BMW F07 - dipped beam left failure
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- isivanov369
- Потребител
-
BMW F07 - dipped beam left failure
Здравейте, колеги.
Наскоро закупих БМВ 5 ГТ - 2012 година. Днес ми изписа следната грешка dipped beam left failure. Свети на произволен принцип, веднъж свети и изведнъж в движение дава грешка, после пак светва. На какво може да се дължи тоя проблем. На декодер това е кода за фаровете - S0522. Късите и дългите са на външната част от фара. И от това е породен следващия ми въпрос, защо вътрешната част на фаровете не свети, нито при завъртане на волана, нито при включване на дълги светлини?
Наскоро закупих БМВ 5 ГТ - 2012 година. Днес ми изписа следната грешка dipped beam left failure. Свети на произволен принцип, веднъж свети и изведнъж в движение дава грешка, после пак светва. На какво може да се дължи тоя проблем. На декодер това е кода за фаровете - S0522. Късите и дългите са на външната част от фара. И от това е породен следващия ми въпрос, защо вътрешната част на фаровете не свети, нито при завъртане на волана, нито при включване на дълги светлини?
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Re: BMW F07 - dipped beam left failure
isivanov369 написа:Здравейте, колеги.
Опцията 522 е обикновен ксенон без завиване, вътрешния ринг е декорация само. Dipped beam left ти е късия от лявата страна. Вероятно крушката си заминава. Ако свети, но си е променила цвета, проблема със сигурност е в нея. Ако свети и не виждаш осезаема промяна в цвета може и да е баласт. Ако не свети, почваш от нови крушки. Ако искаш да си сигурен че е в крушката, преди да купуваш, може да размениш местата на лява и дясна.

Да, съгласен съм с теб. Това е много ефективен метод.
Oyostepper supply the following products online: servo motors, planetary gearboxes, cnc spindle motor, cnc power supply and stepper motors, which can be purchased online if needed.
- isivanov369
- Потребител
-
Благодаря за съдействието. Оказа се, че крушката си заминава. Проблема е решен.
4 мнения
• Страница 1 от 1