Бързи въпроси и отговори за G30
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Re: Бързи въпроси и отговори за G30
empar написа:AlonsoBest написа:empar написа:пп. Някой може ли да сподели контакт на местенце у нас(без фб страници), където имат наличен МХД адаптера, че където и да питах, все ги чакат всеки момент да дойдат и така цял месец?
https://bimmer-connect.com/products/mhd ... fi-adapter
Не е от българия, но са официален представител и пращат до България. По спомен идва за около 10 дена от Германия.
![]()
![]()
![]()
Тъкмо ровех да видя колко е доставката и един от местните ми писа по вайбър, че са дошли. След малко отивам до ЕконЯ да го взема.
Супер. Иначе доставката е 10 евро. Изпращат с DHL Parcel от Германия. В България DHL Parcel се обслужва от Български Пощи и Спиди. За получаване е основно с БГ пощи и по спомен идват за около 10 дена.

- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
Някой има ли идея как да подкарам BMW Remote 3D Camera View? Имам 360 камери, настроил съм в iDrive настройките , но не излиза в remote services на My BMW?
Airdust написа:Някой има ли идея как да подкарам BMW Remote 3D Camera View? Имам 360 камери, настроил съм в iDrive настройките , но не излиза в remote services на My BMW?
Мисля, че не работи в европа, пробвай да си направиш регистрация на бмв аппа през ЮК, това ти е шансът.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Чак днес стигнах до Еконт, че мързелът е сила голяма.
Взех си един BimmerLink в бързината и ееееебаааси псуването да спра CarPlay да се връзва с телефона.
Закачам се за MHD адаптера и буквално след 20 секунди CarPlay се намества на негово място и връзка с бимерлинк - ЙОК!
Едно от нещата, които исках да правя беше да си гледам живи данни с уиджетите на дълъг път в жегите. Да, ама аз ползвам гугълската навигация през CarPlay. Двете неща няма как да работят едновременно.
Явно ще трябва и един блутут адаптер да се вземе за такива цели.
пп.Има някакъв безумно грозен ад-он на BimmerLink за CarPlay, които не струва и две стотинки, въпреки че му искат 20лв.
Взех си един BimmerLink в бързината и ееееебаааси псуването да спра CarPlay да се връзва с телефона.
Закачам се за MHD адаптера и буквално след 20 секунди CarPlay се намества на негово място и връзка с бимерлинк - ЙОК!
Едно от нещата, които исках да правя беше да си гледам живи данни с уиджетите на дълъг път в жегите. Да, ама аз ползвам гугълската навигация през CarPlay. Двете неща няма как да работят едновременно.

пп.Има някакъв безумно грозен ад-он на BimmerLink за CarPlay, които не струва и две стотинки, въпреки че му искат 20лв.
empar написа:Чак днес стигнах до Еконт, че мързелът е сила голяма.
За уиджети и навигация, ако си с андроид пускаш навигацията на гугъл мапс или вазе и ти излизат на хедъп дисплея. С апал апал мапса ти излиза на хедъп дисплея, който върши работа вече.
- empar
- младши ентусиаст
-
С iPhone съм.
Аз не държа да ги виждам и двете едновременно, макар че CarPlay имаше някаква опция за мултитаскинг.
От време на време да цъкна да погледна някоя температура или налягане, колкото да поддържам фокуса и да си въобразявам, че знам кое какво значи.
Винаги съм искал да имам безброй уреди пред себе си като в някоя голяма машина.
Сиурно още след първия опит ще ми писне, но трябва да пробвам!
пп1. AppleMaps още от първите им релийзи тотално съм го зачернал и не съм го отварял от години.
пп2. ХедЪп дисплея още след първия месец с колата го изключих, защото ми предизвиква главоболие.
Таа, понеже темата е за въпроси и се е видяло, че ще се трошат излишни пари: каква блутуут играчка да бъде?
Аз не държа да ги виждам и двете едновременно, макар че CarPlay имаше някаква опция за мултитаскинг.
От време на време да цъкна да погледна някоя температура или налягане, колкото да поддържам фокуса и да си въобразявам, че знам кое какво значи.
Винаги съм искал да имам безброй уреди пред себе си като в някоя голяма машина.

пп1. AppleMaps още от първите им релийзи тотално съм го зачернал и не съм го отварял от години.
пп2. ХедЪп дисплея още след първия месец с колата го изключих, защото ми предизвиква главоболие.

Таа, понеже темата е за въпроси и се е видяло, че ще се трошат излишни пари: каква блутуут играчка да бъде?
nxn написа:Airdust написа:Някой има ли идея как да подкарам BMW Remote 3D Camera View? Имам 360 камери, настроил съм в iDrive настройките , но не излиза в remote services на My BMW?
Мисля, че не работи в европа, пробвай да си направиш регистрация на бмв аппа през ЮК, това ти е шансът.
И там да е акаунта ще излезе само в приложението (ще изчезне клаксона) и няма да работи. В БГ не работи BMW Remote 3D Camera View.
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
nxn написа:empar написа:Чак днес стигнах до Еконт, че мързелът е сила голяма.
За уиджети и навигация, ако си с андроид пускаш навигацията на гугъл мапс или вазе и ти излизат на хедъп дисплея. С апал апал мапса ти излиза на хедъп дисплея, който върши работа вече.
Това за Хед уп-а не работи на ID6, като гледам колегата е със при фейс кола, така че е с ID6.

empar написа:Винаги съм искал да имам безброй уреди пред себе си като в някоя голяма машина.![]()
На ID6 нямаш ли Sport Display menu? На ID7 има, оттам могат да се наблюдават някои живи данни, колкото както казваш ти да се "накефиш набързо"

- empar
- младши ентусиаст
-
goppe написа:empar написа:Винаги съм искал да имам безброй уреди пред себе си като в някоя голяма машина.![]()
На ID6 нямаш ли Sport Display menu? На ID7 има, оттам могат да се наблюдават някои живи данни, колкото както казваш ти да се "накефиш набързо"
Има, но са само двe неща - мощност и въртящ момент. Тия не са ми интересни.
Друго си да наредиш 10-12 вида температури и налягания.