Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Re: Криминална тема
Spunky написа:Аха. Колко от тия неща имат реално влияние върху живота ти, където си? Какво направи/правиш да промениш нещо в посока, която одобряваш?
Критикуваш Зак, но правиш същото нещо, със същия кисел привкус. Не ми звучи здравословно. Света е какъвто е, не ти се случва на теб, а просто се случва. Ти как реагираш, ти дава тон и тема на живота.
+1
Мечо Грилс е фейк, но думите му са верни.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
+1
Това е рецептата за добър, спокоен и щастлив живот. Без мрънкане, без злоба, без.... Ходил съм, видял съм, живял съм..., чудя се само аз ли от целия форум съм доволен и щастлив от живота у нас
Само който не е излизал, не е разбрал, че живеем в една от най спокойните и сигурни държави. Е, има си някои кусури - всяка друга държава си ги има...
В чужбина - само на екскурзия и почивка
Това е рецептата за добър, спокоен и щастлив живот. Без мрънкане, без злоба, без.... Ходил съм, видял съм, живял съм..., чудя се само аз ли от целия форум съм доволен и щастлив от живота у нас

Само който не е излизал, не е разбрал, че живеем в една от най спокойните и сигурни държави. Е, има си някои кусури - всяка друга държава си ги има...
В чужбина - само на екскурзия и почивка

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Dimchev написа:
Калинка, милиционер, калинка, милиционер. В това живеем![]()
Добре де, защо толкова безрезервно вярваш на всичко написано в интернет? Виждал ли си някои от тези сгради и терени?
Аз съм виждал почти всички обекти от картата, които са на черноморието. Те просто не стават за нищо, освен за събаряне, но не се събарят, а там има назначена охрана да ги "пази". От поне 20 години. А охраните са ходили не повече от 40 пъти до обектите си, но заплата взимат всеки месец, и то не лоши. И дори им идват на проверка от министерствата, но и проверяващите не са виждали сградите, защото проверката става на "кафето" или на някоя бензиностанция.
А няколко обекта от картата са обявени за продаване от НКЖИ, за да бъдат купени от Община Бургас, за разширяване на улици и булеварди.
Боян Юруков дава няколко примера, които са му направили впечатление. Единият е от центъра на София - "буквално на метри от Министерски съвет, точно до бирария "Дондуковъ". Там се намира част от римския амфитеатър Сердика, а отпред има запазена фасада, която не изглежда да е маркирана като културна ценност. Това ще продава на търг Желязков", пише Юруков.
По време на второто правителство на Бойко Борисов през 2015 г. имаше планове за възстановяване на амфитеатър Сердика, втори по големина по времето на Римската империя. Десет години по-късно имотът е в списъка за продажба на инвеститор по предложение на НЕК Сн. БГНЕС
Имотът е собственост на Националната електрическа компания (НЕК), която преди 20-тина години имаше намерение да вдигне там новата си офис сграда. Разкритието на амфитеатъра обаче осуети тези намеренията. Оттогава мястото стои пустеещо, а държавата не може да вземе решение за възстановяването и запазването на този амфитеатър, който според историци е вторият по големина в Римската империя и е част от археологическия резерват "Сердика – Средец".
Боян Юруков забелязва и, че Министерството на отбраната "продава няколко носа и парцели близо до плажната ивица". Става въпрос за нос "Кротиря" в Поморие и нос "Червенка" в Черноморец по южното Черноморие, уточниха от партия "Зелено движение".
След публикацията на Юруков те също са направили проучване и дават още примери.
Министерство на вътрешните работи (МВР) предлага да се продадат горски имоти, разположени по билото на планината Беласица в природен парк "Беласица", които са публична държавна собственост по Закона за защитените територии.
Министерство на образованието и науката предлага за продан езерото в местността "Карандила" в Природен парк "Сините камъни" край Сливен, публична държавна собственост по Закона за защитените територии и Закона за водите.
МВР предлага за приватизация и 20 декара от Природен парк "Витоша" и имот в Природен парк "Персина", публична държавна собственост по Закона за защитените територии.
И отново МВР иска да продаде имот в Природен парк "Странджа" на морския бряг в местността "Поляните" в Синеморец, както и имоти във вътрешността на Природен парк "Странджа" в землищата на Резово, Сливарово и Малко Търново.
Имот в Западния парк на София, публична държавна собственост по Закона за устройство на територията като част от зелената система на града, също е обявен за приватизация от Министерството на отбраната.
Нещо повече, МВР дори предлага да се продаде имот на самата граница с Гърция на граничния пункт между Ивайловград и Кипринос, който стига до пътя и в бъдеще собственикът на имота може да въведе такса за преминаването му през него, казват от "Зелено движение".
Не е допустимо министерства и ведомства да не познават Конституцията и законите на България. Напълно безотговорно е разпродажбата на културното и природно наследство на България", коментира Тома Белев, съпредседател на "Зелено движение".
"Разпродажбата на имоти по границите на България и морския бряг е действие срещу националната сигурност", допълва съпредседателят на политическата партия Даниела Божинова.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

