Антикорозиона обработка на автомобил
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Антикорозиона обработка на автомобил
Поради необходимост от такава обработка на новата придобивка,а за да е ясно кое и кой става е тази тема.
Предполагам на някои от вас им се е налагало да ползват услугите на фирма или хора занимаващи се с такава дейност.
Трябва ми някой да почисти ръждата където я има и да направи цялостна обработка на шасито на джипа отдолу и в кухините.
Забелязвам,че е пръскан със парафин във вратите което е добре.
Но отдолу си иска обновяване къде от стоенето по паркинга на търга къде от контейнера до България.
Та вие сте.
Кое става като дълготрайност и защита?
И доволни ли сте от някого конкретно?
За предпочитане в София,но ако си заслужава ще го караме където е необходимо.
Предполагам на някои от вас им се е налагало да ползват услугите на фирма или хора занимаващи се с такава дейност.
Трябва ми някой да почисти ръждата където я има и да направи цялостна обработка на шасито на джипа отдолу и в кухините.
Забелязвам,че е пръскан със парафин във вратите което е добре.
Но отдолу си иска обновяване къде от стоенето по паркинга на търга къде от контейнера до България.
Та вие сте.
Кое става като дълготрайност и защита?
И доволни ли сте от някого конкретно?
За предпочитане в София,но ако си заслужава ще го караме където е необходимо.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Антикорозиона обработка на автомобил
Мога да кажа места от които не съм доволен
Иначе приятел наскоро си взе лазер който се справя перфектно с чистене на ръжда, ако ти се занимава после сам да си я пръснеш той мисля може да ти я почисти.
Иначе приятел наскоро си взе лазер който се справя перфектно с чистене на ръжда, ако ти се занимава после сам да си я пръснеш той мисля може да ти я почисти.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
Re: Антикорозиона обработка на автомобил
Търся някой да свърши кадърно работата без да я претупа.
Нямам времето да се занимавам иначе индустриален лазер имам и аз под ръка.
Нямам времето да се занимавам иначе индустриален лазер имам и аз под ръка.
3 мнения
• Страница 1 от 1