България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
zAcK написа:Ами като няма пари за гуми, да го продава тоя кош и да си ебава мамата ...
Може да му е била за продаване ...
Преди празниците ходих да гледам '23 М850i ... на 20к и няколко км. Маслото на минус 2300 км.
Поне да си бяха направили труда да го занулят, да не свети и пищи цялата кола за масло.
Гумите галош, на конци
Иначе прекрасната кожа, издрана и износена на много места. Можеха по гаранция да го минат. Дълбоки деруги по боята колко щеш
И хич не беше в ниския ценови диапазон за тея коли.
zAcK написа: ... Ганьо е топ гъзар и както каза Китодар, боли го к0ра за всичко и всички...
Така е. Мундари, цървули, 'сяКви
По автокъщите също ги продават с някви брутални галоши. Онзи ден гледахме едно хюндайче 2015. Такива нацепени и изгорели гуми бях виждал само като дете да затискат ламарините по навесите. И тва е масово не е единичен случай. То е ясно че ако я купиш ще ги смениш ама нали при първоначална регистрация минава преглед в КАТ в това състояние и явно ги пускат щот не съм чул някой да са го върнали заради гумите.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Никой в КАТ не съм чувал да гледа гуми при регистрация, да съм виждал пък още по-малко.
Но по мои наблюдения в последните години, никой търговец не се занимава да сваля хубавите гуми и да ги продава отделно дори при нисък клас коли, какво остава за скъпите такива. Просто тая осмица вероятно е карана от клиент и оставена там през бартер или нещо, няма кой да и сваля гумите и да търси да слага други, пълен абсурд. Още повече, че като са хубави гумите с гордост се пише нови гуми в обявата.
Кармане, на 23000 трябва да е като нова вътре бе.
Кармане, на 23000 трябва да е като нова вътре бе.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Абсурд е единствено че пускат коли с такива гуми и то в КАТ
Ама кво да говорим те половината бараки по Труд са със спирачки и окачване все едно са стояли 10 години заровени някъде. Верно че ГТП-тата не гледат нищо ама катаджиите ги удрят в земята по безхаберие. Ама иначе се оправяме де 
Ама кво да говорим те половината бараки по Труд са със спирачки и окачване все едно са стояли 10 години заровени някъде. Верно че ГТП-тата не гледат нищо ама катаджиите ги удрят в земята по безхаберие. Ама иначе се оправяме де - blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Днешният шампион се е отпрал последователно в 2 дървета и е пометнал двигателя. Вероятно е карал с 50. Засега е жив.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Б*си мамата, а ве какво правят тези хора... ''пътя'' няма да коментирам 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Кое ме втрещява на едната снимка. Зуумнете и погледнете настилката. Не под всякаква критика, тя е...картофена нива. И въпреки това този човек е летял на нея с доста, доста над 120. С някаква умряла, дърта калинка А3-ка и бас държа, че е с вълшебния двигател на ваг, който бие всички М-ки, АМГ-та и РС-и, а именно неповторимия 1.9тди, който чупи всичко и скоро ще има заслужено място във Ф1. И после както вика Стийна, пътят е виновен...щото е лошшшш...с дупки. Как да лети човека на тези дупки? Ако беше хубав, кАт слънце път, нали се сещате бе, от онези пътища, които се чумосва на тях "гледай го тоя бе, път кАт слънце, той пълзи, за какво го купуват тия хубави коли"...та ако беше такъв път, човека щеше да кара бавно, сигурно, нямаше да тества 1.9тди колко вАри.
Догодина Боко като открие виновния път, ще открадне малко пари, ама ще му го направи кАт слънце и другия път ако оживее(дано)той или някой друг от региона ще може да мине по него подобаващо бавно. Или ако е бързо ще е като на Нордшлайфе, понеже е местен и ще познава и дърветата даже кое е способно да го убие и кое не. И гааааааааззз...там тези дървета ще абсорбират и повече нафта да се хранят, еколог ще излезе с този изтърбушен 1.9тди.
