България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
камшичи, камшичи, камшичи... аааааааа СИКТИР, МОЙ!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Тея са толкова прости,че даже не осъзнават за съжаление какъв късмет имат, че са още живи! Преди години от тоя мост някви се бяха метнали през парапета отдолу и бяха тотал всички!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
drifty написа:TNT написа:Top Gun Maverick написа: но предполагам те не ни изпреварват само защото цялата държава е опасана с магистрали.
![]()
![]()
Още малко от Фейсбук![]()
Този покемон даже коментира където го качват из фейса, та му прецъках профила, ешеесето го има от няма 2 седмици, скапания мексиканец.
Ти остави, тъкмо си викам брех, цинго е с хубави зимни гуми,
Малко като втричени позират, ама ще се оправят.
И каква е тая мания да се кичат с тениски на Тупак? Явно ги продават по битаците напоследък, че те малко са така масово почват да вземат дадени дрехи и все с едни и същи надписи. Едва ли са чували и половин песен на Тупак от едно време, че да са фенове.
И после как да си сложиш М суитчъра с долнището и да излезеш навън с него, еля пък да слезеш от Е60 с него. Веднага ще те заклеймят хората като джигит, че и цветен такъв.
П.п: Ако не е горяла задницата ми се вижда, че е била доста пушещ дизел тази кола, вижте и номера, стопа, багажника...айде сянката да лъже малко, ама на всички детайли ли?

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
По повод карането в лява лента - https://www.youtube.com/watch?v=pE3Q8j3Pejg
По повод изпреварването без да си гледаш огледалата - https://www.youtube.com/watch?v=T5S2UhLX9I4
Никаква промяна няма, освен че всички спат.
По повод изпреварването без да си гледаш огледалата - https://www.youtube.com/watch?v=T5S2UhLX9I4
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Сега ще те изядат с парцалите, че се лепиш и не спазваш дистанция
Но важното е, че свалиха средната скорост на магистралата и вече няма високоскоростни удари там...остана да решат проблема с тия дето отнасят аварирали коли
Но важното е, че свалиха средната скорост на магистралата и вече няма високоскоростни удари там...остана да решат проблема с тия дето отнасят аварирали коли
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Тоя първият много време го чака, отдавна щях да го препарирам аз. Изглежда сякаш си кара нарочно така, а такива много бързо ги оправям ако съм бърз с хубаво изръмжаване, но само като се уверя, че няма шанс да чукне вдясно и да ме закачи. Вторият не бих му свирил така, не защото не е виновен, а защото имаш цялото време на света да реагираш, може да не те е видял все пак, човешко е да се греши. Не го оправдавам, само казвам, едно светване или съвсем леко бипване би помогнало и пак може да се стресне ако не те е видял. Такива ги приемам много нормално, иначе ти става труден живота, изнервяш се и нищо хубаво не може да излезе.
Днес един дядо ми излезе на главен път, спрях на пътя буквално, случва се.
Днес един дядо ми излезе на главен път, спрях на пътя буквално, случва се.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
https://www.facebook.com/groups/2979168 ... 489459389/
А ако беше пожарната?
Бил отишъл на гумаджия и от час на крик.

А ако беше пожарната?

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Тези и двамата щяха да ядат светкавици. Не изпреварвам от дясно аз...
Такива като първия не ги броя за опасни и затова не ме напрягат кой знае колко.
Такива като първия не ги броя за опасни и затова не ме напрягат кой знае колко.
Последна промяна steeN на 15 Яну 2026, 19:17, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Top Gun Maverick написа:... само като се уверя, че няма шанс да чукне вдясно и да ме закачи....
Е от това много ме е страх и затова избягвам минавам отдясно, даже и да е разрешено...
I love the sound of V8 in the morning...
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Kroki написа:По повод изпреварването без да си гледаш огледалата - https://www.youtube.com/watch?v=T5S2UhLX9I4
Ако трябва да сме пунктуални на двулентов път минаваш покрай знак 50 или 60 със 110

Kroki написа:По повод карането в лява лента - https://www.youtube.com/watch?v=pE3Q8j3Pejg
И двете видеа са съвсем нормални да ти кажа. Първия го изпреварвам леко от дясно като внимавам да не реши да се прибере все пак, втория ще му мигна, дс му покажа, че блее ама въобще няма да го отразя да му свиря / нервя…
Карайте леко и не си давайте зор и не се нервирайте… нищо хубаво няма в такова поведение
Между другото със 120 в 60 в Щатите директно отиваш в затвора и след това на съд…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Добре де, да речем е така това за Щатите. Как те хващат? Аз на никакви видеа не виждам камери(не казвам, че няма, даже напротив)и ги гледам на много места си шпорят както им падне.
А от живущи там подчертавам нормални хора съм чувал, че или спазваш, или ядеш дървото първи път и на втория става зле.
Друго, което съм виждал във видеа само там е как ченгето те хваща в движение и ти казва с колко си карал докато той е зад теб. Това как става? Измерва те с камера в реално време или просто думата му тежи, че си карал с близо толкова(май така няма как)или просто колата му е с камера, която е с постоянен ГПС и като кара зад теб с дадена скорост, значи и твоята е такава с някакъв толеранс.
И като казваш отиваш в затвора уточнявай, че не отиваш за години, а за няколко седмици според щата.
И на лек режим. 
Друго, което съм виждал във видеа само там е как ченгето те хваща в движение и ти казва с колко си карал докато той е зад теб. Това как става? Измерва те с камера в реално време или просто думата му тежи, че си карал с близо толкова(май така няма как)или просто колата му е с камера, която е с постоянен ГПС и като кара зад теб с дадена скорост, значи и твоята е такава с някакъв толеранс.

И като казваш отиваш в затвора уточнявай, че не отиваш за години, а за няколко седмици според щата.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
alx написа:
Между другото със 120 в 60 в Щатите директно отиваш в затвора и след това на съд…
И тук направо искат да те прибират при неколкократно превишение на скоростта ама ако имаш човек не е проблем
От един приятел знам
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Няма нужда да те прибират, за такова нарушение тук вече се отнема книжка от първият път.
За радари за скорост да си чувал?
Top Gun Maverick написа:Как те хващат?
За радари за скорост да си чувал?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes