СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Ghostdriver » 21 Ное 2025, 23:34

И Аз съм със служебна октавия 2019, реших да и махна адблуто, страшна греда! Падна вървежа и качи разхода, та го върнах. Да ви предупредя шкодаджийте във форума да не го махате.
Относно даунпайп за б58, какво ще препоръчате vrsf или някой ръчна изработка, гледам има и с катализатор?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Ное 2025, 0:19

Spunky написа:
BMW_POWER написа:Дори това не знаеш. Общото между собствениците на БМВ и Москвич е, че ги погребват прави. Цял живот лежат под тях. Ако нещо тече, това е в реда на нещата. Ако не тече, има огромна вероятност вече да е свършило.

Това е общото, но различното е, че тия БМВ собственици са с нов внос на "реални" километри, докато Москвича са го чакали няколко години да го конфигурират.

E, знаеш, че хубавите неща стават бавно. А и не винаги стават :roll:

Апропо, има нещо общо и между собствениците на лодки (яхти) и собствениците на БМВ. И едни и другите са радостни два пъти в живота. Веднъж, когато ги купят и втори път, когато ги продадат :ok:

Гледам, шкода-мафията понадига глава. Къде са тия с Датчиите?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 22 Ное 2025, 0:27

Аз гледам последно време тия с Шкодите надминават вече рацерите с Ауди по магистралите.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Ное 2025, 2:16

Ми то, ако забранят Ауди да се движи по пътищата, половината гаражи ще станат на дюнерджийници.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 22 Ное 2025, 14:23

Пауър, за служебна Шкодичката е топ…за лична едва ли бих взел такава (освен ако не съм принуден от някакви обстоятелства) :ok:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Ное 2025, 14:37

Аз честно казано не виждам какво и е и за лична кола. С тези средни скорости стават все по-привлекателни ако си решил да не си криеш номера и да караш.

Моджо написа:Чак па спецове.....брой ме мен :)) И маверика :))

Честно казано не виждам защо трябва да купя някакъв Волксваген при положение, че имам Шкода. Освен за престижжжж...Пасат и престиж...абе може, може. Ама гоУф и престиж...нали.
Та вземам между двете неща Октавията и край. Супърбът много пари, няма смисъл, там по-добре ще взема Г30.

Шкодата е топ кола, особено ако не робуваш на марки и комплекси. Тя затова и съществува в днешно време.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 22 Ное 2025, 15:38

Октавия е чудесен семеен автомобил, но с 1.5 tsi мотора и ръчка. Вече ако се търси нещо по-мощно Октавия 4 VRS с с 2.0 мотора и DSG DQ381

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Ное 2025, 16:24

Top Gun Maverick написа:Аз честно казано не виждам какво и е и за лична кола. С тези средни скорости стават все по-привлекателни ако си решил да не си криеш номера и да караш.

Моджо написа:Чак па спецове.....брой ме мен :)) И маверика :))

Честно казано не виждам защо трябва да купя някакъв Волксваген при положение, че имам Шкода. Освен за престижжжж...Пасат и престиж...абе може, може. Ама гоУф и престиж...нали.
Та вземам между двете неща Октавията и край. Супърбът много пари, няма смисъл, там по-добре ще взема Г30.

Шкодата е топ кола, особено ако не робуваш на марки и комплекси. Тя затова и съществува в днешно време.

Пасат и престиж… даже може по - генерално - кола и престиж… такова животно няма всъщност. Освен ако не говориме за някаква супер екзотика, но в родината това просто означава, че си крал много което… друга тема.

Хора разни ама съм забелязал, че по- умните не мерят престижа на някого по колата/ дрехите и тн бананови параметри…
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 22 Ное 2025, 16:34

Човешка суета...Любимият грях на Дявола :ok:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Ное 2025, 16:37

alx написа:Пасат и престиж… даже може по - генерално - кола и престиж… такова животно няма всъщност. Освен ако не говориме за някаква супер екзотика, но в родината това просто означава, че си крал много което… друга тема.

Хора разни ама съм забелязал, че по- умните не мерят престижа на някого по колата/ дрехите и тн бананови параметри…

Не забравяй, за къде говориш :OT:

Ето какви коли и на какви цени ги продават китайците. Същите ония, които изпращат космически кораби до Луната, а ние масово си ги свързваме с магазините "За 1 лев" на Женския пазар:

https://www.facebook.com/reel/1142812941340197

Европа била "високо технологично развита" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За Америка да не говорим.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 22 Ное 2025, 16:39

В Ес измислиха капачка дето не се сваля от гърловината......тва е велико откритие

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 22 Ное 2025, 16:42

То добре, че поникнаха на смартфоните колела, че да направят и китайците "кола", че иначеее... :ok:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Ное 2025, 16:52

Nickelback написа:То добре, че поникнаха на смартфоните колела, че да направят и китайците "кола", че иначеее... :ok:

На цената на Шкода Фабия с лети джанти и пълен резервоар :roll:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Ное 2025, 18:12

Не можах да я изтрая през целия клип тази с такова превъзнасяне. Не можах да я разбера само как прецени качеството каквото било, кара я 1 километърът ли, 5, 10, 100, 100 000? :shock: Аааааа, тя си каза бе, цвета, масажи някакви видя по едно време не знам къде, сигурно китайците бяха там да я масажират, че да ги види.

А сега как било толкова евтино в Китай...ми не знам, първо горят въглища, ама много, много, много въглища. Второ там още има експлоатация на всякакъв труд, дори детски и трето държавата е от милиард души, което както и да го гледаш не е маловажно. Тази направо да си остава там, да и дават студена бира, че в Европа я цакали с топла. :mhihi:
Един мой колега се превъзнасяше по някакъв такъв сув, уникален бил, на Ламборгини Урус приличало, на мен ми приличаше на Кайен, ама както и да е, щеше да го купува чисто ново, накрая...си купи хибрид Тойота Рав 4-ка. :mhihi: Не знам, нещо не са успели да го доубедят щом предпочете кола втора ръка, макар и почти нова за повече пари от тази чисто новата, технологичното чудо на света с толкова дисплеи. :mhihi:

алх, по-умните не мерят, ама някои си вземат Пасат пред Супърб точно за престиж. Никой не ти говори за престиж на крал или на топ звезда от NFL. :mhihi: Някои виждат престиж и на самия път, не е непременно какъв е човека, даже в реклама на Пасат преди се казваше "новия Пасат, уверен като теб". :yes: Не е задължително престижа да касае само за комплекси.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 22 Ное 2025, 18:21

Добре че гледаме некакви фацебуци с лелки та и верваме даже.
1. Хуаявей не прави коли сам, а в партньорство
и
2 Немат нито един модел даже в първите 10 модела по продажби в китай.
Имат един успешен ..нишов модел да го кажем, и това е. (AITO M7)

Китацка кола иначе аз бих си купил....нито имам предрасъдъци, нито ще ми падне чурката щото карам китацка кола. Още не се предлагат много в България( има 2-3 бренда, които пък на мен не ми допадат)..ама и това ще се промени скоро. Понеже ги набюдавам от доста време китацките....дръпнаха много. Трябва да им се признае.
Последна промяна Моджо на 22 Ное 2025, 18:39, променена общо 1 път
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата