Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
Re: Емиграция и имиграция
Не знаеш, няма проблем 
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Пускам новините - Сливен, Пловдив, Стара Загора и т.н. - раждания от 11, 12, 13 и т.н. годишни
Имало 2 майки на 11 години, на 12 са повече и т.н.
И това не бременни! Майки
Най-младата бременна в Сливен била на 10 години
Регистрираните раждания от деца били десетки хиляди, само не чух за какъв период
После като напиша нещо и съм бил хейтър
Да, добре. Всичко е нормално и вървим към подобрение... 
Имало 2 майки на 11 години, на 12 са повече и т.н.
Най-младата бременна в Сливен била на 10 години
Регистрираните раждания от деца били десетки хиляди, само не чух за какъв период
После като напиша нещо и съм бил хейтър
Да, добре. Всичко е нормално и вървим към подобрение... 
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То това е отдавна , даже не е новина според мен ами журналята вадят някакви стари теми да разсейват народа че почна много да мисли за политика напоследък . В тая връзка преди десетина години в едно голямо село между Добрич и Балчик от баш българските села , там къде Йордан Йовков е живял и писал за бялата лястовица , имах работа в детската градина . Влизам там къде са им шкафчетата , имената им написани на табелки от двайсе и няколко имаше 3-4 само с български имена . И то не е ясно дали са българчета или само имената им български . Та те това е България , столицата и 3-4 от по големите градове другото всичкото е превзето от тия дето раждат на 10 години .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Интересно как това се връзва с задължителния растеж на имотите, а и с растежа на броя имоти у нас.
Може би, след 10год манговцоте ще купуват по 300к имоти
Може би, след 10год манговцоте ще купуват по 300к имоти
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Аз също мисля по темата от доста време и ми се струва, че тези, чийто деца раждат на 10г (или огромната част) са 'тъпи парчета'! Защо? Ако предположим, че това е тяхната 'схема' и тя успее напълно, то един ден всичко ще е тяхно и ще са само те! Е, кой ще им плаща тогава помощи, ще им прави разни неща, ще плаща и т.н. ? Тази им 'политика' ги самоунищожава! А виждат също така, че вече никъде не ги искат....
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
ildivvy написа:Аз също мисля по темата от доста време и ми се струва, че тези, чийто деца раждат на 10г (или огромната част) са 'тъпи парчета'! Защо? Ако предположим, че това е тяхната 'схема' и тя успее напълно, то един ден всичко ще е тяхно и ще са само те! Е, кой ще им плаща тогава помощи, ще им прави разни неща, ще плаща и т.н. ? Тази им 'политика' ги самоунищожава! А виждат също така, че вече никъде не ги искат....
Много кредит за умствен багаж им даваш. Те от днес за утре не могат да планират какво ще правят, камо ли някакви грандиозни планове за завладяване на нещо

Но тъпи парчета не бих казал… имат първична животинска хитрост и воля да оцеляват, повече от много други. Та не ги мисли…
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