Трудна дилема за покупка на Е-46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Трудна дилема за покупка на Е-46
Здравейте колеги. От известно време много ме изкушава една оферта в Германия. Става дума за една Е-46, 98 г. 320Д. Цена 3500 Е. Това, което ме притеснява е подозрително ниската цена, въпреки че човека по Е-mail ми обяснява, че колата е като нова без никакви забележки. Освен това продавачът, който е германец и сега живее и работи в Ирландия казва, че просто иска да намери сигурен купувач, за да може като се върне в Германия да я продаде на 100% и отново да се върне в Дъблин. Много се чудя дали да тръгна и нали все пак живеем на Балканите си мисля дали това е някакъв заучен номер, въпреки че не виждам уловката! Моля споделете мнения!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
add1cted написа:Чел съм за хора измамени по този начин със същата история... според мен това е измамаи ако съм прав би трябвало след като кажеш, че искаш да я купиш да ти иска някакво капаро да преведеш на някоя си там фирма, която дори не съществува наистина

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В Германия хубава Е36 едва се намира за тия пари, камо ли Е46. Те и там доматите не ги ядат с колците... Ма знае ли човек, може и да ти я докара до България 

Never mistake motion for action...
ТОВА Е ИЗМАМА 100%
това е измама 100%....говорят ти глупости и ти пишат супер любезни неща....аз лично се хванах преди 5-6 месеца....
искат да вкараш парите на твое име през `western union` след това да им пратиш белешката сканирана....НЕ ГО ПРАВИ НИКОГА,И НИКОй ДА НЕ ГО ПРАВИ!!!!
Аз лично вкарах 3000 евро и хубаво че баща ми полудя и изкарах веднага парите....
е да,набутах се за превода 150 евро но си прибрах 3-те бона....
след 2 месеца разбрах как действат.....правят лична карта с твоите данни и си теглят парите.....
ТОВА Е ЧИСТА ИЗМАМА.....И СЪВЕТВАМ НИКОЙ ДА НЕ ГО ПРАВИ ОСВЕН АКО НЕ ИСКА ДА ГО ПРЕЦАКАТ!!!!
искат да вкараш парите на твое име през `western union` след това да им пратиш белешката сканирана....НЕ ГО ПРАВИ НИКОГА,И НИКОй ДА НЕ ГО ПРАВИ!!!!
Аз лично вкарах 3000 евро и хубаво че баща ми полудя и изкарах веднага парите....
е да,набутах се за превода 150 евро но си прибрах 3-те бона....
след 2 месеца разбрах как действат.....правят лична карта с твоите данни и си теглят парите.....
ТОВА Е ЧИСТА ИЗМАМА.....И СЪВЕТВАМ НИКОЙ ДА НЕ ГО ПРАВИ ОСВЕН АКО НЕ ИСКА ДА ГО ПРЕЦАКАТ!!!!
измама 100% ! и аз си писах с поне 3-4 такива продавачи. интересното беше че при всичките обявите беха идентични - колите са без забележки, с много екстри, за без пари, с по 5 снимки, с е-мейл, но без телефон за връзка. щом му пиша и след половин час имам отговор на пощата - дълги, подробни и много любезни писма. бил работил в Англия, много бил зает и да му преведа парите и след 5 дни колата идва при мен в БГ за едноседмична проба. ако не я одобря ми връща парите! твърде невероятно, дори и за немец. измама 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
хахаха аре да ми преведеш 20 000 хил. лв. аз след 1 седмица ше ти докарам моито бмв у вас искаш ли :] ? 

12 мнения
• Страница 1 от 1