причинявам да гледам час и половина на някой вмешателствата пак и айде нови версии, само не и очеизбождащата.
Кажете сега, Путин дали лично е дал нареждането, защото там неща без негово знание няма как да се случат.
Top Gun Maverick написа:streetz написа:Голям филм с много филмари в негоГероичният частен рейнджър, който, след като става свидетел на нещо опасно и мистериозно, тръгва да бяга с две от поверените му деца, защото го гонят дървосекачи-бракониери с умения на Джон Уик и ресурси на ЦРУ. Твърде опасно е да се обърне към властите или да върне младежите на семействата им, но също така не се е сетил да се обърне за помощ към своите високопрофилни приятели и спонсори. Ако се опитваш да спасиш себе си и две деца, няма ли да се възползваш от възможността да позвъниш на кмета на столицата, шефа на Вип секюрити или собственика на Офнюз? Вместо това, насред цялата ситуация, решаваш да пишеш езотерични смс-и на майка си и да публикуваш патетично "Борба" във Фейсбук, докато пътуваш към лобното място на Ботев. Ама той телефона, видиш ли, бил хакнат. Ама някой друг е свалил още през декември сайтовете му, където обяснява за хипнотерапията и срещите с извънземни.
![]()
![]()
Направо да го припишем случая на Путин и КГБ и да се свърши тая мъка
Те са следващите в списъка като излезе, че нашите ДАНС все пак далеч не са така кадърни и техните умения бледнеят през изяществото на руското КГБ.Даже подозирам, че като член на КГБ, лично патриарх Кирил в замесен щом има християнски символи край тия.
Даже виждам мотивът му вече, разгневен от това, че християните да посегнали към будизма и ползват нашата религия за да подмамят първо децата, а после да ги направят будисти.
Ето, даже тоя в писмото се издава сам, щели да помагат на детето, как ще му помогнете бе, като го прочистите духовно с кочан царевица в дупето ли?
Или после като го избавите от земния живот?Последна промяна Top Gun Maverick на 11 Фев 2026, 21:44, променена общо 1 път
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Не съм го гледал цялото, скролирах през видеото набързо да видя каква е тая и случайно гледам извадили снимка на Наско и тая обяснява как бил ченге, завиждал като Салиери на Моцарт, откраднал данни от компютъра, активирал не знам си кой... 
После си каза, че не го познава… само какво била чувала. Явно ламата и ги е говорил тия глупости.

После си каза, че не го познава… само какво била чувала. Явно ламата и ги е говорил тия глупости.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Атанас Русев го познавам лично много добре, още от 1990те.
И ти ли , Бруте ...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Ивайло Валентинов Иванов, един от убитите край хижа "Петрохан", е представлявал "Росатом" в арбитражното ѝ дело срещу Националната електрическа компания (НЕК) в Женева. Делото приключи през юни 2016 г. с осъдително решение за българската страна и задължение НЕК да изплати около 600 млн. евро компенсация за произведеното оборудване за нереализирания проект АЕЦ "Белене".
Брей, голям патриот този...
Добре поне финансирането им е вече ясно.
16 разрешителни за отделни оръжия. На редовият човек отказват и едно да дадат.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Атанас Русев го познавам лично много добре, още от 1990те.
И ти ли , Бруте ...
Не знам какво визираш, но ми прави впечатление, че упорито мълчиш за руската следа в случая.
Дейността на групата явно е била щедро спонсорирана от Масква...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
ами alx го каза най-точно ама никой не разбра
та да подскажа с някои основни принципи:
1-во Силна идеология
2-ро Безусловен едноличен лидер
3-то Щедро финансиране
4-то Дългогодишни ПРИЯТЕЛИ съмишленици
5-то Детска ИДЕОЛОГИЧЕСКА школа
6-то Политически връзки
7-мо Модерно въоръжение
8-мо Ключови базови лагери за подготовка
ИДАТ ИЗБОРИ!!! Всички прилики с нашите герои са случайни
Та кое не е ясно????!!!
та да подскажа с някои основни принципи:1-во Силна идеология
3-то Щедро финансиране
6-то Политически връзки
7-мо Модерно въоръжение
ИДАТ ИЗБОРИ!!! Всички прилики с нашите герои са случайни
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
E34 написа:ами alx го каза най-точно ама никой не разбрата да подскажа с някои основни принципи:
1-во Силна идеология
3-то Щедро финансиране
6-то Политически връзки
7-мо Модерно въоръжение
ИДАТ ИЗБОРИ!!! Всички прилики с нашите герои са случайниТа кое не е ясно????!!!
Не ми е ясно как тия 8 точки се връзват с масово самоубийство?
Още от самото начало тоя случай тръгна за мен изключително съмнително, след като 2ма изпълняващи длъжността си шефове на силови структури изпълзяха от дупките в които са се заврели от повече от година, да ни обяснят как там са се вършили "небогоугодни дела". И от там нататък цялото разследване е безумен цирк, првят се едни пресконференции в които се тиражира теория, която обаче има доста пробойни. Отговорите за тях обаче са, че още няма информация. Еми като нямаш информация що си толко убеден какво се е случило? Не мога да преценя тотална некадърност или абсолютно безочие е корена на проблема, ама може би по много и от двете...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Когато фактите говорят , и боговоте мълчат . То е очевидно че са отровени с най новата версия новичок . Тя е със забавено действие , отровения не знае че е отровен но почва да се държи странно като психопат . Става силно религиозен , вярва в еНеЛО, медитира , вярва че притежва паранормални способности , вярва че ще се прероди в лАмя докато в един момент новичока го принуждава да си пусне куршума в разкашкания от отровата мозък . Външно може всичко да изглежда нормално , хората дори могат да му имат доверие първоначално на такъв поразен с новичок . Докато мозъка му не даде на късо от новичока и се вижда дългата ръка на кейджиби .enigma написа:Не знам какво визираш, но ми прави впечатление, че упорито мълчиш за руската следа в случая.![]()
Дейността на групата явно е била щедро спонсорирана от Масква...