dhtj написа:Spunky написа:Критикуваш Зак
+1
Мечо Грилс е фейк, но думите му са
Четете написаното бре, хора. Не критикувах Заки, просто го помолих да успокои топката. Дадох му пример, че навсякъде има един или друг вид ядове и проблеми.
Приемете, че понякога има хора, на които негативизма и идва в повече.
BMW_POWER написа:Не критикувах Заки...
Вика, не критикувах Заки

Последното ти изречение е някакъв опит за контролиране на твоето си настроение, ама другите да се съобразяват, да не ти развалят фън шуя.
Spunky написа:BMW_POWER написа:Не критикувах Заки...
Вика, не критикувах ЗакиКритикува го колко негативни са му мненията, след като е пуснал същото негативно мнение
![]()
Последното ти изречение е някакъв опит за контролиране на твоето си настроение, ама другите да се съобразяват, да не ти развалят фън шуя.
Казах ти вече, че си имам камбанария и си гледам от нея. Написах ти, че не ми се влиза в излишни спорове. Ти продължаваш с някакви твои умотворения.
Надявам се следващото изречение да те направи по-щастлив:
Ти винаги си прав, а аз тотално греша!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Spunky написа:BMW_POWER написа:Не критикувах Заки...
Вика, не критикувах ЗакиКритикува го колко негативни са му мненията, след като е пуснал същото негативно мнение
![]()
"Върти клечката, кефи се, хили се лукаво"

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами канадеца каза, че няма нужда от негативизъм, че на всякъде има кофти неща и даде пример.
Малко мисъл трябва да се вкара, не може само по инерция да го карате!
Малко мисъл трябва да се вкара, не може само по инерция да го карате!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Дайте по темата

Аз си признавам, че хейтя по Родината, като ще се ограничавам в бъдеще.
Модераторът отвъд океана и той не споделя добри чувства към пидалите

Явно целият свят е превъртял и трудещите се хора, които искат да живеят нормален и спокоен живот все по-често ще го духат

От толерастия ще стигнем до там, че престъпниците и всякаква гнусна гад ще са "Горките те, нямаха друг избор",
а тия, дето си скъсват гъза от работа, помагат на другите и на обществото, като изразят недоволство, ще го духат - за един пост в УК вече ги прибират, та...

Живеем в свят, в който като тръгнеш да боядисваш входа, щото никой не се е сетил 30+ години, ти се карат, що бил в конкретния цвят! Да, на мен ми се е случвало....

Същото е и с другото, ама как и да е!
Да ти еба и съвременния сбъркан свят

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
zAcK написа:, като изразят недоволство, ще го духат - за един пост в УК вече ги прибират, та...![]()
Не може да бъде! Там всички имат еднакви права! Ако имаш различна гледна точка ще те изслушат внимателно и ще се съобразят с твоето лично мнение. Все пак евроатлантическите ценности не са някаква бошлаф работа.

https://www.youtube.com/watch?v=kGwvSw7DPmg
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
zAcK написа:Живеем в свят, в който като тръгнеш да боядисваш входа, щото никой не се е сетил 30+ години, ти се карат, що бил в конкретния цвят! Да, на мен ми се е случвало....![]()
Другия път го боядисай в цветовете на дъгата, така никой не може нищо да ти каже за цвета

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
zAcK написа:Живеем в свят, в който като тръгнеш да боядисваш входа, щото никой не се е сетил 30+ години, ти се карат, що бил в конкретния цвят! Да, на мен ми се е случвало....![]()
Купи си къща и си я боядисвай в какъвто цвят искаш

Ако говориш за вход на жилищен блок - трябва събрание и гласуване.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Може с такава цветова схема

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
steeN написа:цветова схема
Как беше мнемониката… Чичо йОрдан Жива Залови Шуменската Розова Пантера

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
dhtj написа:zAcK написа:Живеем в свят, в който като тръгнеш да боядисваш входа, щото никой не се е сетил 30+ години, ти се карат, що бил в конкретния цвят! Да, на мен ми се е случвало....![]()
Купи си къща и си я боядисвай в какъвто цвят искаш![]()
Ако говориш за вход на жилищен блок - трябва събрание и гласуване.
Ако си мислиш, че става толкова лесно. И събрания сме правили, идват 1/3, а после останалите мрънкат.
И преди месец сложих бележки да си изхвърлят боклуците от общите част в 2-седмичен срок - нищо, и т.н.