СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
Тая седмица хеттрик от автоголове си направих
Набутах се са сменям гуми на кола дето рядко ползвам аз…
Уж да направя добро като регулирам тия пусти фарове - една чанта с пари за оправяне
Сега видях, че нямала винетка тая кола, а вече съм на морето
Веднага взех ама компенсаторната такса я чакам
Набутах се са сменям гуми на кола дето рядко ползвам аз…
Уж да направя добро като регулирам тия пусти фарове - една чанта с пари за оправяне
Сега видях, че нямала винетка тая кола, а вече съм на морето
Веднага взех ама компенсаторната такса я чакам

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: СПАМ ТЕМА
Ти я чакаш, ама не е задължително да я платиш. След като вече имаш платена винетка, тя няма да излиза като задължение на онези толаджии и да те чакат километри след някоя камера да ти я връчат. Ще има така да си виси и вероятно никога няма да я платиш защото не е със статут на наказателно постановление. Ако те спрат и ти я връчат, тогава няма мърдане, ама системата вече просто няма да те отчита като нужен за спиране да ти връчват нещо.
Иначе в зависимост колко си я карал е възможно да имаш максимум 3 такива такси, за всеки един ден по една.
Иначе в зависимост колко си я карал е възможно да имаш максимум 3 такива такси, за всеки един ден по една.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.