Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Имотният пазар

Мнение от smamf » 02 Окт 2025, 11:39

Не знам защо се учудвате. В целият свят е същото - един и същи апартамент, но на различни етажи, е с различна цена. Искаш гледка, пространство и светлина, ще плащаш. Бил съм в сграда в Ню Йорк, в която разликата в цената на един и същи апартамент на 8мия и на 20тия етаж е милиони $. Собственика обясняваше, че и на него му се иска да вижда реката, ама предпочита да не ги дава тия пари.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 02 Окт 2025, 16:27

smamf написа:Не знам защо се учудвате. В целият свят е същото - един и същи апартамент, но на различни етажи, е с различна цена. Искаш гледка, пространство и светлина, ще плащаш. Бил съм в сграда в Ню Йорк, в която разликата в цената на един и същи апартамент на 8мия и на 20тия етаж е милиони $. Собственика обясняваше, че и на него му се иска да вижда реката, ама предпочита да не ги дава тия пари.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Това е така, ама на практика на трети и на пети етаж в осеметажна сграда,
до която има друга такава не зная точно каква точно разлика в гледката имат, че да има 50% разлика в цената? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вероятно гащите на съседката на петия отсреща са по-яки от тези на тази от третия? :dunno: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 02 Окт 2025, 16:39

На петия етаж ще виждаш гащите и на тази от третия, и на тази от петия. А на третия ще виждаш само на тази от третия.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 02 Окт 2025, 16:52

drifty написа:На петия етаж ще виждаш гащите и на тази от третия, и на тази от петия. А на третия ще виждаш само на тази от третия.

:mhihi: :bowdown: :ok:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата