СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 13 Юли 2025, 2:09

dhtj написа:
alx написа:Да, цените са на обиколка, но две- три ти стигат… гарантирано… аз не се сещам за друг кеф за 100 евра които да бие ринга …

А какво е специалното на тая писта, защо всички се тълпят да карат на нея? Няма ли други писти из европа, които да имат същите или по-добри качества, но да не са толкова известни?

Ми… много е разнообразна и те “изпитва” по всички техники на бързо шофиране. Трудна е защото е дълга и изисква непрекъснато внимание… докато повечето други известни писти имат отсечки където може малко да се разсееш… Това е. Другото е традиция и маркетинг на производителите. Аз поне така я възприемам.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 13 Юли 2025, 2:13

Освен колко е техническа, бърза, дълга и разнообразна, за разлика от нормалните писти, нордшлайфето е част от пътната мрежа и цените са народни, а изискванията за колите никакви. Не знам да има друга подобна в света.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Юли 2025, 2:49

Има едно интересно изискване - ако се блъснеш да си на вода в системата защото ако разлееш антифриз по пистата...дърво. :mhihi: Ако прегрееш колата и разлееш антифриз...пак дърво. :mhihi: Ако блъснеш огражденията и счупиш нещо по тях, плащаш си.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 13 Юли 2025, 3:11

Тия разляха малко миналата седмица

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Юли 2025, 3:20

Spunky написа:Тия разляха малко миналата седмица

:mhihi: на мен затова ми се вижда много опасна тая писта с всякакви лонаби-та и предпочитам частни пътища в Мексико :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 13 Юли 2025, 4:58

Е да за който е блесд с тая опция :ok: Но и Германия е кеф да бичиш яко с бърза кола.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Юли 2025, 4:59

Top Gun Maverick написа:Има едно интересно изискване - ако се блъснеш да си на вода в системата защото ако разлееш антифриз по пистата...дърво. :mhihi: Ако прегрееш колата и разлееш антифриз...пак дърво. :mhihi: Ако блъснеш огражденията и счупиш нещо по тях, плащаш си.

Няма такова изискване… по спомен не можеш да изпреварваш от дясно. Ако колата ти не е с немска регистрация трябва да покажеш застраховка… и толкоз. Говориме за туристическите сесии нали.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Юли 2025, 7:37

За Ринга прегледайте канала на това момче. Ще научите много за пистата и подготовката на колата за нея. Наскоро постави рекорд за най-бърз дизел с е90 330d и време под 8 минути.

https://youtube.com/@alex_technik?si=LinM2bpjDwj7j7X7

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 13 Юли 2025, 7:49

seimo написа:.....

Благодаря, ще го пробвам значи :D
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Юли 2025, 8:18

За антифризът съм го чувал от не един човек, може да ме подвеждат, знам ли. Във всички случаи ако ходя бих се замислил.
Exclusive89 написа:Още малко материал от Ринга :shock:

Видеото първоначално помислих, че НЯМА как да е от тази ситуацията и двамата да са ок. :shock: Поршът избухва заради резервоара както се казва и долу във видеото. Водачът му има пет драскотини и две синини, от колана вероятно. Този с М2-ката нищо май.
И разбор на ситуацията, понеже е на публичен път в случая:
https://youtu.be/jF4XrBTJJFk?si=A8kZiUyoVYJZABG6

Няма как да не ми прави впечатление, че много често при катастрофи избухват тези Поршета. Веднага се сещам за Пол Уокър разбира се, както и за сина на собственика на Джъмбо, който на магистралата се заби на едно огромно уширение извън пътя и пак избухна.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 13 Юли 2025, 12:57

seimo написа:
немо написа:Някой има ли пресни впечатления за пътя Павел Баня-Брезово-Пловдив ? Четох, че 2024 е правен ремонт между 1 и 2 , но дали е завършен и какво е положението не намирам ?

Последно като минавах преди месец пътя си е стария от Павел Баня до отбивката за Братя Даскалови като Турия я подготвяха за асфалтиране. От тази отбивка до разклона за Бабек пътя е много живописен, асфалта е чисто нов и има яки завойчета за каране, но за съжаление банкета е правен от олигофрени и по платното постоянно има пясъци и чакъл. От отбивката за Бабек до Брезово асфалта е пак нов и вече с нормални банкети. От там нататък до Пловдив мисля че не е чисто нов, но е в много добро състояние.

Гледам 'мапс'-а и не мога да разбера кое е с.Братя Даскалови . Ако правилно разбирам, пътя е почти готов, като само в Турия ще се асфалтира (сега е фрезовано или на чакъл) ? Отсечката е супер, но реших, че втори път ще мина по нея само след като я оправят, защото на места пътя буквално липсваше... Това преди години, бях с Пегасо-то...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Юли 2025, 14:24

ildivvy написа:
seimo написа:
немо написа:Някой има ли пресни впечатления за пътя Павел Баня-Брезово-Пловдив ? Четох, че 2024 е правен ремонт между 1 и 2 , но дали е завършен и какво е положението не намирам ?

Последно като минавах преди месец пътя си е стария от Павел Баня до отбивката за Братя Даскалови като Турия я подготвяха за асфалтиране. От тази отбивка до разклона за Бабек пътя е много живописен, асфалта е чисто нов и има яки завойчета за каране, но за съжаление банкета е правен от олигофрени и по платното постоянно има пясъци и чакъл. От отбивката за Бабек до Брезово асфалта е пак нов и вече с нормални банкети. От там нататък до Пловдив мисля че не е чисто нов, но е в много добро състояние.

Гледам 'мапс'-а и не мога да разбера кое е с.Братя Даскалови . Ако правилно разбирам, пътя е почти готов, като само в Турия ще се асфалтира (сега е фрезовано или на чакъл) ? Отсечката е супер, но реших, че втори път ще мина по нея само след като я оправят, защото на места пътя буквално липсваше... Това преди години, бях с Пегасо-то...

Води се още като разклона за х. Каваклиийка. Не си разбрал правилно между двете е едно 15км стар път. Тук там са запълнили най бруталните дупки ама си е зле.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Юли 2025, 14:40

enigma написа:
Spunky написа:Тия разляха малко миналата седмица

:mhihi: на мен затова ми се вижда много опасна тая писта с всякакви лонаби-та и предпочитам частни пътища в Мексико :ok:

Нещо такова ли? Тук нямаме такива за съжаление.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 13 Юли 2025, 17:06

steeN написа:Нещо такова ли? Тук нямаме такива за съжаление.

:yes: но по-добрите са навътре малко в големите планини, че не е населено и са по-широки и бързи, с много по-голяма разлика в денивелацията. Безброй отсечки има.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Юли 2025, 23:03

Spunky написа:
steeN написа:Нещо такова ли? Тук нямаме такива за съжаление.

:yes: но по-добрите са навътре малко в големите планини, че не е населено и са по-широки и бързи, с много по-голяма разлика в денивелацията. Безброй отсечки има.

Дам, на мен ей това ми е любимата и с правилния саундтрак от 17:50 :ok: https://youtu.be/dGYbwqfPiYw

Дори има един кратък период зимата когато е на практика затворена с бариери, но ако знаеш откъде, можеш да влезеш и още става :mhihi:

Иначе и в Швайц дори има такива места, но трябва да си в правилните “вайбър групи” за да няма изненади :mrgreen:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата