Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Емиграция и имиграция
Аз точно от тази гледна точка попитах по нагоре дали нашите апологети на движението " папуаси без граници " , не са точно с такъв неуреден статут тоест нелегални мигранти . И затова драпат срещу Тръмп , обаче подозрително не им се говори явно .Той пък и той, 30 години така ли не се легализира...масово се подценява това.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Толкова ли като го задържат не могат да му видят статута и някой да провери, че минава процедура по легализиране?
Те знаят, точно това е въпросът - арестуват го като отива на интервю там, както и много други хора. Това са им най-лесните арести - знаят точно къде и в колко часа отиваш, няма нужда да те търсят.
Никой не е в безопасност при Тръмп - гражданство също може да се отнеме. Той нали заплашваше, че и Мъск ще депортира.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Колко вика е безопасно в Япония, колко ако това беше в САЩ не знам си какво и какво да видиш, негрото го оправи що снима.
https://youtube.com/shorts/Qp5aa_SQUw4? ... B3EPxMYImb
Така е, няма отърване от макак ако е лош макак, където и да се намира на земното кълбо.
https://youtube.com/shorts/Qp5aa_SQUw4? ... B3EPxMYImb
Така е, няма отърване от макак ако е лош макак, където и да се намира на земното кълбо.

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст

-
Да бе , ама това е нагласена работа най вероятно . Както уж било дива индия и полицията не патрулирала в тия червените фенери щото били якудза ерия ...За 1 минута минаха двама полицаи в кадър , тия със жълтите жилетки са или полицаи или цивилни сътрудници на полицията .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
enigma написа:Толкова ли като го задържат не могат да му видят статута и някой да провери, че минава процедура по легализиране?
Те знаят, точно това е въпросът - арестуват го като отива на интервю там, както и много други хора. Това са им най-лесните арести - знаят точно къде и в колко часа отиваш, няма нужда да те търсят.
Никой не е в безопасност при Тръмп - гражданство също може да се отнеме. Той нали заплашваше, че и Мъск ще депортира.
Никой не е в безопасност никога. Ама някои са толкова малко вероятни да им направят проблем, че са статистически нотингбъргъри…
Тези дето ги ловят на датите за гражданство/ зелени карти и тн имат всичките някакви дупки в миналото когато са били без статут. 30 години като си живял в Америка и последните 2 си се сетил да подаваш за зелена карта - ми няма схема да си читав за целия период…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911

Завъртя се една картинка , за която автора изрично казва, че е ползвал ChatGPT за данните

- Jordana
- старши ентусиаст

-
Тоя ChatGPT запознат ли е с теорията на щраусите че ако нещо го нема в твоята ерия то не съществува ? 
- Моджо
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Това е в друга ерия, където са феодалите не е така. Нали стана ясно.
To е същото като да обясняваш на някой който си мисли, че София е България какво е по селата.... Тия са друга ерия...за нас не важи
To е същото като да обясняваш на някой който си мисли, че София е България какво е по селата.... Тия са друга ерия...за нас не важи
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
За Китай хем няма затлъстели, хем ниска продължителност на живота, по американската Формула това значи да ядеш колкото може повече.
Щом БВП е най-високо, всичко друго може да се игнорира.
Добре де, ама малко ми се разминава това с убийствата. Хем на 100 хил. има 6.5 убийства, хем на 100 хил. има 12-14 от оръжие. Тоест тези 8 човека разлика на 100 хил. се самоубиват ли? Те даже ще са повече от 8 защото няма всички убийства да са извършени с огнестрелно оръжие, тука ще са включени хладни оръжия, бой на пътя и всякакви такива.
Щом БВП е най-високо, всичко друго може да се игнорира.
Добре де, ама малко ми се разминава това с убийствата. Хем на 100 хил. има 6.5 убийства, хем на 100 хил. има 12-14 от оръжие. Тоест тези 8 човека разлика на 100 хил. се самоубиват ли? Те даже ще са повече от 8 защото няма всички убийства да са извършени с огнестрелно оръжие, тука ще са включени хладни оръжия, бой на пътя и всякакви такива.
In God we trust, all others we track.
- Моджо
- кандидат ентусиаст

