Как да си сваля стария касетофон?
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Как да си сваля стария касетофон?
Не иска да излиза, колкото и да го дърпам и ръчкам. Може ли да се отвори отнякъде отзад и може би нещо трябва да се отвие или да се побутне. Или някъде мернах, че може би трябва с две огънати телчета във формата на С да се изкара, ама незнам. Аз с отверка го напъвах и не мърда !! Май най-лесно ще се разреши проблема ако ми кажете къде да отида за да ми монтират новото CD и да не пипам много много
.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ами много лесно взимаш четри пирончета дебели колкото дупките ама дълги поне5 сантиметра вкарваш ги до края и внимателно го вадиш
а сидито може да е с същата букса отзад МУШКАШ и СЛУШАШ 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми , иди там дет ги разбират теа неща 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Ако става дума за оригиналният касетофон,колегата по горе ти е написал рационален
начин с пирончета-пробвано и става.
Успех

Успех
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Maverik написа:Ако става дума за оригиналният касетофон,колегата по горе ти е написал рационаленначин с пирончета-пробвано и става.
Успех
МНОГОКРАТНО

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Ако е оригинален може да е и с малко лимбосче.Просто се развъртат от двете страни и освобождава едни скоби и излиза без проблем
Пробвай както ти казаха колегите и ако не стане да знаеш че ще е така 

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
колега намираш някой с JVC вземаш му щипките(пластинките) за сваляне(би трябвало да са еднакви за повечето модели на марката)и си решаваш проблема....ако ли не с един чук и по голямо длето 

Еее не. Колеги днеска направо луднах покрай това CD !!! CD-то между другото е Clarion DXZ668RMP : http://www.clarion-eu.com/uk/CD_DVD_MP3 ... bf6.4.html
Тааа навързах кабелите, захранвания, говорители уж всичко без dimmer-a, power antenna и phone mute . Таа пускам тръгва, цъкам из менютата, всичко изглежда наред само, че никакав звук !!! Нито от радио, нито от диск нищо !! Имам 3 работещи колонки и работеха със стария касетофон, тука включвам и нищо . Някой да се сеща къде може да е проблема
?
Тааа навързах кабелите, захранвания, говорители уж всичко без dimmer-a, power antenna и phone mute . Таа пускам тръгва, цъкам из менютата, всичко изглежда наред само, че никакав звук !!! Нито от радио, нито от диск нищо !! Имам 3 работещи колонки и работеха със стария касетофон, тука включвам и нищо . Някой да се сеща къде може да е проблема

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Ми и аз имам една тояга Кларион и си имам сериозни проблеми с него(аз го сложих)...отначало - супер - музиката на 6,имам и стъпало отделно,цъка си здраво...по едно време ми умря левия канал,после десния преден говорител и сега ми свири само на тубата и заден десен...ама още не съм седнал да го разчопля както аз си знам(демек да не тръгне повече).... 

13 мнения
• Страница 1 от 1