Новите ГТП стикери

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Re: Новите ГТП стикери

Мнение от dhtj » 12 Авг 2025, 0:31

alx написа:Като те спрат с изтекла регистрация- репатрак на място и ти в затвора. На следващия ден на съд и си плащаш всичко х5 със съдебните разходи. Същото е при липсата на гражданска отговорност- арест и съд.

Но ако крадеш продукти за под 1000 долара в магазина няма арест и съд, така ли? Това нормално ли ти се вижда? :lol:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Авг 2025, 2:46

dhtj написа:
alx написа:Като те спрат с изтекла регистрация- репатрак на място и ти в затвора. На следващия ден на съд и си плащаш всичко х5 със съдебните разходи. Същото е при липсата на гражданска отговорност- арест и съд.

Но ако крадеш продукти за под 1000 долара в магазина няма арест и съд, така ли? Това нормално ли ти се вижда? :lol:

Според щата. В моя до $100 откраднати първия път е $250 глобата, втория път $500, третия път затвор. Над $100 първия път $2500 и до 2.5 години затвор, втория път е … лошо. Много лошо.

… Но определено се краде- няма кво да се лъжеме. В магазините по- скъпите неща или са заключени или имат често скрити рфид тагове да пищят на изхода… аз ходих скоро в един бутик да купувам някакъв дамски парфюм- 15 минути не можаха да намерят ключа да отключат витрината- поговорихме си- оплакаха се, че преди да ги сложат тези витрини са им крадяли за хиляди долари на ден…. Inventory shrinking му викат и е проблем- да. Дори във фармациите неща като бебешка формула и бръсначки са заключени. По гетата масово магазини от вериги затварят- това Walmart, Target, Home Depot, Lowe’s… всичко е леш… колко трябва да откраднеш от един Walmart с размерите на самолетоносач, че да е на загуба? Баси…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 12 Авг 2025, 8:40

alx написа:Много сте ми интересни колеги- хем искате ред и законност, хем искате всячески да орежете лостовете на държавата за въдворяване…

Затова сме и на това дередже…

В Щатите

Радвам се за Щатите, но сме в Европа. Всъщност там могат да се дават примери щат до щат, предполагам знаеш последните години какви неща се качват в ютуб от LA/NY, може би и други?
Забравих, че всички веднага ковете спирачките за всяко 60 извънградско и 90 на магистрала. И е прекрасно да имаме по-високи глоби спрямо развитата част на Европа, все пак добре ще се похарчат.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Авг 2025, 9:04

streetz написа:Явно вече навсякъде са хванали цаката щом преди седмица минах успешно преглед на същото място, където миналата година ме върнаха заради газовете на Е46-цата Даже пак взех еко кат. 4 :mhihi:

Аз за тва питах скоро кво стана с дизелите :winky: Скоро не съм чул някой някъде да каже, че е видял зор с прегледа. Всички минават.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e39 530ia
Мечтае да кара: s50 Compact

Мнение от Dimchev » 12 Авг 2025, 9:36

TNT написа:
streetz написа:Явно вече навсякъде са хванали цаката щом преди седмица минах успешно преглед на същото място, където миналата година ме върнаха заради газовете на Е46-цата Даже пак взех еко кат. 4 :mhihi:

Аз за тва питах скоро кво стана с дизелите :winky: Скоро не съм чул някой някъде да каже, че е видял зор с прегледа. Всички минават.

https://offnews.bg/112/mvr-razbi-shema- ... 49627.html :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата