България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
alekangg написа:Друго си е да люпят семки и пърдят в колите и да взимат запарки и то не малки.
Като кърлежи са, да се изплюеш в муцуните им е малко.
90% от тях не стават за абсолютно нищо и никой не би ги наел за каквот и да е.
Като каза за пърдят, имаше един тюфлек едно време, първо беше в сота докато още имаше такава полиция, беше свикнал само да лежи там и да иде да провери някоя мишка ако задейства нещо. И после като ги закриха се наложи да е патрул...малеееееее. Те не искаха да работят с този защото се казваше Христо по прякор гъза.

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Top Gun Maverick написа:https://dariknews.bg/regioni/haskovo/kamion-se-vriaza-v-opashka-ot-tirove-na-kapitan-andreevo-shofioryt-zagina-2443828
Добре де, наближаваш ГКПП, не ти е за пръв път, но въпреки това шпориш като луд, толкова като луд, че като се блъскаш размазваш кабината. Или трябва да се въведе нов термин, който с по-висока степен от караш като луд при тираджиите, а именно караш като турчин.Вчера в Хаинбоаз същият темерут затри 9 годишно дете, родителите не се знае дали ще оживеят и как ще живеят занапред, онзи ден тъпия тир не можа да спре край Видин ли беше къде, който го знае дали не беше фес и той, редовно турците размазват някой тук или минимум събарят търговски обекти и мачкат инфраструктурата. Кога ще почнем да ги глобяваме за скорост, за малоумие и т.н?
Преди границата бързат, да не ги изпревари друг и да им изяде чорбата. Сигурно е имало мъгла, добре че друг не е пострадал.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
С тези бюджетни излишъци могат да им вземат по една електричка, щом ще ги глезите и сте на тяхна страна, да обикалят с нея! Самия процес може да се автоматизира - снимка на номера с автоматично показание на дата, час и гпс-координати и готово! Камера с два бутона: спрял на забранено спиране и паркирал на забранено паркиране! Снимката се обработва, като тези за скорост и готово!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
+50 000 000 евро в бюджета на МВР за обучение на служителите за електрички 

Бай холандец го е измислил - той си блее по витрините, колата си снима. Човек филтрира снимките, вече сигурно е научен и модел.
Само не знам като няма добра маркировка и не си личи улица ли е от калта от строежите, дали ще работи спрямо очакванията.
При нас може би ще трябва и друга версия на софтуера - съмнявам се този да си представя паркиране в градинки, на плажа, до детски катерушки, в самото кръстовище и ако може вкъщи, пред входната врата.
П.П.: Нещо се е*ава добавянето на изображение - ей това е количката - https://nltimes.nl/sites/nltimes.nl/fil ... 5aac_c.jpg
Последна промяна driver69 на 27 Яну 2026, 17:25, променена общо 1 път
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
немо написа:Аааа, тука се обърка, пешаците да пишат ? Ма то много работа бе? На тоя студ / слънце ?
Сега са модерни с едни устройства минават, снимат и готово. Няма толкоа писане и пак не искат мамичката им!!!!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
При нас сканират и глобяват ето тези гадини
, служителите с устройствата, които обикалят са на изчезване.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Не е в България, но е ужасно. Особено от момента, когато продължава в ляво към камиона...7 човека
https://twitter.com/i/status/2016136025492369694
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да, гърци тръгнали да гледат техния ПАОК(в който играе нашия Десподов)във Франция. Нямам обяснение как този направи точно тази маневра. Изпреварването рисково, но не чак толкова да се случи това. Бусът някак...не знам защо направи така, влизаше си идеално в джоба. Обяснението за мен е, че водача не е адекватен. Дали е надрусан или пиян, едно от двете.
Top Gun Maverick написа:Дали е надрусан или пиян, едно от двете.
Не, надрусан или пиян няма значение, има автоматични механизми за самосъхранение, които не се влияят от това. Я е цъкал на телефона, я му е паднала цигара, я някой от пасажерите му е отнел вниманието…
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Докато изпреварва ли?
Даже не му светнаха стоповете, не тръгна да се връща, той до последно сякаш не видя този голям, червен на всичко отгоре тир. 
Да, като се опитва да коментира на нещо дето го е тригърнало онлайн(или да отговори на жена му, шефа му дето са го издразнили), докато изпреварва, го виждам точно така да се развие.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
dankata написа:Не е в България, но е ужасно. Особено от момента, когато продължава в ляво към камиона...7 човека![]()
Това дали е истина
TECHNOLOGY KILLED: A van carrying fans of the Greek club PAOK crashed into an oncoming truck.
-> The car's lane assistant didn't let him go right with left blinker on and pulled him back into the truck. Insane
7 people died, 3 in critical condition.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Ушевите при нас имат нова "хранилка". Явно много са го закъсали, та да застанат там, където върви само трафика от индустриалната част на градчето ми, демек не е особено натоварено. Но са след кръстовище, а преди него има знак 40, пък тази отсечка се води май извън града, макар че табела за напускане на града няма никъде до Търново, нито има табела за влизане в Търново. На кръстовището има един знак стоп също, на който никой не спира, но те се виждат как са спрели и няма да хванат някого заради това. Най-лошото е, че са спрели в завой с тъпата патрулка, не са на буркани, а както казах, там си е "извънградско". Бяха спрели някакъв май, с доста голям черен мерцедес джиб, мен ако ме спрат там, въобще няма да отбия в тоя завой да рискувам някой да ни помете всичките. Кръгли идиоти. За да мина аз, трябваше да вляза в насрещното да ги заобиколя, а тези от отсрещното нямат видимост никаква, та ситуацията ще е като онзи клип с камиона по-горе в темата - влизаш в завоя със 70-80-90 и аз съм срещу теб, заобикаляйки двама малоумника с патрулка.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
zAcK написа:dankata написа:Не е в България, но е ужасно. Особено от момента, когато продължава в ляво към камиона...7 човека![]()
Това дали е истина
TECHNOLOGY KILLED: A van carrying fans of the Greek club PAOK crashed into an oncoming truck.
-> The car's lane assistant didn't let him go right with left blinker on and pulled him back into the truck. Insane
7 people died, 3 in critical condition.
Това и аз си го помислих, ама би трябвало да му даде , ако навива волана. Това обаче е много дразнеща система и като нищо може това да е причината.