СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
Ще се изненадаш колко малко са истинските Brabus и Maybach
AMG факт, че са доста вече особено S класите
S класата лесно се познава коя е истинска и коя не, за другите трябва по-набито око обаче. Масово са редени оптични пакети само
S класата лесно се познава коя е истинска и коя не, за другите трябва по-набито око обаче. Масово са редени оптични пакети само
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Имам колега, който се пенсионира, който беше купил на сина с S-класа 220d ! Не знаех, че въобще съществува... Бъзикахме го дали са намерили, къде е монтиран двигателя... , че не се виждал къде е в коша
Иначе, била над 200 коня
, при въпрос, колко е мощна ...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Диего, не ме чети докато стрелят по теб.
Трябва да видиш ясната ирония, както колегата я видя. 
Аз толкова уонаби хора като тия каращите описаните долу не познавам. Ами мамка му, като толкова много искаш да имаш СМГ, купи си истинско. Това е все едно да искаш да имаш голям пишок и да го облечеш с 10 набръчкани презерватива за да изглежда могъщ.
Аз толкова уонаби хора като тия каращите описаните долу не познавам. Ами мамка му, като толкова много искаш да имаш СМГ, купи си истинско. Това е все едно да искаш да имаш голям пишок и да го облечеш с 10 набръчкани презерватива за да изглежда могъщ.
Top Gun Maverick написа:Вероятно е бившо такси взето от Германия за без пари и боядисани в черно там или тук.
Абе напоследък се чудя и щях да питам тук макар преди леко да сме засягали темата, но тая снимка ме подсети. В България има ли ЕС класа, Г класа или подобни големи, които да не са Брабус, 600-800, Майбах и каквото се сетите там, минимум АМГ? Не съм ровил обявите, ама сигурно ще има някои различни от горните, обаче ще да такава рядкост, че вероятно в България парадоксално ще станат по-скъпи от горните защото все пак рядкостта се плаща.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
ildivvy написа:Имам колега, който се пенсионира, който беше купил на сина с S-класа 220d ! Не знаех, че въобще съществува... Бъзикахме го дали са намерили, къде е монтиран двигателя... , че не се виждал къде е в коша![]()
Иначе, била над 200 коня
![]()
, при въпрос, колко е мощна ...
S250 CDI: 2.1 мотор ОМ651, 204кс....рент а кар кола. Има свойте предимства за шатъл от летището до хотела
Може да е на реални км...500 000км със смяна на 2 двигателя

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не знам, но аз имам чувствителен нос към нафтови курници без ДПФ, дори да не пушат видимо. Така надушвам винаги първо отдалеч великия 1.9тди на ваг и някак всякакви халудита 2.0, 3.0, миришат специфично тежко.
Нашите бартуници БМВ миришат различно и не толкова тежко, а и тях може би трудно може да ги стигнеш отзад.
Та карам си одеве и ми замирисва ГАДНО на нафта, веднага цъкам копчето за въздуха отвън и кога гледам на 30 метра пред мен колата...S класа от тия предпоследните, които още минават за много хай кола. И викам ок, поредният барутник дизел без ДПФ, обаче приближавайки я гледам много черна, с две двойни бурии в двата края и емблема...Брабус.
АМГ отдясно задължително, вероятно и по калниците ще е имало 63 или нещо такова.
Няма празно, тука всеки утрепан и миришещ на кенеф дизел сЪ класа е Брабус, АМГ, Лоринзер, 63, 600, 800, Майбах, всичко това в едно или поне минимум едно от всички.
Ако си купиш сЪ класа без нищо от тези, вероятно минаваш за лузър. 
Та карам си одеве и ми замирисва ГАДНО на нафта, веднага цъкам копчето за въздуха отвън и кога гледам на 30 метра пред мен колата...S класа от тия предпоследните, които още минават за много хай кола. И викам ок, поредният барутник дизел без ДПФ, обаче приближавайки я гледам много черна, с две двойни бурии в двата края и емблема...Брабус.
АМГ отдясно задължително, вероятно и по калниците ще е имало 63 или нещо такова.
Няма празно, тука всеки утрепан и миришещ на кенеф дизел сЪ класа е Брабус, АМГ, Лоринзер, 63, 600, 800, Майбах, всичко това в едно или поне минимум едно от всички.
Ако си купиш сЪ класа без нищо от тези, вероятно минаваш за лузър. 
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Top Gun Maverick написа:Вероятно е бившо такси взето от Германия за без пари и боядисани в черно там или тук.
Ако е взето от тук, даже няма нужда да се боядиса, почти всички таксита са черни
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Вярно, а в Италия има доста бели на места.
Кожата на седалките обаче е една специфична и я има само на такситата.
Кожата на седалките обаче е една специфична и я има само на такситата.
В Бмв форум сме ма малко взе да става присмял се хърбел на щърбел
Колкото и брабуси и амг-та да има не могат да стъпят на малкия пръст на фейк йемките. Всяко второ е60 пуши като Тец Бобов дол, а като отвориш темата за катастрофите се чудиш да не си на Бмв сбор 
Колкото и брабуси и амг-та да има не могат да стъпят на малкия пръст на фейк йемките. Всяко второ е60 пуши като Тец Бобов дол, а като отвориш темата за катастрофите се чудиш да не си на Бмв сбор Re: СПАМ ТЕМА
Верно е и не е толко регионално даже, щото в Щатите фейк амг почти няма да видиш(освен тия от МБ директно), но фейк Мки е пълно.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Spunky написа:в Щатите фейк амг почти няма да видиш(освен тия от МБ директно)
То е интересно с тия значки, а в Швайц съм забелязал обратното, че им махат/поръчват ги без значки, може би за да не се набиват на очи на полицията...

