Море 2026г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: Море 2026г.?!...

Мнение от Моджо » 03 Яну 2026, 19:18

Тия дето имат траснпондери за Игнация Одос трябва да са получили писмо.
Нови тол такси и нов оператор. Само не разбрах дали ще си ми важи транспондера или треа нов.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Яну 2026, 19:34

Не трябват нови транспондери!

Старите продължават да си действат като дори прехвърлят наличния кредит :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 03 Яну 2026, 23:59

Работят си транспондерите - проверено от днес.
I love the sound of V8 in the morning...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Яну 2026, 10:38

Нямам мейл, но тествах по празниците и си работеше.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 16 Яну 2026, 21:26

Нервирах се с тоя Крит..и ми писна. Направих си резервация в Hotel Evilion Sea And Sun ,Ней Пори, били сме вече наоколо, познато ни е...па Крит ще е друг път.
10 деня релакс пак с много обикаляне по разни места..после може и 2-3 дена до нащо море да идем, ама ще видим де.
Хем си знам че тия работи се правят декември...дргия път няма да чакам януари.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 16 Яну 2026, 23:04

Как ги правите тия работи не знам аз от сега...ама да пробвам и аз.
Дайте някой жокер за море по гръцко да разгледам.
Аз почивам винаги в най-голямата жега на една и съща дата та мога да помисля нещо уж от сега. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 17 Яну 2026, 18:41

Пиши ми обаче аз кръчми не знам :)) Сам ще си ги намериш.
Декемви каквото беше излязло беше по-евтино едно с 200-300 евро отгоре вече е януари. Никога не съм чакал толкова, винаги ноември , декември имам резервация.
набелязахме си тур Мама мия (Скопелос)..Тур Скиатос..Сафари с джипове Олимп...Едеса, Метеора...Волос и Лариса + разни села наоколо където не сме били предишните пъти и то време за плаж не остана :))
Последна промяна Моджо на 17 Яну 2026, 18:58, променена общо 2 пъти
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 17 Яну 2026, 18:46

Моджо написа:Пиши ми обаче аз кръчми не знам :)) Сам ще си ги намериш

Пиша ти...Аз кръчми за пиене не ползвам та ми е все тая.
Важното е храната да е хубава.
И морето да не отвес на третия метър,а плажа да е на пясък не на камъни.
Другото е като за трима възрастни да е удобно,че детето е една глава над майка си. :ok:
И те така.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 17 Яну 2026, 18:57

Храната трудно ще уцелиш Не хубава това пък изобщо не трябва да го мислиш. Неи Пори, тоест където ще съм и аз е точно такова...Пясък, плажа е широк към 60 метра и е над 3 километра дълъг. Стръмното е от страната на Платамонас, след това е плитко. Ако искаш Халкидики, Геракини-Псакудия е точно такова, пясък и плитко. Ако искаш по-далеко пак ще кажа. Мястото за настаняване няма как да ти го препоръчам..избираш си..некой иска по лукс, некой не..не знам. Отваряш букинга и гледаш в района. Аз предпочитам хотел със закуска примерно, да е на плажа и да е далеч от джангъра (ако погледнеш хотела който си избрахме е в самия край на селото..хем всичко е близо, хем нема навалица). Като препоръчвам като си намериш нещо, да го намериш същото нещо в мапса, обикновено има телефон и/или имейл за да се свържеш директно с хората. Не винаги е по-евтино от букинг, но често е по евтино. Плажа на Неи Пори е общински, с организирани частни зони, което значи че обикновено се плаща за чадър и шезлонг. Консумацията е отделно. Не навсякъде е така, но да имаш предвид. Сяаааа може да има и вълни:)) За разлика от Халкидики..но на плиткото даже е забавно да има. За нас с каката пясъка не е ок, щото сме шнорхелисти, ама към Платамоната има достатъчно скали. Е, ще трябва с колата, няма как. Не е далече ама ся. не е и за пеш.
Скъпо и хубаво..например
https://www.google.com/maps/place/Sonia ... FQAw%3D%3D След Никити надолу пак са пясъчни плажове.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 17 Яну 2026, 23:17

Моджо написа:Храната трудно ще уцелиш Не хубава това пък изобщо не трябва да го мислиш. Неи Пори, тоест където ще съм и аз е точно такова...Пясък, плажа е широк към 60 метра и е над 3 километра дълъг. Стръмното е от страната на Платамонас, след това е плитко. Ако искаш Халкидики, Геракини-Псакудия е точно такова, пясък и плитко. Ако искаш по-далеко пак ще кажа. Мястото за настаняване няма как да ти го препоръчам..избираш си..некой иска по лукс, некой не..не знам. Отваряш букинга и гледаш в района. Аз предпочитам хотел със закуска примерно, да е на плажа и да е далеч от джангъра (ако погледнеш хотела който си избрахме е в самия край на селото..хем всичко е близо, хем нема навалица). Като препоръчвам като си намериш нещо, да го намериш същото нещо в мапса, обикновено има телефон и/или имейл за да се свържеш директно с хората. Не винаги е по-евтино от букинг, но често е по евтино. Плажа на Неи Пори е общински, с организирани частни зони, което значи че обикновено се плаща за чадър и шезлонг. Консумацията е отделно. Не навсякъде е така, но да имаш предвид. Сяаааа може да има и вълни:)) За разлика от Халкидики..но на плиткото даже е забавно да има. За нас с каката пясъка не е ок, щото сме шнорхелисти, ама към Платамоната има достатъчно скали. Е, ще трябва с колата, няма как. Не е далече ама ся. не е и за пеш.
Скъпо и хубаво..например
https://www.google.com/maps/place/Sonia ... FQAw%3D%3D След Никити надолу пак са пясъчни плажове.

Ще разгледам и ще стреляме нещо.
Че пак ще изтървем момента както всяка година с добрите цени. :ok:
Благодаря за насоката. :yes:

Предишна

Назад към Извън Темата