Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Криминална тема
Като дойдат 1/3, събранието се отлага с час (ако не се лъжа). След това, колкото и да са дошли, събранието се провежда с наличните хора и решенията се взимат с тях! След това тези, които не са присъствали (или не са си казали предварително мнението/гласа на домоуправителя) и нещо не им харесва, могат да духат супата... и да се оплачат на 'арменския поп'! За справки - Закона за етажната собственост!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
https://blitz.bg/kriminalni/uzhas-bez-k ... e_vignette
Значи нямаше да има нищо нередно в това, че няма подадени сигнал, ако е нямало една камара снимащи ИДИОТИ, които ИДИОТИ после качват видеото в интернет за да го гледат всички. Всъщност от там се и самосезира МВР.
Ей за такива индивид важи поговорката не народ, а мърша. Ще стоиш да гледаш как бият някой, ок, не е за всеки да се намесва, но нито ще се обадиш на 112, нито ще намериш нещо нередно в това да го снимаш и качиш във фейсбук за да събираш гледаемост. Пълни олигофрени, пълни.
Интересен факт е, че подаден сигнал до МВР - няма. Нито от жертвите, нито от свидетелите, заснели видеото.
Светкавична реакция
От СДВР съобщиха, че са се самосезирали и нападателите вече са идентифицирани.
Значи нямаше да има нищо нередно в това, че няма подадени сигнал, ако е нямало една камара снимащи ИДИОТИ, които ИДИОТИ после качват видеото в интернет за да го гледат всички. Всъщност от там се и самосезира МВР.
Ей за такива индивид важи поговорката не народ, а мърша. Ще стоиш да гледаш как бият някой, ок, не е за всеки да се намесва, но нито ще се обадиш на 112, нито ще намериш нещо нередно в това да го снимаш и качиш във фейсбук за да събираш гледаемост. Пълни олигофрени, пълни.
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/shef-kat-urezhdal-specialni-nomera-sreshtu-dareniya-za-policeyskiya-otbor
Едно не ми става ясно - защо даваш рушвет за нещо, което можеш да си вземеш съвсем законно за същите пари, ако не и по-малко. И друго, няма ли отчетност за тарикатските номера, да се види, че някой е взел номер, но в сметката на КАТ не е постъпила законоопределената за това сума.
Едно не ми става ясно - защо даваш рушвет за нещо, което можеш да си вземеш съвсем законно за същите пари, ако не и по-малко. И друго, няма ли отчетност за тарикатските номера, да се види, че някой е взел номер, но в сметката на КАТ не е постъпила законоопределената за това сума.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Vasko_G написа:https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/shef-kat-urezhdal-specialni-nomera-sreshtu-dareniya-za-policeyskiya-otbor
Защото тарикатските номера са кът, и са запазени много назад във времето...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Защото сме ПРОСТО племе и още я караме по комунистическите тъпанарщини!!! Никаква друга причина няма и всичко е следствие на това. Да не би в САЩ за номер HAHA AMG или CALL 911 да дават рушвети тип пари, уиски, прасе или нещо подобно? Не, някой отива, плаща там колкото е(нямам идея колко)и си го взема ако е свободен. Като не е свободен, следващ подобен. Понеже тук е ебати важното да имаш ебати скучния номер 5999, отиваш и искаш да дадеш пари на една камара хрантутници по веригата.
Сериозно ли бе хора, сериозно ли така ще вървим в Европа? Не ме разбирайте погрешно, давал съм шише евтино уиски от типа червено Джони на познат началник преди години защото така беше прието, точно заради комунистическия модел останал от бай Голово време, че за да имаш нещо, трябва да бутнеш. Ама бях млад и зелен келеш и всички даваха. Според мен съм бил поне една идея по-прост от сега за да се занимавам с подобни тъпотии. И то го дадох без да ми го искат за 1333, а няколко години по-късно без рушвет ми дадоха 0010 защото исках 0001, понеже на началниците тука бях такива колите и викам ушевците няма да сме спират за добър ден. Да, ама беше взет и после реших, че няма да пререгистрирам като дойде нова серия, а и този беше безплатен както казах и пак стоеше красиво.
Та на кой да му дойде на акъла, че ако никой не дава, ще се уреждат първо полицаите, ама после все ще остава нещо за нас плебеите искащи да си платят. От време оно знаят, искаш ли нещо, трябва да кихнеш пари на някой паразит по пътя в полицията. С времето като осъзнах, че еднаквите цифри са все тая освен ако не носят някаква символика за теб самия, всеки път като ходя да регистрирам кола искам или 4 различни цифри ако може, или ако е вече регистрирана в БГ запазвам номерата от другата област(или своята)което даже ми спестява някакви пари, спестява и ненужно изхабен метал.
Та да, комунизма е виновен за тази глупост, понеже по него време само началниците и нашо хора имаха хубави номера. С падането му те комунистите си останаха и решиха, че ще правят пари от тази работа, а хората искахме да сме важни с тежки и силни номера.
Та те са се сетили, че освен да вземат рушвет за луканка от под рафта или банани, могат и за цифрички, които така или иначе дават, ама след като Вселената не търпи празни пространства, защо да не вземат някой лев.

Та на кой да му дойде на акъла, че ако никой не дава, ще се уреждат първо полицаите, ама после все ще остава нещо за нас плебеите искащи да си платят. От време оно знаят, искаш ли нещо, трябва да кихнеш пари на някой паразит по пътя в полицията. С времето като осъзнах, че еднаквите цифри са все тая освен ако не носят някаква символика за теб самия, всеки път като ходя да регистрирам кола искам или 4 различни цифри ако може, или ако е вече регистрирана в БГ запазвам номерата от другата област(или своята)което даже ми спестява някакви пари, спестява и ненужно изхабен метал.
Та да, комунизма е виновен за тази глупост, понеже по него време само началниците и нашо хора имаха хубави номера. С падането му те комунистите си останаха и решиха, че ще правят пари от тази работа, а хората искахме да сме важни с тежки и силни номера.

- St.Trinity
- Потребител
-
Има го и обратния парадокс:
Ще караш Aventador в България и няма да си платиш за специален номер, само гледай какво те чака.
Новината е от 22 Април 2021г.
За тези които се интересуват с какъв номер е бил, ето: СВ 5082 АХ
Ще караш Aventador в България и няма да си платиш за специален номер, само гледай какво те чака.

Новината е от 22 Април 2021г.
За тези които се интересуват с какъв номер е бил, ето: СВ 5082 АХ