България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
TheDriver написа:Предполагам никой не го интересува, че голяма част от клиентите ви карат на писта, а вие самите полагате не малки усилия да насочите хората в тази посока.
Не, хората ги интересува щом има заповед да се гонят тунинговани коли, да намерят такива с регистрационни номера при тях или където и да е. Ама понеже предполагат, че те имат, отиват при тях.
П.п: Всички М коли с турбо трябва да бъдат баннати защото изкарват повече коне, отколкото пише заводско.

Парите ще дойдат от глобите на пътя разбира се.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
TheDriver написа:Предполагам никой не го интересува, че голяма част от клиентите ви карат на писта, а вие самите полагате не малки усилия да насочите хората в тази посока.
питат си *я

Те даже не знаят какво искат... Явно наскоро са го пуснали отгоре. Казаха, че отиват при други обекти и се върнаха после.
Беха пекани, даже помислих, че се бъзикат. Защото влезнаха цивилни и тоя отсече:
- Не мърдай полиция и се охили като зелка.

След това се представиха хахахахах
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Викате в БГ опасно а? Я гледайте тука какво става, слиза д мачетето, обаче го метнаха като перце, два пъти и на втория сякаш изпадна леко в шок.
Аман от цървули, ще препречва пътя и ще се мъчи да коли.
И малоумната БГ авторка писала, че книжката трябва да му вземат(не знам жена ли кара или мъж)каква книжка, направо си е за награда как грабна този нахъсания.
https://youtube.com/shorts/scaIm-VtVyE? ... ltooyv2ABP

И малоумната БГ авторка писала, че книжката трябва да му вземат(не знам жена ли кара или мъж)каква книжка, направо си е за награда как грабна този нахъсания.

https://youtube.com/shorts/scaIm-VtVyE? ... ltooyv2ABP
In God we trust, all others we track.