Избор на следваща кола…
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Re: Избор на следваща кола…
Е46 си премина в класическата секция на реалоем, не става за ежедневна кола вече. Както се случи с Е36 и Е30. Колкото и да я ремонтираш и да наливаш пари все има нещо за правене и все се чудиш дали ще стигнеш накъдето си тръгнал. Става за хоби проект ако имаш много свободно време и това е.
Новите са боклуци и скъпи за подръжка, но все пак в 10-12 годишна кола по-има шанс да е останал някакъв ресурс за разлика от 25 годишна такава.
Новите са боклуци и скъпи за подръжка, но все пак в 10-12 годишна кола по-има шанс да е останал някакъв ресурс за разлика от 25 годишна такава.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
Re: Избор на следваща кола…
barty написа:Автора се изгуби![]()
Взимай Е-шаесе 3.0д да се видиш у кола
Не се е изгубил вероятно, обаче понеже е новорегистриран, мнението трябва да бъде одобрено от модератор. Иначе тези 7К БГ левове дето е дал за ремонти много зависи за какъв период от време и пробег са дадени. Моята 535i F10 от 2016г купена на година и половина и 17к км, за 7 години и до 140к км отидоха 14000 USD само за ремонти ( електрическа рейка, течове на масло, тампони на двигател и диференциал, един куп проблеми с електрониката, иначе по двигателя и трансмисията всичко си беше ОК) като в това число не влиза подръжката Горе долу ми беше все тая за ремонтите, понеже не съм ги аз плащал, а гаранцията - основна и удължена такива. Единственото което съм дал е $ 2750 да си удължа гаранцията, но те ми се избиха няколко пъти. В "Извън темата" пък spunky беше писал нещо от рода на около $30-40к за ремонти на неговата М5. Така че колкото по се върви към новите модели въобще не е препоръчително да се взимат извън гаранция, освен ако на човек не му се набутва. Все пак успокоението е че най-бездънната яма за наливане на пари това е Ауди.
keep walking
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2