Проучване: Разходи и грижа за автомобила
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проучване: Разходи и грижа за автомобила
Здравейте,
с разрешението на администраторите правим кратко проучване за шофьорите в България – както за тези, които вече имат автомобил, така и за тези, които планират покупка.
Фокусът е върху реалните разходи (поддръжка, гориво, застраховки, данъци, финансиране), както и върху избор на кола, сервизи и аксесоари.
Проучването се състои от анкета с 10 въпроса, която е анонимна (не събираме вашите лични данни) и отнема около 3 минути. Всеки отговор е ценен и ще помогне да разберем по-добре нуждите на шофьорите.
Благодарим предварително за участието!
https://forms.gle/Fe69QVaxEaNY1yFh6
с разрешението на администраторите правим кратко проучване за шофьорите в България – както за тези, които вече имат автомобил, така и за тези, които планират покупка.
Фокусът е върху реалните разходи (поддръжка, гориво, застраховки, данъци, финансиране), както и върху избор на кола, сервизи и аксесоари.
Проучването се състои от анкета с 10 въпроса, която е анонимна (не събираме вашите лични данни) и отнема около 3 минути. Всеки отговор е ценен и ще помогне да разберем по-добре нуждите на шофьорите.
Благодарим предварително за участието!
https://forms.gle/Fe69QVaxEaNY1yFh6
Re: Проучване: Разходи и грижа за автомобила
Момчета- знам, че идеята ви е да е анонимна анкетата- но така написана в Гугъл докс
въобще не е…
Аз проблем с нея и това което питате нямам и не мисля, че някой ще има, но бъдете коректни в представянето на проекта …
въобще не е…
Аз проблем с нея и това което питате нямам и не мисля, че някой ще има, но бъдете коректни в представянето на проекта …
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Според мен ще е полезно да го има и тук като анкета - колко пари отиват на месец за автомобили в домакинството ви..
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
alx написа:Момчета- знам, че идеята ви е да е анонимна анкетата- но така написана в Гугъл докс
въобще не е…
Мм дали?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
b_u_b_o написа:alx написа:Момчета- знам, че идеята ви е да е анонимна анкетата- но така написана в Гугъл докс
въобще не е…
Мм дали?
Не гледаш на вярното място

Няма значение… както казах- проблем с това което питат младежите нямам дори да е закачено директно за мен.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
6 мнения
• Страница 1 от 1