Политическа
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Политическа
И кво сега, скоро ще си имаме Ал Бънди министър председател и Пеги президентка... 
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
А защо всички го наричат “копейка” и откъде идва тази омраза към него, дето дори Пеевски и Борисов не могат да генерират към себе си?
Заради нежеланието да нарече случващото се в Украйна война ли? Това май беше само в началото…в последствие започна да го нарича война
Заради Боташ? Там съм убеден, че някой отвън го посече и обърка яко плановете. Договора имаше за цел да ни гарантира място за разтоварване на втечнен газ защото заради липсата на терминали плащахме скъпа и прескъпа газ. Подсигуриха се терминали с идеята да ги “препродаваме” и ни порязаха
Какво друго? Наистина ми е интересно
Лично аз му симпатизирам. Не му вярвам сляпо, но ми допада отстояването му на позиция: вкара пп-дб в политиката, видя се какви са маскари и почна да ги плюе. Борисов и Пеевски от ден 1 не им цепи басма
Показателен е факта, че всячески се опитаха да му ограничат правомощията за да не им бърка схемите на управляващите и сега виждаме резултата…. а знаем и приказката “Крадеца вика “Дръжте крадеца””….
Познавам го лично и му пиша червена точка, че ме помни като се засякохме последно на Инфинити спа
Заради нежеланието да нарече случващото се в Украйна война ли? Това май беше само в началото…в последствие започна да го нарича война
Заради Боташ? Там съм убеден, че някой отвън го посече и обърка яко плановете. Договора имаше за цел да ни гарантира място за разтоварване на втечнен газ защото заради липсата на терминали плащахме скъпа и прескъпа газ. Подсигуриха се терминали с идеята да ги “препродаваме” и ни порязаха
Какво друго? Наистина ми е интересно
Лично аз му симпатизирам. Не му вярвам сляпо, но ми допада отстояването му на позиция: вкара пп-дб в политиката, видя се какви са маскари и почна да ги плюе. Борисов и Пеевски от ден 1 не им цепи басма
Показателен е факта, че всячески се опитаха да му ограничат правомощията за да не им бърка схемите на управляващите и сега виждаме резултата…. а знаем и приказката “Крадеца вика “Дръжте крадеца””….
Познавам го лично и му пиша червена точка, че ме помни като се засякохме последно на Инфинити спа
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Don_Diego написа:А защо всички го наричат “копейка” и откъде идва тази омраза към него
Ами ... прости хора, прости опорки.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105

b_u_b_o написа:И кво сега, скоро ще си имаме Ал Бънди министър председател и Пеги президентка...
LMAO 
Това е за бисерите!
Абе какво става, тъкмо влизам у нашите и майка ми въодушевена, най-накрая ще има някой заниккто да гласува от бая време насам(последно гласуваха за ПП като се появиха)аз се хиля, викам тоя що реши баш на турците да ни хвърли с тоя Боташ само не знам...друга била работата там.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Don_Diego написа:А защо всички го наричат “копейка” и откъде идва тази омраза към него, дето дори Пеевски и Борисов не могат да генерират към себе си?![]()
Заради Боташ? Там съм убеден, че някой отвън го посече и обърка яко плановете. Договора имаше за цел да ни гарантира място за разтоварване на втечнен газ защото заради липсата на терминали плащахме скъпа и прескъпа газ. Подсигуриха се терминали с идеята да ги “препродаваме” и ни порязаха![]()
Какво друго? Наистина ми е интересно![]()
Лично аз му симпатизирам. Не му вярвам сляпо, но ми допада отстояването му на позиция: вкара пп-дб в политиката, видя се какви са маскари и почна да ги плюе. Борисов и Пеевски от ден 1 не им цепи басма![]()
Всячески се опитаха да го орежат? Ама много даже му оставиха. Аз такъв разединител на нацията като президент не съм виждал. Не може на демократично избран парламент да се мъчиш всячески да правиш сечено, като вземе властта сега от народа, да прави каквото иска. Ама преди това....
Последна промяна Top Gun Maverick на 19 Яну 2026, 21:13, променена общо 1 път
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Нито големите надежди, нито големите страхове от него са оправдани. Аз не очаквах, че подаде оставка докато не започнаха да излизат новини... не е копейка, но за мен лъсна като неможач с неадекватните изказвания на министърката му за МВФ дето щял да идва и Боташ. Включително и влизането му точно сега го потвърждава, защото ако беше изчакал една две въртележки можеше да събере повече недоволство...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
От една страна ме кефи, но от друга не си спомням напоследък да е казал нещо положително и тн. само хейт!
Отделно с тоя референдум за еврото в момента на приемането му беше супер простотия.
Отделно с тоя референдум за еврото в момента на приемането му беше супер простотия.
Последна промяна kiko на 19 Яну 2026, 21:14, променена общо 1 път
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Съединител ли е , разединител ли е нямам представа обаче чест му прави че постъпи като истински мъж и не се скри като мишка до края на мандата да плете интриги . Излезе и подаде оставка , нещо за което никой преди него нямаше топки макар че почти всичките имаха политически си проекти докато са президенти . Да не забравяме че беше независим кандидат и такъв беше до края , нещо което е табу за българските президенти в най новата ни история . Ако някой твърди че Радев е бил политическа мажоретка на политическа партия или е обслужвал партия то лъже като дърта циганка .. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
steeN написа:Нито големите надежди, нито големите страхове от него са оправдани. Аз не очаквах, че подаде оставка докато не започнаха да излизат новини... не е копейка, но за мен лъсна като неможач с неадекватните изказвания на министърката му за МВФ дето щял да идва и Боташ. Включително и влизането му точно сега го потвърждава, защото ако беше изчакал една две въртележки можеше да събере повече недоволство...
