Криминална тема
Модератор: Общи модератори
Re: Криминална тема
Този липсващия собственик на хижата, Иво Калушев го познавам. Преди 7-8 една приятелка на мойта работеше за него в Мексико, като водолаз инструктор/водач и ни води на гмуркане в пещери там. Малко си говорих с него, бил е в щатите преди това и беше типичния за тия среди леко отклонен, уоук тип, будист природозащитник дето седят в кръг, свирят на китари и пеят кумбая.
Не мисля, че са били секта баш, но може да са били със сектантско мислене за запазване на околната среда там и да са спъвали работата на някой местен дерибей, примерно човек на пеев и да са вербували някой от местната ловна дружинка, на които също са им правили сечено, да ги приключи, с чадър от властите. Педофилските истории ми се струват спуснати, щото е модерно и ще натиска копчетата на публиката, да отклонят вниманието, докато изсекат горите около хижата в бързината.
Не мисля, че са били секта баш, но може да са били със сектантско мислене за запазване на околната среда там и да са спъвали работата на някой местен дерибей, примерно човек на пеев и да са вербували някой от местната ловна дружинка, на които също са им правили сечено, да ги приключи, с чадър от властите. Педофилските истории ми се струват спуснати, щото е модерно и ще натиска копчетата на публиката, да отклонят вниманието, докато изсекат горите около хижата в бързината.
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
И на мен ми се струва, че ще излезне, че са пречели на местни далавераджии. И са секнали прилични бизнеси с години. В дървата бая пари има 
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
empar написа:1. Васко Маслото е дал пари, говори небивалици и адвокаства особено плоско.
Ей така ще идеш да спреш дървената мафия на депесе със самоотвержени доброволци, спонсорирани оттук-оттам??? Добре, кмете! Ние ядем доматите с колците.![]()
![]()
![]()
2. Сарафа излезе да отклонява вниманието с ала-балите за секта.
Явно там е имало дебела СХЕМА. Каква, едва ли ще разберем...
Интересното е, че му се тригърна оправдателно-обяснителния режим. Освен това защо е решил, че обществото има положителнио мнение за него?

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Будистите са известни с това, че обичат да се разхождат с огнестрелно оръжие
Иначе им публикуваха снимки на лицата, .....еми да ме прощавате, ама по съм склонен към версията с малчуганите.... Нещо се присетих за оня филм с Де Зиро, кевин Бейкън и Брад Пит- "Sleepers" ли беше или нещо подобно..... 
Иначе им публикуваха снимки на лицата, .....еми да ме прощавате, ама по съм склонен към версията с малчуганите.... Нещо се присетих за оня филм с Де Зиро, кевин Бейкън и Брад Пит- "Sleepers" ли беше или нещо подобно..... "Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
TNT написа:И на мен ми се струва, че ще излезне, че са пречели на местни далавераджии. И са секнали прилични бизнеси с години. В дървата бая пари има
Самоотвержени природолюбители с дронове, джипове и автоматично оръжие на обща стойност МНОГО пари?

Иии чак след 4 години самоуправство някой ще се сети да ги гръмне?
Дървената мафия около София е на Емел Етем и други депесарски уроди.
Някакви клоуни, спонсорирани от Маслото с електически мотори ще им бъркат сметките 4 години?
empar написа:Самоотвержени природолюбители с дронове, джипове и автоматично оръжие на обща стойност МНОГО пари?
Чак пък много пари... някъв 20 годишен каен и няколко пушки. Една месечна заплата на едно ИТ. Нищо общо с оная истинска историческа секта-пирамида.
empar написа:Някакви клоуни, спонсорирани от Маслото с електически мотори ще им бъркат сметките 4 години?
Да и вече не.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
вероятно журналята са объркали пак нещо , не става въпрос за будисти а за нудистибудистите са известни с това, че обичат да се разхождат с огнестрелно оръжие
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
Лакърдиите за борба с дървената мафия нещо не ми са достоверни. Като как са се борили с дървената мафия. Преастрелки имало ли е. Има ли изчезнали членове на мафията. От всички хипотези, тази ми е най-измислената.
- msi200
- ентусиаст

-
- Кара: X5+M2
В интервюто по ТВ кметът на Гинци каза, че детски лагери е имало при предните собственици на хижата, а не при сегашните.
I love the sound of V8 in the morning...
Самите факти, че ДАНС ги разследват 3 години, после са първи на местопрестъплението и след това Сарафов излиза и почва да говори за туин пиикс, педофилски кръгове и как родилите на децата участвали в техни предишни скаутски тип събирания(преди това с хижата и тая измислена национална агенция), били възпрепятствали разследването за тия кръгове, като не казвали нищо, са си чисти милицонерски смърдящи практики за отвличане на вниманието. Пречили са, не са могли да ги махнат с натиск от органите и са ги ликвидирали.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Аз също мисля, че истината е нещо такова
... И изобщо, защо е разрешено нещо, което не е официална държавна институция, да се нарича или да има част от името си 'национална агенция' ? Това, тази практика, трябва да изчезне моментално!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
ildivvy написа:... И изобщо, защо е разрешено нещо, което не е официална държавна институция, да се нарича или да има част от името си 'национална агенция' ? Това, тази практика, трябва да изчезне моментално!
Защо пък да не е разрешено. Не си ли гледал "Национална Сигурност" с Мартин Лорънс?
https://www.imdb.com/title/tt0271668/
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Всички НПОта са такива , регистрирани с гръмки названия и точат някакви субсидии .И изобщо, защо е разрешено нещо, което не е официална държавна институция, да се нарича или да има част от името си 'национална агенция' ? Това, тази практика, трябва да изчезне моментално!
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Spunky написа:Самите факти, че ДАНС ги разследват 3 години, после са първи на местопрестъплението и след това Сарафов излиза и почва да говори за туин пиикс, педофилски кръгове и как родилите на децата участвали в техни предишни скаутски тип събирания(преди това с хижата и тая измислена национална агенция), били възпрепятствали разследването за тия кръгове, като не казвали нищо, са си чисти милицонерски смърдящи практики за отвличане на вниманието. Пречили са, не са могли да ги махнат с натиск от органите и са ги ликвидирали.
На мен пък ми прилича на контрабанда през границата, подържана от високо ниво. Ония на са допускали никой и нишо да доближи, чак да гонят дядото с гъбите все едно ще вземе 100 дървета нагръб. И ДАНС са първи там да мажат следите. Сарафов чете това което са му написали. Та чак Васко се разписа. Дървената мафия че е силна, силна е, ама чак такива явни тройни убиства. Не беше ли по лесно да пратят няколко мангала и да го направят битов сакатлък
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Тези тримата като ги гледам се съмнявам че става въпрос за контрабанда, наркотици, оръжия и подобен род незаконни дейности. Профила им нещо не съвпада.