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Тука не съм съгласен с вас. Фейк "М-ки" почти няма. Това, че някой е сложил емблема М не значи, че имитира фейк М-ка защото тя върви с различните ауспуси и т.н.
Да, някои слагат ауспуси, ама пак са различни, а реплики на М-ки има пренебрежимо малко. Работата идва от там, че самата марка малко уби значението на М като се появиха хиляда М-перформънси, М550 и т.н. производни.
Аз обаче не съм видял някой да си купи Г11 и да му слага емблеми М(ако не са заводски)вие видяли ли сте такъв човек? Аз нито един. Казвам специално за Г11, понеже е от тия години с този сандък ЕС класа зад който карах вчера и къдеше сажди. Колко Г30-ки сте виждали да си купува някой и да и да им слага емблеми? Това, че май мангал ошарил Е60-ката или 90-ката със стикери и надписи М е много различно от това за което аз ви говоря за скъпа кола.
Да минавам ли на Г-класите?
Колко подобни извращения виждате при джипове БМВ, които струват някакви пари и не ги кара бай мангал?
Въобще, сравнението е крайно нерелавантно. Мерцедеса още като го купи някой втора ръка и е така защото автокъщата или търговеца го продават така. Един познат вкарва по някоя подобна кола от тук там и тъкмо такава ес класа докара скоро от тези предпоследните. Веднага 63 на калниците, Брабус емблема, АМГ отдясно и така се правят снимки да се продава.
Иначе кой ще я загледа да дойде да я погледне, като всички останали са някакви "специални"?
Един тука взе фейса на тая 2006-та, която е, тя пък цялата Лозингер.
Такава цигания няма никъде.
Да, някои слагат ауспуси, ама пак са различни, а реплики на М-ки има пренебрежимо малко. Работата идва от там, че самата марка малко уби значението на М като се появиха хиляда М-перформънси, М550 и т.н. производни.
Аз обаче не съм видял някой да си купи Г11 и да му слага емблеми М(ако не са заводски)вие видяли ли сте такъв човек? Аз нито един. Казвам специално за Г11, понеже е от тия години с този сандък ЕС класа зад който карах вчера и къдеше сажди. Колко Г30-ки сте виждали да си купува някой и да и да им слага емблеми? Това, че май мангал ошарил Е60-ката или 90-ката със стикери и надписи М е много различно от това за което аз ви говоря за скъпа кола.
Да минавам ли на Г-класите?
Въобще, сравнението е крайно нерелавантно. Мерцедеса още като го купи някой втора ръка и е така защото автокъщата или търговеца го продават така. Един познат вкарва по някоя подобна кола от тук там и тъкмо такава ес класа докара скоро от тези предпоследните. Веднага 63 на калниците, Брабус емблема, АМГ отдясно и така се правят снимки да се продава.
Иначе кой ще я загледа да дойде да я погледне, като всички останали са някакви "специални"? Един тука взе фейса на тая 2006-та, която е, тя пък цялата Лозингер.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Аз пък си махам всякакви надписи и тн отзад на колите..явно нещо съм сбъркан
даже сегашната е черна, и емблемата я направих черна
Иначе тая позьорщина имам чувството ,че си ни е малко манталитет. Забелязал съм и по фб групите, току що купена кола и и едва ли още не си я обслужил и се почва //М или АМГ пакети се търсят, тая цигания със светещите салони, джанти поне 18ки нищо че ще се карат със 2ра ръка гуми и тн
даже сегашната е черна, и емблемата я направих черна Иначе тая позьорщина имам чувството ,че си ни е малко манталитет. Забелязал съм и по фб групите, току що купена кола и и едва ли още не си я обслужил и се почва //М или АМГ пакети се търсят, тая цигания със светещите салони, джанти поне 18ки нищо че ще се карат със 2ра ръка гуми и тн
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Като каза светещи, скоро бях видял една ЕС класа от тези 2006-та, които почват, цялата с някакви коледни лампички и естествено я караше някакъв манго.
От праговете нагоре по вратите и целия таван, абе цялата кола, цялата, цялата. След това видях и още една такава кола, ама то направо...нямам думи, честно. 

G11 си е по-ново от w222 да не говорим че е 10 пъти по-рядко. Отделно половината са М перформанс от завода та и аз не съм съгласен с теб
Ама тук по-скоро имах предвид тея по масовите бангии от сорта на е60/F10 и w211/212. Особенно 60тките няма нечадеща та някак не е редно баш ние да се смеем на Мерцедес че пушели 
Ама тук по-скоро имах предвид тея по масовите бангии от сорта на е60/F10 и w211/212. Особенно 60тките няма нечадеща та някак не е редно баш ние да се смеем на Мерцедес че пушели