СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 23 Яну 2026, 5:49

някой с впечатления от добри консерви с риба?
Зависи за каква риба , аз понеже вземам макар и рядко само скумрия филе за Компас мога да кажа че са приемливи . Рибата на бългаския пазар от тия видове която са на промишлен улов е почти всичко от ферми , изкуствено отглеждана .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 23 Яну 2026, 5:52

Jordana написа:
някой с впечатления от добри консерви с риба?
Зависи за каква риба , аз понеже вземам макар и рядко само скумрия филе за Компас мога да кажа че са приемливи . Рибата на бългаския пазар от тия видове която са на промишлен улов е почти всичко от ферми , изкуствено отглеждана .

Благодаря!
По-скоро за чернокоп, барбун, паламуд се интересувам?
Отделно, каква риба хапвате от гледна точка на здравни ползи - наистина е тъмна Индия за мен към момента...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Мнение от damian2112 » 23 Яну 2026, 8:20

driver69 написа:Тотално несвързан въпрос - някой с впечатления от добри консерви с риба?
Последно взех салата Ропотамо, над 25 евро килограма, от известна фирма - не съм никак впечатлен.
Също така добър магазин за прясна риба в София, ако имате, че е тера инкогнита на този етап за мен :help:
За добър магазин мога да препоръчам Ах, морето на Любляна в Овча Купел. Зареждат редовно от солунската рибна борса, има голям избор и от истински риби (див улов)

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 23 Яну 2026, 9:25

driver69 написа:Тотално несвързан въпрос - някой с впечатления от добри консерви с риба?
Последно взех салата Ропотамо, над 25 евро килограма, от известна фирма - не съм никак впечатлен.
Също така добър магазин за прясна риба в София, ако имате, че е тера инкогнита на този етап за мен :help:
На компас да добри, черноморски улов също би трябвало да са качествени, взех си една цаца в доматен сос от тях, но не съм ги пробвал още. Ще пиша като в отворя.

Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk

Предишна

Назад към Извън Темата