Като не е копейка защо не заклейми инвазията на Путин в Украйна, ами НЕ СПРЯ да повтаря руски ипотеки относно възможния край на войната? Цял нормален свят я заклейми, той се чудеше как да сваля шапка на Путин защото онзи е силен ли какво? Или защото му е началник? Не забравяй, че тоя се пръкна от БСП, поради подценяването поста президент от Бойко, който единствено можеше да загуби този пост като сложи Цачева. Първо обезличи поста с Плевнелиев, после реши, че и магаре да сложи ще спечели. Сега да си сърба попарата.
Утре като свърши войната очаквам и Путин на бял кон в България пак. Теб не те знам как го имал за натовец. Защото викна ПП ли?
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Копейка не го знам дали е, но е тъпо парче - военен. Това е достатъчно да не го харесвам.
Джордане кои са тия всички дето са имали проект, като всичко на всичко сме имали 4ма други президенти, само един от които продължи да се занимава с политика? Ония обаче вече си беше чиста руска подлога, агент на ДС и какво ли още не, дано тоя приключи като него. Чест му правило, че подал оставка след като 4 години говори като партиен лидер не като президент? Поредния популист който обаче си избра да охажва простата част от народа(която е и по-голямата) и ще му се получи...временно. Давам му година да е с подобен рейтинг като Борисов и Пеевски.
Джордане кои са тия всички дето са имали проект, като всичко на всичко сме имали 4ма други президенти, само един от които продължи да се занимава с политика? Ония обаче вече си беше чиста руска подлога, агент на ДС и какво ли още не, дано тоя приключи като него. Чест му правило, че подал оставка след като 4 години говори като партиен лидер не като президент? Поредния популист който обаче си избра да охажва простата част от народа(която е и по-голямата) и ще му се получи...временно. Давам му година да е с подобен рейтинг като Борисов и Пеевски.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Аз също имам, макар и малко индиректни, впечатления от него... Навремето, преди 2000-та година, с първата му жена, Гинка, бяхме в една приятелска компания. Беше гадже на мой добър приятел... Работата беше много сериозна, но го остави заради 'летеца' (така му казвахме тогава). Беше обяснимо, погледнато от сегашна гледна точка - къде е беден студент, къде е 'ленчок' с гарантирана твърда заплата, кола, жилище и т.н. по онова гадно време? Пък и жените си падат по униформи по някакви причини, както знаем ... Както и да е! Военен с типичните идеалистични виждания за нещата! Не е бил 'тъпак', мислещ за кражби, далавери и т.н. Дали нещо се е променило след повече от 25г, бъдещето ще покаже!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Поредният спасител, поредната схема на задкулисието.
Понеже другите се изтъркаха, веднага вадят нов месия.
Отстрани на тъча тупат топката МЕЧ, Възраждане, Ивелин.... който решат го пускат в играта.
Но нищо няма да се промени!
Ако искаме реална промяна към по-добро ще трябва да играе ножа.
Понеже другите се изтъркаха, веднага вадят нов месия.
Отстрани на тъча тупат топката МЕЧ, Възраждане, Ивелин.... който решат го пускат в играта.
Но нищо няма да се промени!
Ако искаме реална промяна към по-добро ще трябва да играе ножа.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
"Ухажва" се пише не "охажва" ...Не знам от какво се оплакваш , той беше президента който даде шанс на "умните" агнешки главички дето после се хвалеха че правили "ала бала " с президента ...Сега той ще си прави ала бала с агнешки главички , напълно разбираемо малка група столичани да са възпалени от такъв ход на събитиятаПоредния популист който обаче си избра да охажва простата част от народа(която е и по-голямата) и ще му се получи...временно.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Кой пък столичанин толкова ще гласува за Радев?
За кметски избори може би, ама за тия не вярвам да има особено голям процент в София. Но в малките населени места ще е първи с разлика. Вече чувам гласове как едно време в имало образование, здравеопазване и още бая неща. Едно време! Тоест си го свързват баш със социализма.
Абсолютно всички русофили, които гласуваха за разни набедени олигофрени като Михайлов и подобни, веднага ще сменят за Радев залото сега той е силния и има шанс, докато малките беше ясно, че ще се борят просто за влизане. Ще останат някаква група националисти за Възраждане и толкова. Интересно ми е сега при интелигентната партия ПП-ДБ(това отдавана е една партия защото поотделно вече за аут от всякъде)кое ще надделее - искането да не са Боко и Шиши или разделителните линии с Москва.
Митрофанова се чудя какво ще каже тези дни, много внимателно я следете.
Чакам Стийнът също да ми каже защото според него патето не е пате, а пиле.
Митрофанова се чудя какво ще каже тези дни, много внимателно я следете.
Чакам Стийнът също да ми каже защото според него патето не е пате, а пиле.