СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
Не вярвам някой да хареса това, но и аз не съм първа младост де.
Като ги гледам как се хранят и пият вода, като патета ми иде да им запаля вратовете.
Имам приятелче младо момче с млада жена, която си беше много симпатяга преди да се оцвъка с такива неща.
Като ги гледам как се хранят и пият вода, като патета ми иде да им запаля вратовете.
Имам приятелче младо момче с млада жена, която си беше много симпатяга преди да се оцвъка с такива неща.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Няма нищо по-хубаво от естествената красота на човека! Дано и жените го разберат някой ден...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Като си изкривят физиономията/тялото и стават забележими. На доста мъже им харесва това. И обратното го има. Ако не си назобана батка с 50см ръки, ти изобщо мъж ли си 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
И аз не мога да си го обясня, ама явно има търсене щом има такова предлагане
Наистина, напоследък се замислям, че на първично ниво, жена с големи устни ме привлича повече, ОБАЧЕ когато са естествени. Това си има своите еволюционни причини, по-големи устни=повече естроген=по голяма плодовитост. И тия процедури с устните са ок за някое момиче на което устата ѝ е като цепка на лицето и устните ѝ са тънки като салфетка...там бих го разбрал и то пак ако е умерено и с вкус. Обаче 99% от клиентките на тия доктори нямат никаква нужда и резултата почти винаги е гротестен. Накрая ни могат да ядат и пият нормално, да не говорим за говорене...почва едно кълчене на устата и зорлем изглеждат като с някое увреждане.

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
b_u_b_o написа:да не говорим за говорене
Точно тия по-добре да не говорят много, много и без това.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То затова на тея устни им викат "работни мазоли"
Масово разбиране е обаче, че трябва да се напукат като фолк-певица и да си изкривят гърбовете. Това е за "ухапвания от комар", за смазани от 3 кърмени деца, за увиснали и т.н.

То и с циците е така. Аз не съм против, някой жени са като ухапани от комарb_u_b_o написа:И тия процедури с устните са ок за някое момиче на което устата ѝ е като цепка на лицето и устните ѝ са тънки като салфетка...там бих го разбрал и то пак ако е умерено и с вкус

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Гледайте го от хубавата страна, всичко това е един много добър тест за интелигентност...все едно да си татуира IQ-то на челото и само с поглед да можеш да прецениш, че няма смисъл да си губиш времето 

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Факт, ама и за двете страни IQ-то е най-накрая в приоритетите.
Тъжното е както казахте, че много по природа красиви хора се загрозяват по този начин. Модата покварява наред.
Тъжното е както казахте, че много по природа красиви хора се загрозяват по този начин. Модата покварява наред.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Баси , форума е пълен със застаряващи корейски диктатори !!! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Форумът е пълен с естети и това много ме радва! 

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Аз не съм чувал мъж да откаже да помачка силиконка или да му го засмуче някоя джувисна, ама явно и такива хора имало 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Да обадят тия, дето им го е засмукала някоя такава тунингована каква е разликата.
Няма нищо по-хубаво от естествена жена. То както е тръгнало скоро куклите ще доставят повече удоволствие от "истинските" жени.
Няма нищо по-хубаво от естествена жена. То както е тръгнало скоро куклите ще доставят повече удоволствие от "истинските" жени.

b_u_b_o написа:Гледайте го от хубавата страна, всичко това е един много добър тест за интелигентност...все едно да си татуира IQ-то на челото и само с поглед да можеш да прецениш, че няма смисъл да си губиш времето
Е това. Благодарен съм им на такива, че са се маркирали да не им обръщам никакво внимание освен “моля сметката” в заведението… същото важи и за повечко татуираните (мъже и жени). Нещо малко тук таме толерирам, обаче като ми направи някой ръкав или крачол и рязко загубвам интерес за социално сближаване… може разбира се - на всеки давам шанс, но определено започва една обиколка “назад” дет се вика. Знам, че тука има хора които ще ми се разсърдят, но просто споделям.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
b_u_b_o написа: ... повече естроген ...
Води след себе си и други неща, но да речем - до един момент си прав .
drifty написа:Да обадят тия
Освен "Леко да не спукаш нещо и не ме хапи"

И малко е странно на целувки, ама таз наистина беше прекалила .
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Някакво масово, заразно психично заболяване е това. Стават за мачкане, но да не ти е вкъщи такова.