СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от seimo » 10 Яну 2026, 18:26

На тия ацки сигании не им ли минаха модите някъде преди 10-15 години след Бързи и Яростни 4/5 :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 10 Яну 2026, 20:17

Кви са тези майбаси и г-класи във форума на БМВ :) Гъзарите се делят на два вида - едните имат джип Ролс Ройс, а другите нямат :mhihi: Наскоро му излезе и фейслифт, който е още по-грозен.
I love the sound of V8 in the morning...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Яну 2026, 23:03

alx написа:
ivanski_2 написа:
alx написа:
ivanski_2 написа:mansory

те си имат клиентелата - когато имаш пари и на всяка цена трябва да си различен ама нямаш баш пари за бугати дет се вика- дори цената да е "кич" и риск да станеш за смях... си взимаш мансори. та има само една култура които ги поръчват и купуват тия нови - арабите. в дубай последния път като бях се нагледах на разни мансори-та за цял живот... страшен кич- ама там всеки дето има пари тренира само един спорт- да показва на другите и да си купува неща дето са "редки". демек като родината, ама с повече хора с пари... и става един панаир на суетата на които само арабите са способни.

Ами мислиш ли че в родината има някой който като го види това
(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... xk3ea5Nw&s)
да разбере дали е mansory или не, аз го възприемам като да имаш 330д и 330д с М пакет :dunno:
Само ти си знаеш че си го имаш и само теб си те кефи :dunno:
Все едно да сложа би турбо на доджа ... who cares .... само аз си знам ...

Погледнах го кит-а. На тоя троен спойлър отпред и гигантски дифюзър отзад и джанти моноблокове от амг гега колега му се вика кич. Малък си още- ще ги разбереш нещата някой ден.

За би турбото на доджа- само ти си знаеш- да, ама от него имаш “полза”. От Мансори-то най много да намажеш прашките на местната к**ва…

Няма лошо- всеки влак си има пътници. Тая фаза с гротескните китове по спомени и аз я имах като бях на твоите години така, че не съдя. Просто констатирам.

Женен съм аз не ми трябват такива неща :mhihi:
Това ти казвам че тук и местните к***ви и другите не правят разлика и не го виждат или разбират само аз си знам.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Яну 2026, 18:24

ivanski_2 написа:Женен съм аз не ми трябват такива неща :mhihi:
Това ти казвам че тук и местните к***ви и другите не правят разлика и не го виждат или разбират само аз си знам.

не разбирам колега- какво си знаеш? че е кич/ цигания и с него най- много да хванеш местната кифла както казах един вид да впечатлиш безсмислените или, че си похарчил едни пари за пластмаси вместо да сложиш един по-космат вал на хеми-то и да знаеш поне за кво си харчил?

и двете неща дето "само ти си знаеш" някак не ми се струва, че си струват... :bchug:

но пак дебело да подчертая- и аз имах в късните 20-ранните 30 години такъв момент да залитам по пластмаси та не те съдя. просто констатирам, че е фаза и се надявам бързо да ти мине.

ето ти един "уникален" сайбътрък - хем ще си знаеш, хем ще те знаят .. :dummy:

алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 12 Яну 2026, 18:47

И нещо такова трябва, ако колегата не се е снабдил вече. Хейтърс гона хейт, той ще си знае

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Яну 2026, 19:49

В БГ женките разпознават само 2 коли БМВ и Мерцедес , така че с тия сайбъртръци сте като някой аграрен тип от долно нанагорнище дошъл в столицата да напазари гранули за прасето :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 12 Яну 2026, 20:31

alx написа:

не разбирам колега- какво си знаеш? че е кич/ цигания и с него най- много да хванеш местната кифла както казах един вид да впечатлиш безсмислените или, че си похарчил едни пари за пластмаси вместо да сложиш един по-космат вал на хеми-то и да знаеш поне за кво си харчил?

и двете неща дето "само ти си знаеш" някак не ми се струва, че си струват... :bchug:

но пак дебело да подчертая- и аз имах в късните 20-ранните 30 години такъв момент да залитам по пластмаси та не те съдя. просто констатирам, че е фаза и се надявам бързо да ти мине.

Имах един такъв стъклен парник у нас в градината едно време...само номера му беше различен!
И хубави домати се раждаха... :ok:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Яну 2026, 20:39

slatanic написа:
alx написа:

Имах един такъв стъклен парник у нас в градината едно време...само номера му беше различен!
И хубави домати се раждаха... :ok:

говори ми... едно време като илон каза, че ще го прави аз бях един от първите 1000 поръчки... после като излезе и го видях на живо колко по-дребен и грозен е от рендерите дето гледах- реших, че не мога да си причиня такова нещо и се отказах... както и хиляди други хора... и сега като видя някой на пътя (веднъж- дваж на ден примерно- редки са) го гледам и не мога да разбера каква му е функцията и как може на някой такъв сандък да се хареса. да не говорим, че имат страшни детски болести плюс обезценяването им е невероятно- за 6 месеца- година са на 50% от парите като нови...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата