FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- St.Trinity
- Потребител
-
От "Формула 1 - обща тема", на 27 Авг 2025г.
Недей че настръхвам!
обявата с описанието

Има и кратко видео с ювелирна музичка:

Don_Diego написа:...и един мармот завива шоколада в калник от Калибра
Недей че настръхвам!

Има и кратко видео с ювелирна музичка:
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
St.Trinity написа:От "Формула 1 - обща тема", на 27 Авг 2025г.
Don_Diego написа:...и един мармот завива шоколада в калник от Калибра
Недей че настръхвам!обявата с описанието
любимата ми кола, която никога няма да имам

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- St.Trinity
- Потребител
-
Нямам нищо против модела по принцип, даже ми харесваше когато беше актуален. Не съм карал / имал Калибра, но джамбаза яко се е изхвърлил. Това дори не е нов внос, на малко километри или от последните години на производство, да не говорим че не е V6 2.5i (170 к.с.) или 4х4 турбо (204 к.с.) версията.vicho написа:любимата ми кола, която никога няма да имам

Как да кажеш после че българина не е предприемчив в тия трудни времена.Моджо написа:...

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Даже ми се вижда, че има капачка за газова отдолу.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
И аз много се чудих за газта, но много завряна отдолу е тая капачка, а и не се вижда изпарител и дюзи, но може и да е по едновремешния тертип - с плочка
Вектра А и купето ѝ Калибра за времето си бяха космос, поне сред масовите коли. Само да не гниеха толкова, сигурно още щеше да ги има по пътищата.

Вектра А и купето ѝ Калибра за времето си бяха космос, поне сред масовите коли. Само да не гниеха толкова, сигурно още щеше да ги има по пътищата.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
streetz написа:Само да не гниеха толкова, сигурно още щеше да ги има по пътищата.
'псолютно! Изключително сполучливи и дуракоустойчиви машинки бяха. Първата кола в компанията от училище беше точно Вектра А с C20NE. Ех, спомени, спомени...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
За Хлопела от тия години само добри работи мога да кажа. След Вектра А, 1,8 бензинец и Корса Б 1,4 също бензинец. Ако ми изпадне запазена Омега ...ммм
Колибра съм карал, ама само за тест и не се брои. Ма вървеше де... Корсата поизгни-да, обаче вектрата не..беше си много читава даже.
Колибра съм карал, ама само за тест и не се брои. Ма вървеше де... Корсата поизгни-да, обаче вектрата не..беше си много читава даже.
Хм,хм...
По принцип c20xe-то си е легенда така че нищо чудно да е реална цената, не съм ги гледал в немското мобиле как вървят 

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
И какво му е на този Опел толкова? За мен лично даже е евтин. Значи един курник Е36 от тези години може да струва 10к, а това не може? 150 коня версията си е буквално топа на модела, понеже 2.5 е толкова рядък, че не знам колко такива ще се намерят живи, дали са повече от пръстите на едната ръка, плюс това 150 коня е значително по-лек като килограми, което не е без значение. Турбо версията от 204 коня също е много, много рядка.
Та 115 коня си беше нещо като куция кон, с по 2 клапана на цилиндър, а 150 и 136 си бяха класиката за това купе. Революционно за времето си с коефициент на съпротивление от 0.26-0.28, даже бяха спечелили ДТМ в класа си. В Германия от толкова почват читавите, а не да е висока цената.
Сега, всеки иска хубаво и евтино, ама при класически модел това не е възможно освен ако някой не е на зор за пари. Иначе да, километрите не са му малко, но те масово ще са на толкова, просто ще са връщани още в онези години и няма доказуемост тази работа. 320 Е36 от тези години е значително по-бавно, 325-328 вече може да му се опъва на 150 коньовия Опел, но той никак не е за подценяване. А цената на не присаждан 2.5-2.8 в Е36 я знаем къде е - в космоса.
Та 115 коня си беше нещо като куция кон, с по 2 клапана на цилиндър, а 150 и 136 си бяха класиката за това купе. Революционно за времето си с коефициент на съпротивление от 0.26-0.28, даже бяха спечелили ДТМ в класа си. В Германия от толкова почват читавите, а не да е висока цената.
Сега, всеки иска хубаво и евтино, ама при класически модел това не е възможно освен ако някой не е на зор за пари. Иначе да, километрите не са му малко, но те масово ще са на толкова, просто ще са връщани още в онези години и няма доказуемост тази работа. 320 Е36 от тези години е значително по-бавно, 325-328 вече може да му се опъва на 150 коньовия Опел, но той никак не е за подценяване. А цената на не присаждан 2.5-2.8 в Е36 я знаем къде е - в космоса.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.