За самолетите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: За самолетите

Мнение от enigma » 11 Ное 2025, 9:28

Е няма нужда да се криеш като комунист в мандра. Плащаш си за такъв полет и си в клуба - https://www.dailymail.co.uk/travel/arti ... Cloud.html
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Ное 2025, 10:51

Ето това е първа класа , трябваше да са родите 50 години по рано ако искате да пътувате като бели хора в първа класа :mhihi:
https://www.tiktok.com/@asliceofhistory ... 9823984904
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 11 Ное 2025, 10:58

И сега има подобни полети, частни се казват и цената им не е повече от този на снимката.
Преди дори само 25 години полетите бяха немислими за повечето хора. Над 90% от хората над 60 години са се качвали по 2-3 пъти за целия си живот и то до някоя СОЦ страна, не броя София-Варна или Силистра.
Какво да говорим за миналия век, 2001 година най-евтиния младежки билет София -Мадрид -София с поляците и чехите беше над 1100-1200лв и даваха по един сандвич и бира, каквото и сега. С другите компании да е било 100-150 нагоре, а реалната цена за възрастен още 10% отгоре или е гонило 1500лв!
бгер, както и лоу костове нямаше по онова време
между 12 и 25к долара са билети за подобни местенца

изображение_2025-11-11_100218835.png

Capture.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Ное 2025, 21:09

enigma написа:Е няма нужда да се криеш като комунист в мандра. Плащаш си за такъв полет и си в клуба - https://www.dailymail.co.uk/travel/arti ... Cloud.html

Вие парашутистите (ти, alx, Джорданката (къде без него :mhihi: ), имаше и още някой :roll: ) сте отделна категория. А да си платя, за да чукам, опазил ме Господ. Не мога да си го представя, как е при турбуленция ...
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 11 Ное 2025, 21:18

Jordana написа:Ето това е първа класа , трябваше да са родите 50 години по рано ако искате да пътувате като бели хора в първа класа :mhihi:
https://www.tiktok.com/@asliceofhistory ... 9823984904

Сега е по-хубаво даже. Имаш легло и голям телевизор и пак те глезят. На някои самолети има и бани.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 12 Ное 2025, 6:48

BMW_POWER написа:
enigma написа:Е няма нужда да се криеш като комунист в мандра. Плащаш си за такъв полет и си в клуба - https://www.dailymail.co.uk/travel/arti ... Cloud.html

Вие парашутистите (ти, alx, Джорданката (къде без него :mhihi: ), имаше и още някой :roll: ) сте отделна категория. А да си платя, за да чукам, опазил ме Господ. Не мога да си го представя, как е при турбуленция ...

Добре си се ориентирал. При парашутистите е безплатно :ok:

Две новобранки парашутистки от армията говорят за първия си скок от самолет.

Първа млада парашутистка: Как беше първият ти скок днес?

Втора млада парашутистка: Ами... Стоях пред отворената врата, гледайки как Земята прелита, и се обърнах към Инструктора по скокове, казвайки му, че не мога да го направя. Той каза, че ако не скоча, ще ме *** отзад.

Първа млада парашутистка: Скочи ли???

Втора млада парашутистка: Малко, в началото.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Ное 2025, 9:59

Аз за чадър бабаити знам само един виц ..оня стария виц за Иванчо в казармата млад парашутист в батальона парашутисти на танковата бригада . Иванчо сънувал баба си и бабата му казала да не скача с парашут на другия ден щото няма да се отвори парашута... :(
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата