E61 530 xDrive M-пакет 2007
Модератор: Търговски модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
E61 530 xDrive M-пакет 2007
Заглавие на темата:
Съдържание на темата:
Цена:16 900
Технически данни:
Марка: БМВ
Модел: Е61
Пробег: 430 000
Дата производство: 2007
Дата първа регистрация: Ноември 2007
Кубатура: 2990
Коне: 235
Скоростна кутия: Автоматична
Дирекция: Дясна
Категория: Комби
Цвят: Черен-карбон металик
Особености:
*врати - 5
*Airbag - Да
*Автопилот - Да, със спазване на дистанция
*ABS - Да
*Ел. стъкла - Да
*Ел. огледала - Да
*Климатроник - Да
*Кожен салон - Да, вентилиран с подгряване и обдухване
*Ксенонови фарове - Да
*Лети джанти - Да
*Навигация - Да
*Парктроник - Да
*Нов внос - Не
*Халогени - Да
*Аларма - Да
*Централно заключване - Да
*Шибидах - Да, панорамен покрив
Допълнителна информация:
Автомобилът е в безупречно състояние.
Разполага с всички ектри за модела, без нещно виждане(хед ъп, дистроник, обдухване, подгряване на салон, печка с дистанционно), мога да дам пълния списък с ектри на ЛС, както и ВИН, ако някой има желание да я проверява, аз съм 2-ри собственик, внесена е от Швейцария 2016.
Поддържан е изцяло и единствено в лицензиран BMW сервиз (Mopart), поради което има пълна сервизна история в системата на BMW и може да се провери навсякъде.
Обслужван е по книга. Всичко, което е трябвало да бъде сменено и обслужено по предписание, е правено единствено с оригинални части, без значение дали е имало реална нужда (вкл. вериги, смяна на торк, смяна на акумулатора с чисто нов и всички други болежки , за които сте чели в интернет
).
В момента автомобилът е обслужен и с валидно каско до август 2026 г. Има комплект летни гуми на 2 сезона, освен зимните, с които е в момента.
Автомобилът има изгорели подгревни свещи, но след като съм ги сменял 2 пъти за 8 години, откакто го имам, съм се отказал да ги сменям повече (сменят се 6-те + управлението и на следващия сезон отново има поне една изгоряла, а реално колата почти не ги използва).
Колата е ремапната (без DPF), та кончетата и въртящния момент са малко повече от написаните горе
Предното стъкло е чисто ново (оригинално), сменено по каско заради пукнатини от камъчета. Предната и задната броня също са скоро боядисвани поради същите причини. Ако искате да блести безупречно, колата има нужда от пастиране.
Карана е изцяло извънградско, в града много рядко (имам друга градска кола) и винаги е паркирана и седяла в гараж.
Километрите са реални. Има сервизна книжка от Швейцария и цялата налична документация, които съвпадат с информацията в системата на BMW за автомобила. След това аз съм продължил същата практика.
Данни за връзка:
Телефон: 0883 900 185
Скаип:
Електронна поща: g.topchiev@gmail.com
Място, на което може да се види колата: София
Снимки:

Съдържание на темата:
Цена:16 900
Технически данни:
Марка: БМВ
Модел: Е61
Пробег: 430 000
Дата производство: 2007
Дата първа регистрация: Ноември 2007
Кубатура: 2990
Коне: 235
Скоростна кутия: Автоматична
Дирекция: Дясна
Категория: Комби
Цвят: Черен-карбон металик
Особености:
*врати - 5
*Airbag - Да
*Автопилот - Да, със спазване на дистанция
*ABS - Да
*Ел. стъкла - Да
*Ел. огледала - Да
*Климатроник - Да
*Кожен салон - Да, вентилиран с подгряване и обдухване
*Ксенонови фарове - Да
*Лети джанти - Да
*Навигация - Да
*Парктроник - Да
*Нов внос - Не
*Халогени - Да
*Аларма - Да
*Централно заключване - Да
*Шибидах - Да, панорамен покрив
Допълнителна информация:
Автомобилът е в безупречно състояние.
Разполага с всички ектри за модела, без нещно виждане(хед ъп, дистроник, обдухване, подгряване на салон, печка с дистанционно), мога да дам пълния списък с ектри на ЛС, както и ВИН, ако някой има желание да я проверява, аз съм 2-ри собственик, внесена е от Швейцария 2016.
Поддържан е изцяло и единствено в лицензиран BMW сервиз (Mopart), поради което има пълна сервизна история в системата на BMW и може да се провери навсякъде.
Обслужван е по книга. Всичко, което е трябвало да бъде сменено и обслужено по предписание, е правено единствено с оригинални части, без значение дали е имало реална нужда (вкл. вериги, смяна на торк, смяна на акумулатора с чисто нов и всички други болежки , за които сте чели в интернет
В момента автомобилът е обслужен и с валидно каско до август 2026 г. Има комплект летни гуми на 2 сезона, освен зимните, с които е в момента.
Автомобилът има изгорели подгревни свещи, но след като съм ги сменял 2 пъти за 8 години, откакто го имам, съм се отказал да ги сменям повече (сменят се 6-те + управлението и на следващия сезон отново има поне една изгоряла, а реално колата почти не ги използва).
Колата е ремапната (без DPF), та кончетата и въртящния момент са малко повече от написаните горе
Предното стъкло е чисто ново (оригинално), сменено по каско заради пукнатини от камъчета. Предната и задната броня също са скоро боядисвани поради същите причини. Ако искате да блести безупречно, колата има нужда от пастиране.
Карана е изцяло извънградско, в града много рядко (имам друга градска кола) и винаги е паркирана и седяла в гараж.
Километрите са реални. Има сервизна книжка от Швейцария и цялата налична документация, които съвпадат с информацията в системата на BMW за автомобила. След това аз съм продължил същата практика.
Данни за връзка:
Телефон: 0883 900 185
Скаип:
Електронна поща: g.topchiev@gmail.com
Място, на което може да се види колата: София
Снимки:
1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Продава - Автомобили, Мотоциклети