Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: Apple устройства, iOS и macOS тема
Явно е на ниво държава. Никъде ги няма тук, не само при тях. В ozone ти дава да ги поръчаш, но преди беше 30 дни доставка, сега е до 60 дни 
Apple DE & US поне, ги дават 2–3 weeks delivery сега погледнах

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
В немския амазон ги има налични, малко по-скъпи от това, което обявяват тук де, но ако зора е голям - 20лв отгоре ще се преглътнат.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Rainbow написа:Явно е на ниво държава. Никъде ги няма тук, не само при тях. В ozone ти дава да ги поръчаш, но преди беше 30 дни доставка, сега е до 60 дни
В Техно(нещо си ще излъжа дали полис или маркет) ги има по следния начин, виждаш че ги има примерно в Кърджали мисля че имаше няколко бройки, отиваш в най близкия до теб и казваш искам да поръчвам видях че там ги има.... те ги дърпат от там и до два дни са при теб.
Нека някой като вземе да каже как са, че ми е интересно, аз ще взема при първа възможност, просто в момента фокуса ми е другаде и нямам желание да обикалям по магазините.
Последна промяна ivanski_2 на 09 Окт 2025, 23:30, променена общо 1 път
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Айде за телефони и лаптопи донякъде разбирам, ама за слИшалки да си ги набиеш в ушите такъв хайп и фомо не го разбирам. Кво става бе, хора... 

---
Хайпа е верен. Ако си в тая екосистема, са най-доброто. Звучат адекватно, отлично обезшумяване, хубава батерия, пулс сензор.
Мен ми дойде 17про оранжада и е много приятно за държане и ползване. Камерите са голям ъпгрейд от 13про.
Мен ми дойде 17про оранжада и е много приятно за държане и ползване. Камерите са голям ъпгрейд от 13про.
Моето 15 про е пълен минус от към батерия, една от най-лошите генерации за това и сега се надявам да успея да взема от америка 17 про, заради малко по-голямата батерия, че моят вече с този под ден батерия е ужас.
Докато не ритне камбаната 15ка про хич няма да сменя...или докато не вземе някой случайно да ми вземе нов служебен.
Иначе батерията след 500 цикъла почна да не може да изкарва 1 ден.
Но и аз говоря страшно много,а и гледам разни работи постоянно та нормално.
Ама съм му взел и външна батерия за зор заман като съм на майната си и не съм близо до кола.
Ама съм му взел и външна батерия за зор заман като съм на майната си и не съм близо до кола.
slatanic написа:Докато не ритне камбаната 15ка про хич няма да сменя...или докато не вземе някой случайно да ми вземе нов служебен.
Да, аз също винаги имам достъп до ток и имам магсейф батерия, дето докарва до 80% пак, ако се наложи, но е нелепо, преди това бях с обикновено 12, което на 3тата година държеше колкото това 15 про...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Някой друг продължава ли да страда от бърз спад на батерията?
iPhone-a като съм в колата, пуснал Waze и музика през Youtube Music припада за норматив
Часовника - Apple Watch 8 Series вече не може да избута 24 часа...вечер го зареждам до 100, след 8 часа е 30+% надолу и докато се оправям за работа отново го зареждам. Вечер се прибирам на около 20%. Отделно вече си мери Ганкиното според мен...нито съня мери точно, а движението през деня е съвършено не точно
За момента нямам оплаквания само от iPad-a и Mac-a след последния голям ъпдейт
Май май няма да се навия за нов часовник и ще вадя класиките от кутията
iPhone-a като съм в колата, пуснал Waze и музика през Youtube Music припада за норматив
Часовника - Apple Watch 8 Series вече не може да избута 24 часа...вечер го зареждам до 100, след 8 часа е 30+% надолу и докато се оправям за работа отново го зареждам. Вечер се прибирам на около 20%. Отделно вече си мери Ганкиното според мен...нито съня мери точно, а движението през деня е съвършено не точно
За момента нямам оплаквания само от iPad-a и Mac-a след последния голям ъпдейт
Май май няма да се навия за нов часовник и ще вадя класиките от кутията
Батерията на айфона е пълна дупка. Ако се кара с карплей повече от 30 мин, задължително в тока... Или Про макс варианта горе долу става.
Сигурно е схема да си вземете нови. 17 про е безумна батерия, почти като нокиите едно време 
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Умирам си от нетърпение да сменя 16 Pro със 17 Pro….те парите за глупости растат по дърветата 
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
При мен при часовника няма проблеми мери си точно и си кара батерията нормлано,
но телефона батерията ми караш час два максимум, купих външна батерия ... по едно време моята батерия се наду чак екрана ми се отвори, смених я , върнах айоса версията и сега всичко е нормално и там.
но телефона батерията ми караш час два максимум, купих външна батерия ... по едно време моята батерия се наду чак екрана ми се отвори, смених я , върнах айоса версията и сега всичко е нормално и там.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
С новия ОС е пълно говно.
Тока рязко изчезна.
Почнах да мъкна пауърбанката с мен.
Та...хич не съм доволен от тоя прехвален пущиняк.
Тока рязко изчезна.
Почнах да мъкна пауърбанката с мен.
Та...хич не съм доволен от тоя прехвален пущиняк.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Абе и аз откакто съм с новия iOS батерията припада за нула време (15 Pro). Няма ли да го оправят, уж световна компания ама и осирането световно... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!