СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Don_Diego » 16 Яну 2026, 12:21

Ще се изненадаш колко малко са истинските Brabus и Maybach :lol: AMG факт, че са доста вече особено S класите :shock:

S класата лесно се познава коя е истинска и коя не, за другите трябва по-набито око обаче. Масово са редени оптични пакети само
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 16 Яну 2026, 12:35

Той маверика май точно редените искаше да опише. :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 16 Яну 2026, 13:58

Имам колега, който се пенсионира, който беше купил на сина с S-класа 220d ! Не знаех, че въобще съществува... Бъзикахме го дали са намерили, къде е монтиран двигателя... , че не се виждал къде е в коша :mhihi: :mhihi: Иначе, била над 200 коня :mhihi: :mhihi: , при въпрос, колко е мощна ...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Яну 2026, 15:29

Диего, не ме чети докато стрелят по теб. :mhihi: Трябва да видиш ясната ирония, както колегата я видя. :mhihi:
Аз толкова уонаби хора като тия каращите описаните долу не познавам. Ами мамка му, като толкова много искаш да имаш СМГ, купи си истинско. Това е все едно да искаш да имаш голям пишок и да го облечеш с 10 набръчкани презерватива за да изглежда могъщ. :mhihi:
Top Gun Maverick написа:Вероятно е бившо такси взето от Германия за без пари и боядисани в черно там или тук.

Абе напоследък се чудя и щях да питам тук макар преди леко да сме засягали темата, но тая снимка ме подсети. В България има ли ЕС класа, Г класа или подобни големи, които да не са Брабус, 600-800, Майбах и каквото се сетите там, минимум АМГ? Не съм ровил обявите, ама сигурно ще има някои различни от горните, обаче ще да такава рядкост, че вероятно в България парадоксално ще станат по-скъпи от горните защото все пак рядкостта се плаща. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 16 Яну 2026, 18:00

ildivvy написа:Имам колега, който се пенсионира, който беше купил на сина с S-класа 220d ! Не знаех, че въобще съществува... Бъзикахме го дали са намерили, къде е монтиран двигателя... , че не се виждал къде е в коша :mhihi: :mhihi: Иначе, била над 200 коня :mhihi: :mhihi: , при въпрос, колко е мощна ...

S250 CDI: 2.1 мотор ОМ651, 204кс....рент а кар кола. Има свойте предимства за шатъл от летището до хотела :mhihi:
Може да е на реални км...500 000км със смяна на 2 двигателя :ok:
:yes:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Яну 2026, 21:28

Не знам, но аз имам чувствителен нос към нафтови курници без ДПФ, дори да не пушат видимо. Така надушвам винаги първо отдалеч великия 1.9тди на ваг и някак всякакви халудита 2.0, 3.0, миришат специфично тежко. :shock: Нашите бартуници БМВ миришат различно и не толкова тежко, а и тях може би трудно може да ги стигнеш отзад. :ok:
Та карам си одеве и ми замирисва ГАДНО на нафта, веднага цъкам копчето за въздуха отвън и кога гледам на 30 метра пред мен колата...S класа от тия предпоследните, които още минават за много хай кола. И викам ок, поредният барутник дизел без ДПФ, обаче приближавайки я гледам много черна, с две двойни бурии в двата края и емблема...Брабус. :ok: АМГ отдясно задължително, вероятно и по калниците ще е имало 63 или нещо такова. :ok:
Няма празно, тука всеки утрепан и миришещ на кенеф дизел сЪ класа е Брабус, АМГ, Лоринзер, 63, 600, 800, Майбах, всичко това в едно или поне минимум едно от всички. :mhihi: :dummy: Ако си купиш сЪ класа без нищо от тези, вероятно минаваш за лузър. :conf:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 16 Яну 2026, 21:37

Top Gun Maverick написа:Вероятно е бившо такси взето от Германия за без пари и боядисани в черно там или тук.

Ако е взето от тук, даже няма нужда да се боядиса, почти всички таксита са черни :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Яну 2026, 22:30

Вярно, а в Италия има доста бели на места. :help:
Кожата на седалките обаче е една специфична и я има само на такситата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 16 Яну 2026, 23:39

В Бмв форум сме ма малко взе да става присмял се хърбел на щърбел :ok: Колкото и брабуси и амг-та да има не могат да стъпят на малкия пръст на фейк йемките. Всяко второ е60 пуши като Тец Бобов дол, а като отвориш темата за катастрофите се чудиш да не си на Бмв сбор :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 17 Яну 2026, 0:00

Верно е и не е толко регионално даже, щото в Щатите фейк амг почти няма да видиш(освен тия от МБ директно), но фейк Мки е пълно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 17 Яну 2026, 1:05

Spunky написа:в Щатите фейк амг почти няма да видиш(освен тия от МБ директно)

:mhihi: shots fired

То е интересно с тия значки, а в Швайц съм забелязал обратното, че им махат/поръчват ги без значки, може би за да не се набиват на очи на полицията... :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Яну 2026, 10:37

Тука не съм съгласен с вас. Фейк "М-ки" почти няма. Това, че някой е сложил емблема М не значи, че имитира фейк М-ка защото тя върви с различните ауспуси и т.н.
Да, някои слагат ауспуси, ама пак са различни, а реплики на М-ки има пренебрежимо малко. Работата идва от там, че самата марка малко уби значението на М като се появиха хиляда М-перформънси, М550 и т.н. производни.
Аз обаче не съм видял някой да си купи Г11 и да му слага емблеми М(ако не са заводски)вие видяли ли сте такъв човек? Аз нито един. Казвам специално за Г11, понеже е от тия години с този сандък ЕС класа зад който карах вчера и къдеше сажди. Колко Г30-ки сте виждали да си купува някой и да и да им слага емблеми? Това, че май мангал ошарил Е60-ката или 90-ката със стикери и надписи М е много различно от това за което аз ви говоря за скъпа кола.
Да минавам ли на Г-класите? :mhihi: Колко подобни извращения виждате при джипове БМВ, които струват някакви пари и не ги кара бай мангал?
Въобще, сравнението е крайно нерелавантно. Мерцедеса още като го купи някой втора ръка и е така защото автокъщата или търговеца го продават така. Един познат вкарва по някоя подобна кола от тук там и тъкмо такава ес класа докара скоро от тези предпоследните. Веднага 63 на калниците, Брабус емблема, АМГ отдясно и така се правят снимки да се продава. :ok: Иначе кой ще я загледа да дойде да я погледне, като всички останали са някакви "специални"? :mhihi:
Един тука взе фейса на тая 2006-та, която е, тя пък цялата Лозингер. :ok: :mhihi: Такава цигания няма никъде.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Яну 2026, 12:51

Аз пък си махам всякакви надписи и тн отзад на колите..явно нещо съм сбъркан :dunno: даже сегашната е черна, и емблемата я направих черна :mhihi:
Иначе тая позьорщина имам чувството ,че си ни е малко манталитет. Забелязал съм и по фб групите, току що купена кола и и едва ли още не си я обслужил и се почва //М или АМГ пакети се търсят, тая цигания със светещите салони, джанти поне 18ки нищо че ще се карат със 2ра ръка гуми и тн

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Яну 2026, 12:58

Като каза светещи, скоро бях видял една ЕС класа от тези 2006-та, които почват, цялата с някакви коледни лампички и естествено я караше някакъв манго. :mhihi: От праговете нагоре по вратите и целия таван, абе цялата кола, цялата, цялата. След това видях и още една такава кола, ама то направо...нямам думи, честно. :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 17 Яну 2026, 13:09

G11 си е по-ново от w222 да не говорим че е 10 пъти по-рядко. Отделно половината са М перформанс от завода та и аз не съм съгласен с теб :ok: Ама тук по-скоро имах предвид тея по масовите бангии от сорта на е60/F10 и w211/212. Особенно 60тките няма нечадеща та някак не е редно баш ние да се смеем на Мерцедес че пушели :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата