СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: СПАМ ТЕМА
Човека говореше за чистота, камери по улиците, нарушения на водачите и подобни неща...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Бургас е с най лечебния и чист въздух в цяла България 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
steeN написа:Това са политически драми с пътническите, които ще си отминат. Транспортните полети си текат цяла година. Да не говорим, че тежките самолети изобщо не могат да кацнат във Варна.
Важното е американските Ц17 да могат да кацнат, да внасят прясна демокрация

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Аз съм с АЕГ L8WBE68SI , за вграждане, без термопомпа се води май. Вече шеста година си работи, но сушилнята по-рядко се пуска. Едно че по-бързо се прецакват дрехите, другото че капацитета пада на 4 кг така. За чаршафи и хавлии през нощта бива. 5 часа е програмата за кратко сушене, 6 и малко е да са напълно сухи. Като пускам програмата за почистване цъквам да почисти и мъхчетата от сушенето. Засега няма грижи. Навремето нямаше много избор за вградена комбинирана пералня/сушилня, с термопомпа май изобщо не намерих, така че беше лесно - отидох в Течнополис и взех най-скъпата, уж да е най-хубава. Така се случи, че беше AEG-то.Моджо написа:Условието е да е комбо, цената повече от това не може да бъде както и различно от аег.
Да го кажем така, има ли смисъл да е термопомпа вместо обикновена, кондезационна.
Разликата в $ не е малка.
Шурето ина комбинирана, та имам някакви наблюдения. Кой ви ги разправя тия работи как не ставали ви лъже най откровенно. Мхм. Ма това между другото.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Колеги, трябва да купувам годежен пръстен
посъветвайте ме от къде. На времето тук из форума имаше тема даже май пръстените ама последно като съм я разглеждал преди известно време не е особено актуална. Към момента съм се спрял на 77diamonds, гледам, че доставят до БГ. Какъв карат е що годе окей ?
Като си го правя сам излизат някакви цени от около 5к за пръстен 0.72ct, което ми се вижда бая.
Моля, който е имал скоро такива премеждия да помогне на приятел в нужда. Благодаря и съжалявам хората, които в бъдеще ги очаква същото
Сега като гледам и колегата над мен ми отговаря и на другият чакащ ме разход....

посъветвайте ме от къде. На времето тук из форума имаше тема даже май пръстените ама последно като съм я разглеждал преди известно време не е особено актуална. Към момента съм се спрял на 77diamonds, гледам, че доставят до БГ. Какъв карат е що годе окей ? Като си го правя сам излизат някакви цени от около 5к за пръстен 0.72ct, което ми се вижда бая.
Моля, който е имал скоро такива премеждия да помогне на приятел в нужда. Благодаря и съжалявам хората, които в бъдеще ги очаква същотоСега като гледам и колегата над мен ми отговаря и на другият чакащ ме разход....

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
streetz написа:Аз съм с АЕГ L8WBE68SI , за вграждане, без термопомпа се води май. Вече шеста година си работи, но сушилнята по-рядко се пуска. Едно че по-бързо се прецакват дрехите, другото че капацитета пада на 4 кг така. За чаршафи и хавлии през нощта бива. 5 часа е програмата за кратко сушене, 6 и малко е да са напълно сухи. Като пускам програмата за почистване цъквам да почисти и мъхчетата от сушенето. Засега няма грижи. Навремето нямаше много избор за вградена комбинирана пералня/сушилня, с термопомпа май изобщо не намерих, така че беше лесно - отидох в Течнополис и взех най-скъпата, уж да е най-хубава. Така се случи, че беше AEG-то.Моджо написа:Условието е да е комбо, цената повече от това не може да бъде както и различно от аег.
Да го кажем така, има ли смисъл да е термопомпа вместо обикновена, кондезационна.
Разликата в $ не е малка.
Шурето ина комбинирана, та имам някакви наблюдения. Кой ви ги разправя тия работи как не ставали ви лъже най откровенно. Мхм. Ма това между другото.
1. Най-добре отделно естествено , но ако няма как...
2. АЕГ са си доста добри, особено 9-та серия
3. Не просто има смисъл, ами е направо задължително да е с термопомпа / ако не искаш свити и по-бързо скапани дрехи/
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
KostovG написа:Колеги, трябва да купувам годежен пръстенпосъветвайте ме от къде
Аз преди десет години взех от Ден-Дон, още ги има и може да се погледнат за сверка и консултация. А и пръстен по картинка онлайн ... де да знам, не бих рискувал.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Но пък има диви прасетаJordana написа:Освен магистрала липсва и нефтохим ! Няма и елени !ildivvy написа:Одеве по радиото говореше някакъв активист от Варна... Обясняваше как всичко във Бургас е много по-добре и хубаво спрямо Варна! Обясняваше и какви са причините, макар аз да не съм много убеден, че са те (липсата на магистрала и т.н.)... Беше интересно!
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
Ако сушилнята е с термопомпа трябва да се гледа да има лесен достъп до радиатора защото се затлачва редовно и трябва да се чисти…
Аз нямам сушилня с термопомпа, но бойлера за топла вода е с термопомпа и е много икономичен- малко бавно загрява водата но е голям (320 литра) и така се справя с липсата на скорост на затопляне. Върти цяла нощ и на сутринта е готов. Единствения проблем е, че смуче въздух от мазето (топъл) и издухва студен - добре през лятото, не толкова добре през зимата
Аз нямам сушилня с термопомпа, но бойлера за топла вода е с термопомпа и е много икономичен- малко бавно загрява водата но е голям (320 литра) и така се справя с липсата на скорост на затопляне. Върти цяла нощ и на сутринта е готов. Единствения проблем е, че смуче въздух от мазето (топъл) и издухва студен - добре през лятото, не толкова добре през зимата
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Сложи му един климатик да помпа топло в мазето да му помага 
Това пак е резултат от географията. Като живееш на хубаво място ти пука за него. Затова София (примерно) винаги ще е мизерно ако ще и господ бог слезе да е кмет.

