СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Lenco » 15 Окт 2025, 18:25

Камиончето, което завива наляво е по път с предимство. Тези пред Б1 без предимство и Б2 СТОП са спорни. Май и тук нещата няма да са много ясни :conf:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 15 Окт 2025, 18:53

Jordana написа:
ildivvy написа:Малко е интересно... Не трябва ли и червения да има знак СТОП ?

В реалноста реда е - Аз , Синия ме пуска щото е тясна уличката , Червения .... :dunno:

И аз така мисля. Ама наскоро в Швайц имах подобен случай - мисля си тоя с камиона (тир с ремарке) ще ме пусне щото няма място... Ама не, набута се в малката уличка и мина на сантиметри от мене само да ми покаже какъв е майстор, вместо да ме изчака и да си мине спокойно :mhihi:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 15 Окт 2025, 18:58

Spunky написа:Аз наскоро помагах на една девойка да извади едно коте от една чужда тесла, която го беше докарала някъде от събърбите. Беше влязло при задните гуми и окачване и макар и да плачеше много силно, не даваше да го хванем и влизаше навътре. По някое време спира да мяука, но ако ние спрем да говорим и да мушим почваше пак и то силно. Около 30-40 минути се опитвахме безуспешно, но по някое време се сетих да намеря видео на майка котка търси коте и му пуснах и гадината излезе почти веднага, но се шмугна в някаква хонда наблизо. След още 5 минути с видеото и девойката вече почти половината влязла в хондата под бронята и го хвана. Сега си има коте.

аз в порнхъб гледах нещо подобно....
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 15 Окт 2025, 19:25

nickstorm написа:
Spunky написа:

аз в порнхъб гледах нещо подобно....

От време на време ходя да и галя котето :mhihi:

IMG_1956.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Окт 2025, 19:31

enigma написа:
Jordana написа:
ildivvy написа:Малко е интересно... Не трябва ли и червения да има знак СТОП ?

В реалноста реда е - Аз , Синия ме пуска щото е тясна уличката , Червения .... :dunno:

И аз така мисля. Ама наскоро в Швайц имах подобен случай - мисля си тоя с камиона (тир с ремарке) ще ме пусне щото няма място... Ама не, набута се в малката уличка и мина на сантиметри от мене само да ми покаже какъв е майстор, вместо да ме изчака и да си мине спокойно :mhihi:
Същата работа днес ама не беше в Швайц ами в квартала .....нерегулирано Т образно къстовище ама тясно 2 коли не могат да се разминат . Тоя у десно дето е с предимство не стига че няма място ами застанал на средата на пътя като цар , и аз спрях викам ще ме пусне да се разминем аз на дясно той наляво не се засичаме ...Обаче урода някакъв пенсионер с цайси , набута се до мене мина на 5см от боята , отзад друга кола след мене и тя ни назад ни напред ...почнаха да си бипиткат да правят знаци с ръце . Просто трябваше да изчака аз да му освободя пътя оня зад мене да дойде на мойто място и се разминават , мушнах се там в пролуката и ги оставих да бистрят листовките :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 15 Окт 2025, 23:34

Lenco написа:Последно време се чудя защо толкова малоумници има по пътищата на Родината, но като видях коментарите на един казус си отговорих на въпроса.
50% са за синия-Аз-червения и 50% за синия-червения-Аз :dunno: :dummy: :dunno:
Screenshot 2025-10-15 at 13-54-22 Съюз на българските автомобилисти.jpg
Син, аз, червен. Няма казус тук.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Окт 2025, 1:46

Jordana написа:Сигналите с ръце и крака са част от теста , що да не махат с ръце ако не могат да се разберат кой минава първи ? :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=LkTjvkQOEsc

Kое ти е толкова странно като е и част от българският правилник също? Да не мислиш, че сме открили топлата вода ние? Разликата е, че в нашия правилник сигналите са кой както си прецени когато става въпрос за кола с неработещи светлини, а там са регламентирани. Не е лоша идея да научиш как са нещата в собствената ти държава :ok:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Окт 2025, 3:36

Kое ти е толкова странно като е и част от българският правилник също? Да не мислиш, че сме открили топлата вода ние?
Странно ми е че на тебе ти е толкова странно използването на жестомимичен език , а сега виждам че ти е странно че на мен ми е странно че на теб ти е странно което наистина е странно.... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 16 Окт 2025, 12:40

Аз също мисля, че камиончето е по път с предимство! Дори е очевидно!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 16 Окт 2025, 19:31

Някой дали е купувал самолетен билет през booking? И ако сте, как става чекирането, директно през приложението или не може? :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 16 Окт 2025, 20:28

През expedia.com съм купувал много пъти, което е абсолютно същото като букинг, както и някои други подобни на тях. Абсолютно никакви проблеми, почти всичките ми трипове където пътувам са така, дори са в пакет с хотел и рента кар. За чекирането ако искаш предварително а не на самото летище влизаш в уеб сайта на авиолиниите и там може да го направиш, също така може да си избереш място но в повечето случаи е със заплащане. Много зависи с кои авиолинии си но с повечето е така.

Sent from my SM-A037U using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 16 Окт 2025, 20:47

Чекиране е през авиолинията, но аз предпочитам да купувам директно, щото ако се наложат смени, трябва да говориш с букинг, щото авиолинията те отсвирва, което дразни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 16 Окт 2025, 21:20

Благодаря Ви! :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 16 Окт 2025, 21:56

Минахте ли на Виндолс 11,че реве за спряна поддръжка?
Да го държа ли все още или да мигрирам вече,че ...не се знае знае ли се. :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 16 Окт 2025, 22:15

Преминаяай на Линукс :ok: , Бозиндоус само ако ползваш специфичен софтуер ...Няма проблем да ползваш грозното квадратно говно дори и без security update ( щото реално тва спират). 7 се ползваше 5-6 години след спиране на поддръжката, определени софтуерни компаниислед време и те спират да пускат нови ъпдейти на програмите си за Уиндоус с преустановена поддръжка. За Windows 11 ще ти трябва и машина с поддръжка на TPMS 2.0

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата