СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: СПАМ ТЕМА
Баща ми е хващал много с един капан на бараката на лозето... Не е еднократно!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Spunky написа:На Джери му трябва Том. Нашия на село носи през няколко дни мишлета, а миналата седмица ми беше оставил плъх на две части пред вратата. Живи не ги виждам. Лятото носи и къртици и секви пилци. Малки машини за убиване.
проблема на том е, че ако живееш сред природата ще ти изяде цялата орнитоложка фауна... включая горски песнопойни птици и тн... машини за безразборно убиване са както каза ти..
мишките както каза колегата по-горе - отрова по тавана и мазата и толкова. щото наистина опикават капаните и не се хващат след първите 1-2 пъти
за майбасите - толкова ми е траги/комична цялата мотивация за притежание, че дори няма смисъл да се коментира. не случайно в щатите можеш да видиш един-два за цяла година по пътищата... по-заблудена кола от "по-така" и притежатели не знам всъщност да има. а да... всъщност има - мазерати...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ами тя колата си е хубава, даже доста бих казал, но просто страда от лоши имидж и репутация….
И все пак 680 си е statement автомобил, 580 е абсолютна позьорщина и обект на присмех
И все пак 680 си е statement автомобил, 580 е абсолютна позьорщина и обект на присмех
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Какво изявление преправена S-class
. Ролс или Бентли може да е някакво изявление, ама за мен е по-скоро такова за закостеняло мислене, ама да кажем мога да им вляза в положението.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Що бе, ландолета не беше лош, особено Г версията
Идеално ако си обичан диктатор, да обикаляш и да махаш на поданиците си…
Идеално ако си обичан диктатор, да обикаляш и да махаш на поданиците си…Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
steeN написа:Какво изявление преправена S-class. Ролс или Бентли може да е някакво изявление, ама за мен е по-скоро такова за закостеняло мислене, ама да кажем мога да им вляза в положението.
Ти имал ли си допир (различен от гледане на видео или да мине покрай теб на улицата) до някое от изброените?
Майбах и S class освен визията нямат много общо…аз също се чудя как са го направили ама на - факт!
В един и същи ден карах и сравнявах топ спек S680 Майбах и топ спек S580…тотално различни като усещане, поведение, возия…абе всичко
Бентли…ако е Мулсан - ДА, всички останали са свръх скъпи Фолксвагени
Само съжаление изпитвам за клиентите на майбасите
Счупени хора. Бентлита и ролсове са за баровци с ниска емоционална чувствителност, евала им и колите са топ.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Нали беше уж изявление, сега дали съм имал допир? Имал съм с по-стари, возили са ме в Бентли Арнаж мисля, че беше и някъв Ролс от 2000те... Ти уж с много неща си имал допир, ама...
Да не говорим за каква липса на светоусещане става дума да притежаваш такива коли в бедна източно-европейска страна като нашата, ама да не продължавам нататък.
п.с.
Арнажа стана случайно, поръчах си Убер щото бях с контузия на коляното (нямаше как да карам кола с ръчка до лекаря) и викнах по-горния клас... то взе, че дойде един дядо, който объркал настройките
Интересен образ се оказа.
Да не говорим за каква липса на светоусещане става дума да притежаваш такива коли в бедна източно-европейска страна като нашата, ама да не продължавам нататък.
п.с.
Арнажа стана случайно, поръчах си Убер щото бях с контузия на коляното (нямаше как да карам кола с ръчка до лекаря) и викнах по-горния клас... то взе, че дойде един дядо, който объркал настройките
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Spunky написа:На Джери му трябва Том. Нашия на село носи през няколко дни мишлета, а миналата седмица ми беше оставил плъх на две части пред вратата. Живи не ги виждам. Лятото носи и къртици и секви пилци. Малки машини за убиване.
Аз отдавна се замислям да си взема един Том. Ама все си викам ако трябва да се местя няма да има къде да го мъкна с мен.
Ще минирам мазата и тавана тия дни. Сега в капана се бяха наловили още, все малчугани..
Дано не ми се падне някой мързелив Том.

Каква по-интересна кола бихте притежавали - и с какви причини?
А за хората, които вече притежават - каква беше мотивацията да изберете конкретната?
Аз лично със сегашната ми ситуация в живота бих залитнал към някой мустанг с неоправдано много коне само на задно предаване, като нито имам уменията, нито желанието да взема всичко от него - по-скоро удоволствието от постигнатата детска мечта. Говоря за реалистично възможна кола за удоволствие, вписваща се в бюджета, но дори и да не е така - все пак мотивацията за притежание на "по-така" кола ще е интересна при различните хора.
П.П.: Сега се замислих, че ако парите не са фактор, вероятно не бих карал нещо особено по-различно като автомобил, по-скоро модификация и евентуално поколение (под въпрос).
А за хората, които вече притежават - каква беше мотивацията да изберете конкретната?
Аз лично със сегашната ми ситуация в живота бих залитнал към някой мустанг с неоправдано много коне само на задно предаване, като нито имам уменията, нито желанието да взема всичко от него - по-скоро удоволствието от постигнатата детска мечта. Говоря за реалистично възможна кола за удоволствие, вписваща се в бюджета, но дори и да не е така - все пак мотивацията за притежание на "по-така" кола ще е интересна при различните хора.
П.П.: Сега се замислих, че ако парите не са фактор, вероятно не бих карал нещо особено по-различно като автомобил, по-скоро модификация и евентуално поколение (под въпрос).
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Някой от японските малки автомобили, тип Сузуки капучино
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Двата полюса за мен - E86 с S54 и Lexus LX450 с рошави гуми.
Даже за всекидневно ще си ги менкам, не ми трябва ниииищо друго като автопарк.
Даже за всекидневно ще си ги менкам, не ми трябва ниииищо друго като автопарк.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Един път съм се возил в Майбах от първите, не беше зле
Хубавото на тези коли е че не ти трябва Tinder
каките сами те намират 
Хубавото на тези коли е че не ти трябва Tinder

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Майбаха е Мерцедес с повече екстри. И аз не знам защо дават пари за него. А Ролс Ройса е друга лига. Интересното е, че над 70% от произведените въобще са още в движение 
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
driver69 написа:
Аз лично със сегашната ми ситуация в живота бих залитнал към някой мустанг с неоправдано много коне само на задно предаване, като нито имам уменията, нито желанието да взема всичко от него - по-скоро удоволствието от постигнатата детска мечта.
Същото. Ако не трябваше да умувам да строя къща, да купувам такава или да реновирам сегашната, вече щях да търся внос на мОстанг.