Новите ГТП стикери
Модератор: Общи модератори
Re: Новите ГТП стикери
Значи ли това, че вече можем да си махнем стикера от стъклото? Аз минавах ГТП през Април и ми лепнаха стикер
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма нищо официално все още, така че аз не бих бързал. Отделно тези в завареното положение чакат до като им дойде пак времето на прегледа.
А дали ще дочакаме някой хубав ден ТОЛ камерите да пращат глоби и за липса на ГТП / застраховка или трябва да открадем 1во още малко пари за камери
А дали ще дочакаме някой хубав ден ТОЛ камерите да пращат глоби и за липса на ГТП / застраховка или трябва да открадем 1во още малко пари за камери
- ивчо
- старши ентусиаст

-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Пращат си и в момента ... Не питай от де знам 

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

don_gori написа:Няма нищо официално все още, така че аз не бих бързал. Отделно тези в завареното положение чакат до като им дойде пак времето на прегледа.
Писах по-горе, че вече е официално повече от месец. Стикери за ГТП не се лепят в пунктовете като минете. Медиите просто сега го изкараха. Прието е отдавна но не можаха да решат същото и за ГО по обясними причини.
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
Това май е пропуснато и е по-скоро за тази тема.
Дано отпадне. Както и ходене до КАТ за нещо различно от смяна на талони за кола с БГ регистрация.
ДСБ предлагат отпадане на ''такса нотариус'' при прехвърляне на МПС
България е единствена държава, при която за да си прехвърлиш МПС, трябва да минеш през нотариус.
Дано отпадне. Както и ходене до КАТ за нещо различно от смяна на талони за кола с БГ регистрация.
- Ивайло Димов
-
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
И как ще накарат нотариусите да работят без такси
. А сделка без нотариус е невъзможна, да не говорим че тря се променят доста закони. И ако ще ги променят както примениха Конституцията- ми не благодаря. Как ще провериш дали не купуваш МПС под запор, или продавача не в процес на развод.
. А сделка без нотариус е невъзможна, да не говорим че тря се променят доста закони. И ако ще ги променят както примениха Конституцията- ми не благодаря. Как ще провериш дали не купуваш МПС под запор, или продавача не в процес на развод.- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ами как става по другите европейски държави?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Ивайло Димов
-
-
С манталитет граден с години, и вяра на държавата в хората, че няма да се занимават с опити за измами. Законодателствата им са съобразени с обществата, норми, порядки, респект.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Това са глупости, няма държава която да вярва на хората и да си гради законите на база някво доверие... Единствена разлика е дали прави законите и процесите така, че да им е удобно на хората, или да е удобно на държавата и да е възможно да се облагодетелстват нейните хора.
- Ивайло Димов
-
-
То удобството се базира на доверие между хората в самите общества, и страх от законите и последствията
. Каквито са хората-такава е държавата, а политиците са отражение на собствените си избиратели.
Нотариусите са необходимо зло при сделки с движимо и недвижимо имущество. Паразити на които тря платиш , за да спиш спокойно, че няма да има изненади.
Предпочитам да махнат такса придобиване
,там е дебелото парче от баницата.
Нотариусите са необходимо зло при сделки с движимо и недвижимо имущество. Паразити на които тря платиш , за да спиш спокойно, че няма да има изненади.
Предпочитам да махнат такса придобиване
,там е дебелото парче от баницата.- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
- Ивайло Димов
-
-
Когато говорим за имотни измами, да- няма без участие на нотариус. Тук обсъждаме легални сделки между купувач и продавач, нотариуса се грижи за интереса и на двете страни, равноотдалечен.
А и хората от обща култура трябва да се ограмотят правно, да четат внимателно всичко по една сделка и къде може да има подводни камъни. Информацията поне основната я има достъпна.
Но тези предложения са кьорфишек без да има ясна структура кои други закони трябва да се променят и как държавата ще защити правата на участниците в сделката.
А и хората от обща култура трябва да се ограмотят правно, да четат внимателно всичко по една сделка и къде може да има подводни камъни. Информацията поне основната я има достъпна.
Но тези предложения са кьорфишек без да има ясна структура кои други закони трябва да се променят и как държавата ще защити правата на участниците в сделката.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Явно на запад си имат повече доверие. 
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Ивайло Димов
-
-
И не само ...."Мечката играе според тоягата" , ако знаеш ,че ще лежиш ефективно за опит за измама дали би опитал. Хората в голямата си част са приспособими, нагаждат инстинктите си според заобикалящата ги среда. Прост пример- нашите джигите по пътищата на Европата са вакли овце, а тук щото няма държава си правят квото искат"
Онези неприспособимите са по гетата или затворите за ремонт. Подредените общества не търпят подобни индивиди.
Онези неприспособимите са по гетата или затворите за ремонт. Подредените общества не търпят подобни индивиди.
Уточняват,че това ще е само за коли които са дерегистрирани
Ама може и да не съм прочел правилно
Ама може и да не съм прочел правилно
карам спокойно