Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Модератор: Общи модератори
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Re: Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
За вдичко са виновни потребителите , ако оставим на страна всички еко талибанщини всеки нов модел и променена визия са вследствие на добре проучен пазар и нагласите на клиента- какво уска и какво би желал като опции. За това се грижат цели маркенгови отдели в авто компаниите. Никой производител няма да влага стотици милиони ако продукцията му няма да се купува и ще навреди чисто имиджово. Консуматорското общество диктува пазара и компаниите се напасват, за да са конкутентноспособни. Щом Ламбо пуснаха СУВ представете си докъдеже достигнала шизофренията.
Китайците настъпват здраво , сега друг е въпроса за качеството и издръжливостта във времето на колите им но там в момента на година слизат от конвейра 23 милиона леки автомобила.
Китайците настъпват здраво , сега друг е въпроса за качеството и издръжливостта във времето на колите им но там в момента на година слизат от конвейра 23 милиона леки автомобила.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Ша му свикнем, след 10-ина години ще е пълно по улиците с такива. Навремето и Е60 беше грозно (и още си е), ама ей го - заля пазара, че дори има хора да го хвалят.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Пак съм с G60 тая седмица и е направо тъжно. Колата е супер динамично, но качество на материали е потресаващо. Без истинска кожа, мирише на много евтина кола. Продължават и с глупостите в инфотеймънта
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Какъв е тоя Франкенщайн пак, бреее?
Тия от БМВ само гнусни пИдали ли назначават вече на работа?
А с тия скапани материали по таблата очите ти стават на пастет като пече слънце!

А с тия скапани материали по таблата очите ти стават на пастет като пече слънце!

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
На мен пък все повече ми харесва отвън. За вътре все още имам резерви и преди да го видя и пипна ще се въздържа от оценки, служебно губи точки за липсата на бутони обаче
Обаче с тия растящи батерии (голямата в iX3 е над 100кв) инвестицията в отделна партида с много киловати + станция с минимум 22кв мощност става неизбежна. А тези две неща хич не са евтини и не знам кога биха се избили предвид, че и цената на тока се очаква да расте

Обаче с тия растящи батерии (голямата в iX3 е над 100кв) инвестицията в отделна партида с много киловати + станция с минимум 22кв мощност става неизбежна. А тези две неща хич не са евтини и не знам кога биха се избили предвид, че и цената на тока се очаква да расте

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Не е зле ix3-ката на дизайн бе, стига хейтихте
Само че цената е скандална, в немския сайт ми излезна 90к евро с някви къси екстри