-
Самоубийства..то и по това са пак нагоре в класациите..щото е много убаво. Къде 50 000 са умрели от gun fire всяка година, ама това не е проблем, това е в другата ерия. Двойно повече загинали в ПТП от БГ (дето сме най-зле в европа) на 100 000 души, ма и това не е проблем и това не е така...не е верно и толкова..ако е верно пак е за другата ерия.
Феодали, каквото е в замъка това е меродавното..другото не съществува.
- Тия що пискат навънка, попитала Мария Антоанета ?
- Нямат хляб да ядат.
- Е, ми да ядат пасти, кво.
СЪЩАТА РАБОТА!
Топ защитниците на ус ливинг стайл не смеят да мръднат от ерията щото...лошо, мое и да се не върнат. Кюти си тука при останалите феодали и си свиркай. Ако нещо стане - бункера е в готовност. Само това че си правят бункери е достатъчно говорещо.
Феодали, каквото е в замъка това е меродавното..другото не съществува.
- Тия що пискат навънка, попитала Мария Антоанета ?
- Нямат хляб да ядат.
- Е, ми да ядат пасти, кво.
СЪЩАТА РАБОТА!
Топ защитниците на ус ливинг стайл не смеят да мръднат от ерията щото...лошо, мое и да се не върнат. Кюти си тука при останалите феодали и си свиркай. Ако нещо стане - бункера е в готовност. Само това че си правят бункери е достатъчно говорещо.
Хм,хм...
Моджо написа:Двойно повече загинали в ПТП от БГ (дето сме най-зле в европа) на 100 000 души, ма и това не е проблем и това не е така
Двойно повече коли на глава, практически никакъв публичен транспорт и големи разстояния. На изминати километри, БГ пак е по-зле.
Моджо написа:Топ защитниците на ус ливинг стайл не смеят да мръднат от ерията щото...лошо, мое и да се не върнат. Кюти си тука при останалите феодали и си свиркай. Ако нещо стане - бункера е в готовност. Само това че си правят бункери е достатъчно говорещо.
Пълни глупости. 99.5% от държавата е прекрасна и сигурна. Има по няколко кофти района във всеки голям град, в които не искаш да ходиш и това е. Много пъти съм го писал вече - бяла държава, с някои гета(признак на свободна държава). За сравнение с БГ, което е гето, с много(ама много) малко "бели" места.
- Моджо
- кандидат ентусиаст

-
Така, така...то друго не се очаква да се каже.
Статистиките са за балъците.
Та ся на разбрах има ли към 50 000 души всяка година загинали от огнестрелно оръжие или нема ? За 10-12 години една България (така де, 1 голям град, не мога да смятам) изчезва в ПРЕКРАСНАТА страна ма то това е в реда на нещата, нале. И не е проблем.
Вярно ли е че сте номер 1 по брой затвори и затворници или и това си го измисля статистиката.
По смърти на км сте по-малко,вярно, но не с много, а ако гледаме мащабите на БГ щото тука няма как да минаваме толко км пак сте зле. С всичкото спазване на правилници,малуси, затвори за щяло и нещяло и т.н. То така 1 не требва да имате, ама не се получава нещо. И това е сравнено с БГ...сравнено с ЕС сте си назад по тоя показател.
А относно шурикените, аз съм казал...страна в която те е страх да се изпикаш на двора, за да не те застреля комшията е допнопробна кочина.
EDIT Да приемем нещата така..50% са ериите на феодалите останалите 50% са циганските махали или гета както им викате. Според мен е 20/80 ама аз не съм мерилото. По средата да е пак е зле.
Статистиките са за балъците.
Та ся на разбрах има ли към 50 000 души всяка година загинали от огнестрелно оръжие или нема ? За 10-12 години една България (така де, 1 голям град, не мога да смятам) изчезва в ПРЕКРАСНАТА страна ма то това е в реда на нещата, нале. И не е проблем.
Вярно ли е че сте номер 1 по брой затвори и затворници или и това си го измисля статистиката.
По смърти на км сте по-малко,вярно, но не с много, а ако гледаме мащабите на БГ щото тука няма как да минаваме толко км пак сте зле. С всичкото спазване на правилници,малуси, затвори за щяло и нещяло и т.н. То така 1 не требва да имате, ама не се получава нещо. И това е сравнено с БГ...сравнено с ЕС сте си назад по тоя показател.
А относно шурикените, аз съм казал...страна в която те е страх да се изпикаш на двора, за да не те застреля комшията е допнопробна кочина.
EDIT Да приемем нещата така..50% са ериите на феодалите останалите 50% са циганските махали или гета както им викате. Според мен е 20/80 ама аз не съм мерилото. По средата да е пак е зле.
Последна промяна Моджо на 13 Яну 2026, 16:07, променена общо 1 път
Хм,хм...
Да допълня, че и гетата ни изглеждат много по-добре от дори лъскавите БГ квартали
А пикаем в тоалетни. Има навсякъде - и по къщите и публични. Ако пикаеш навън най-малко глоба, често придружена със секс офендър присъда и трябва да се регистрираш, като такъв, където и да отидеш. Също така караме с превишена скорост навсякъде, щото можем, нямаме камери и не ни пипат, ако не правим глупости
А пикаем в тоалетни. Има навсякъде - и по къщите и публични. Ако пикаеш навън най-малко глоба, често придружена със секс офендър присъда и трябва да се регистрираш, като такъв, където и да отидеш. Също така караме с превишена скорост навсякъде, щото можем, нямаме камери и не ни пипат, ако не правим глупости
- Моджо
- кандидат ентусиаст

-
50 000 всяка година, нещо,м или неудобните въпроси ги избягваме.
С ръка на сърцето - ДА или НЕ.
Хм,хм...
Моджо написа:50 000 всяка година, нещо,м или неудобните въпроси ги избягваме.
Избягвам глупави въпроси, но НЕ