Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Мотористите във форума!
Говориха ти на тебе, а ти Не та Не ! Друг път слушай повече 'какво ти пее радиото'!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Да споделя някой кадър,че все пак карам от време на време. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Това къде е?

Според Уйфона е някъде в Любница,ама не баш.
Преди язовир Тополница посока Мухово ако се идва от Петрич трябва да съм някъде.
Много е яко за каране там.Вече няколко пъти правя преходи и го включвам в маршрута.
Преди язовир Тополница посока Мухово ако се идва от Петрич трябва да съм някъде.
Много е яко за каране там.Вече няколко пъти правя преходи и го включвам в маршрута.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Да споделя малко впечатления.
Карах нов F900r.
Не ми хареса. 2 цил е изключително тъп двигател. Много вибрации. В ниските обороти тресе и иска да гасне. Във високите няма сила. 3 и 4 цил са с класи отгоре... Преди като бях пробвал aprilia shiver v2 имах същите впечатления.
Много груб и неадекватен шифтър. От целия мотор ми харесаха само спирачките и дисплея + контролите. Там са се постарали бмв - лостчета, бутони, ръкохватки - усещат се качествени и висок клас.
На мт09ката също много си харесвам тези детайли. Като седнах на новия хорнет и gsxs1000 бях много разочарован от евтините им копчета и пластмаси по кормилото. Изложения Gsxs1000 в шоурума даже беше с неработещи копчета на лявата ръкохватка, а мотора не е тестови, чисто нов на 0км е.
При хорнета е още по-зле положението, там целия мотор изглежда евтин и с некачествени материали, не само контролите...
Иначе и двата мотора (хорнет и гсхс) ми харесаха като позиция на седене, по-ниски и по-спортни се усещат от ямахата, не се усеща разликата от 20кг, която я имат на хартия спрямо мт09. Хорнета е с доста твърда седалка, сузукито е по-приятно. Сприятелих се с момчето от шоурума на сузуки и чакам хубав ден за тест райд на Gsxs1000gt, да видя и той как е. Не ми хареса че на място се усеща тежък, но гол няма за тест, та ще пробвам облечения.
Карах нов F900r.
Не ми хареса. 2 цил е изключително тъп двигател. Много вибрации. В ниските обороти тресе и иска да гасне. Във високите няма сила. 3 и 4 цил са с класи отгоре... Преди като бях пробвал aprilia shiver v2 имах същите впечатления.
Много груб и неадекватен шифтър. От целия мотор ми харесаха само спирачките и дисплея + контролите. Там са се постарали бмв - лостчета, бутони, ръкохватки - усещат се качествени и висок клас.
На мт09ката също много си харесвам тези детайли. Като седнах на новия хорнет и gsxs1000 бях много разочарован от евтините им копчета и пластмаси по кормилото. Изложения Gsxs1000 в шоурума даже беше с неработещи копчета на лявата ръкохватка, а мотора не е тестови, чисто нов на 0км е.
При хорнета е още по-зле положението, там целия мотор изглежда евтин и с некачествени материали, не само контролите...
Иначе и двата мотора (хорнет и гсхс) ми харесаха като позиция на седене, по-ниски и по-спортни се усещат от ямахата, не се усеща разликата от 20кг, която я имат на хартия спрямо мт09. Хорнета е с доста твърда седалка, сузукито е по-приятно. Сприятелих се с момчето от шоурума на сузуки и чакам хубав ден за тест райд на Gsxs1000gt, да видя и той как е. Не ми хареса че на място се усеща тежък, но гол няма за тест, та ще пробвам облечения.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
За какво са ти тези тестове и проби? Имаш си нов мотор, доволен си, какво повече ти трябва? Карай и си свиркай, не можеш да имаш всичко! Пък и нещата винаги опират до конкретния вкус на човек - справка темата за грозните БМВ-та...

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Любопитство, харесва ми да трупам опит и бази за сравнение.
Утре ако има кой да ми даде и Краз бих карал, мтлб, танк, всичко искам да пробвам.
Утре ако има кой да ми даде и Краз бих карал, мтлб, танк, всичко искам да пробвам.