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Между другото не знам кой пусна тази версийка на медиите, че ДАНС били там преди всички, линейки, не знам си какво, едва ли не даже са били наоколо докато са ги правели тези мизерии. Вчера се надявам го чухте дансаджията в парламента официално какво каза относно дали е имало човек на ДАНС вътре. Като се говори за официални отговори, дадоха ви един. С течение на разследването ще има още, ама веристяа ДАНС да ги пречука няма да мине. По-скоро ще е на Данчо версията.
Някой видя ли поведението на кучето на клипа? Кучкари има ли тук? Аз съм коткар, но познавам и това кучешко поведение. Животното усеща, че нещо се случи, усеща е енергията, дишането, говора, вижда различен модел в поведението на тия важни персони, срещу които има ебати грандиозния заговор и с две думи животното е на мнение, че нещо ще се случва! Кучето ги чува, обаче из нета всякакви хора викат ама какво толкова си били казали, как сме преценили, че било сбогуване.
Бе знам, хората нямат голяма социална среда ли, че не разбират такива неща като 2+2=4...вярно живеем в ера с огромен живот в нета, ама да виждаш как някой се сбогува все едно отива на оня свят, а ти всячески вкопчен в твоята версия да мислиш, че отива до магазина...не е сериозно.
И е напълно нормално в медиите да не се изнася цялата истина веднага след толкова тежък криминален случай. Най-малкото има още съпричастни и тече усилено разследване. Няма как ей така да ни се поднесе истината без да се изяснят много подробности, малко повече търпение трябва да проявим.
А тези мастии вътре в хижата сигурно са се почувствали задължени да отнемат живота и на куче.
Някой видя ли поведението на кучето на клипа? Кучкари има ли тук? Аз съм коткар, но познавам и това кучешко поведение. Животното усеща, че нещо се случи, усеща е енергията, дишането, говора, вижда различен модел в поведението на тия важни персони, срещу които има ебати грандиозния заговор и с две думи животното е на мнение, че нещо ще се случва! Кучето ги чува, обаче из нета всякакви хора викат ама какво толкова си били казали, как сме преценили, че било сбогуване.
Бе знам, хората нямат голяма социална среда ли, че не разбират такива неща като 2+2=4...вярно живеем в ера с огромен живот в нета, ама да виждаш как някой се сбогува все едно отива на оня свят, а ти всячески вкопчен в твоята версия да мислиш, че отива до магазина...не е сериозно.И е напълно нормално в медиите да не се изнася цялата истина веднага след толкова тежък криминален случай. Най-малкото има още съпричастни и тече усилено разследване. Няма как ей така да ни се поднесе истината без да се изяснят много подробности, малко повече търпение трябва да проявим.
А тези мастии вътре в хижата сигурно са се почувствали задължени да отнемат живота и на куче.

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Top Gun Maverick написа:Между другото не знам кой пусна тази версийка на медиите, че ДАНС били там преди всички, линейки, не знам си какво, едва ли не даже са били наоколо докато са ги правели тези мизерии.
В най-първото интервю кметът на с.Гинци го казва.
I love the sound of V8 in the morning...
Аз не виждам нищо странно в това с Данс. Тежковъоръжена религиозна секта с много пари най-нормалното нещо е службите да ги следят и да са наблизо. По-скоро ще е странно ако са спали дълбок сън и трябва да се търси кой отгоре ги е покровителствал тези.