ildivvy написа:Човека говореше за чистота, камери по улиците, нарушения на водачите и подобни неща...
Това пак е резултат от географията. Като живееш на хубаво място ти пука за него. Затова София (примерно) винаги ще е мизерно ако ще и господ бог слезе да е кмет.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Моджо написа:Самсуняка пералня почна да прави някакви проблеми....жената иска нова, да е пералня и сушилня комбо. Марката е АЕГ, друга не иска.
Бързо поручване ме води към това
https://zora.bg/product/lwr96944b-1400- ... g-900-kg-d
Мнения ?
Имам такава аег 9та серия с термопомпа, сигурно е малко по-стария модел щото е купувана 2021ва по спомен. Супер доволен съм, за мен беше задължително да е 2в1 щото ме мързи да дебна кога пералнята е изпрала и да ходя да ги местя дрехите, като измислят робот дето да го прави ще си купя 2
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Както с прането, така и със сушенето е важно да не се тъпче на макс. И в двата случая резултата е meh
Ние също сме с 9та серия 2в1 АЕГ...перем често, винаги малки количества (2-3, рядко 4кг дрехи), все къси и деликатни програми - никакви грижи
Ние също сме с 9та серия 2в1 АЕГ...перем често, винаги малки количества (2-3, рядко 4кг дрехи), все къси и деликатни програми - никакви грижи
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Nickelback написа:Миналата седмица наминах до едно квартално гаражче за гърнета, генерации и такивИ ми ти работи. Да питам за катализатори да сменям на "Зила" или прави тръби ще да са...![]()
Едно такова неугледно, ръждясало, 'де едвам се вИди от пътя - викам тука ще са ми по-човешки цените вероятно![]()
Огледа пичът "ситуацията", и обеща да пита "негов човек" да обади цена за катализатори + цена от него за монтаж.
Звънна след малко - цената общо щяла да е "между 1800 и 2200лв"
Аз: "да, добре, ама няма да е тая цената"
Той: "то, катализаторите двата (и то само пити някакви) са ти 1400лв"![]()
Аз: "да, бе, да, там някъде ще да са, аз от луната падам"![]()
Намерих си аз тия въпросните "пити" за под 900лв, и то Евро5 с TUV (нищо че съм Евро4, е така да е по-сигурно).
Та му звъннах да му кажа "да не ги мисли вече каталзаторите, а да мисли за монтаж... ако желае, разбира се"![]()
Ако не желае, има и други, а ако няма ще хващам аргона и отивам в канала при баща ми, и без това ми хваща нещо прах тоя апарат![]()
Бахти, нещо съвсем са почнали да не познават парите майсторчЕтата, направо са ми забавни
По тоя казус само да ъпдейтна, че го свърших преди месец почти, пък съм забравил да пиша.
На @ivanski_2 и @slatanic, човекът (арабинът) в Младост4 до колелото, също обяви цена от 120лв за рязане, изтърбушване, заварки, ако му се занесат свалени каталите.
Та тоя кварталния какъв антифриз пие с тия 1000лв за работа, не знам
SRT-то пак лети като перце вече с отпушени катализатори
Много му се радвам
А звука не се промени грам с тези 200 клетки на инч! Айде, да е една идея по-боботещ на айдъл, но нищо повече!
На @Lenco, дето попита да дам отзиви, специално ще му пиша като мина един пробен тест за газове другата седмица, как е с тези RFC Euro5 пити

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Nickelback написа:На @Lenco, дето попита да дам отзиви, специално ще му пиша като мина един пробен тест за газове другата седмица, как е с тези RFC Euro5 пити
Мерси
Дай модела, но аз трябва да взема цял катализатор, че генерацията е от неръждаема стомана с три гърнета, но без катализатори и ще пробвам да сложат 2 V-Band скоби, че един "майстор" в Бургас се мъчи с едни снадки, които не са за гледане.