Един такъв манго преди време влезе в едно село в гаража на един, двигателя пак така беше литнал, ама на бая разстояние. Е,, взе си БМВ, сега лети с Е90 335и с чип разбира се. Преди това смля някаква друга, не помня каква може пак БМВ да беше.
Догодина Боко като открие виновния път, ще открадне малко пари, ама ще му го направи кАт слънце и другия път ако оживее(дано)той или някой друг от региона ще може да мине по него подобаващо бавно. Или ако е бързо ще е като на Нордшлайфе, понеже е местен и ще познава и дърветата даже кое е способно да го убие и кое не. И гааааааааззз...там тези дървета ще абсорбират и повече нафта да се хранят, еколог ще излезе с този изтърбушен 1.9тди.
Един такъв манго преди време влезе в едно село в гаража на един, двигателя пак така беше литнал, ама на бая разстояние. Е,, взе си БМВ, сега лети с Е90 335и с чип разбира се. Преди това смля някаква друга, не помня каква може пак БМВ да беше.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Отървал е завоя според мен.
Иначе, Да - легендата е под капака. Даже има рацИнг синкьови силиконьие
Иначе, Да - легендата е под капака. Даже има рацИнг синкьови силиконьие
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- nickstorm
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Като забричи оня ми ти ветър и секвоите почват да се обръщат...
https://www.struma.com/obshtestvo/drogi ... po_240290/
https://www.struma.com/obshtestvo/drogi ... po_240290/
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
blacksapphire написа:Днешният шампион се е отпрал последователно в 2 дървета и е пометнал двигателя. Вероятно е карал с 50. Засега е жив.![]()
Играл съм го същото преди 20 години с почти същата кола, само че с 1.8Т и мотора пак така беше някъде си, далеч от останалата скрап. Мен ми се изпречи стълб. Оцелях със сравнително малко, но трайни последствия. Добра кола
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
1.8 тръц беше легенда преди да почнат всички да правят дизела, той не се брои за гаври.
Помня как не едни нелегални гонки, които си правехме всеки четвъртък на една отсечка от разклона на Бузлуджа нагоре с 528-цата се гонех на драг с едно такова А4 с чип и генерация, на място даже работеше на някакви по-високи обороти. Би ме ще му се незнае и кошника защото вече бях сложил газ на таксито и вървежа леко намаля.
В своя защита ще кажа, че мястото е мноооого дълга права с изкачване и бързо се спираше, има бива отстрани, там бяха втори и трети национален БМВ събор и...бяхме около 2008-ма година.
Ударени на тия драгове нямаше, само където тогава топачите не спряха да звънят на ченгетата, да пишат жалби, да се местим на други отсечки и накрая...пораснахме.
В своя защита ще кажа, че мястото е мноооого дълга права с изкачване и бързо се спираше, има бива отстрани, там бяха втори и трети национален БМВ събор и...бяхме около 2008-ма година.
Ударени на тия драгове нямаше, само където тогава топачите не спряха да звънят на ченгетата, да пишат жалби, да се местим на други отсечки и накрая...пораснахме.
На тва ауди що му е позеленяло така турбото 
Top Gun Maverick написа:1.8 тръц беше легенда преди да почнат всички да правят дизела, той не се брои за гаври.Помня как не едни нелегални гонки, които си правехме всеки четвъртък на една отсечка от разклона на Бузлуджа нагоре с 528-цата се гонех на драг с едно такова А4 с чип и генерация, на място даже работеше на някакви по-високи обороти. Би ме ще му се незнае и кошника защото вече бях сложил газ на таксито и вървежа леко намаля.
![]()
Хайде сега оправдания … газта виновна, сигурно е било с руски газ
Този на снимките е с хубави зимни гуми, а пистата освен, че е с лоша настилка явно не е мислена както трябва . На пистата Сузука примерно завоите са проектирани да ги взимаш със 150+…
Недоумявам как от вашата Агенция на Пистната Инфраструктура не могат да направят същото …enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Търново-Гурково. Двама в колата на място, още двама с тежки травми и опасност за живота.
Кой в чия лента е бил?

Кой в чия лента е бил?