Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Море 2025г.?!...
Човека каза, до Халкидиките, ама някои не искаме там.
За 10 дни колата е 300-350евро(не 600) и то от сега за другия месец, а тези пари ще се избият от цените на всичко останало спрямо Халкидиките, ако се иде надолу или накрая става едни пари, ама си на много по-хубаво място, което с кола от Бг се стига за ден и половина или два.
Поне пробвай един път, вместо да се нервираш и да обясняваш за селяните.
Аз лично ще ти помогна с лаундж, ако толкова държиш да се докоснеш до батките.
За 10 дни колата е 300-350евро(не 600) и то от сега за другия месец, а тези пари ще се избият от цените на всичко останало спрямо Халкидиките, ако се иде надолу или накрая става едни пари, ама си на много по-хубаво място, което с кола от Бг се стига за ден и половина или два.
Поне пробвай един път, вместо да се нервираш и да обясняваш за селяните.
Аз лично ще ти помогна с лаундж, ако толкова държиш да се докоснеш до батките.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
[quote="Моджо"][/quote]
Ще обикаляш на близки и далечни места? Искаш да кажеш, че отиваш на почивка за да си караш колата напред-назад и да се тормозиш с трафик, евентуално лоши пътища и възможни аварийни ситуации
Аз пък отивам за да се откъсна от всякакви такива неща
Ще обикаляш на близки и далечни места? Искаш да кажеш, че отиваш на почивка за да си караш колата напред-назад и да се тормозиш с трафик, евентуално лоши пътища и възможни аварийни ситуации

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Добре де не ви ли стана ясно, че всеки си има тертип на почивка и е безсмислено да се опитвате(отново) да убедите другите, че вашето е правилното? Аз например в момента си прекарвам почивката някъде тренирайки двуразово ставайки в 6, не ходя на ол инклузив, защото не ям 95% от нещата които сервират там. Преди 10 години беше тотално различно, тогава не си лягах преди 6 и ако съм бил само в една дискотека и съм изпил под бутилка броях вечерта за слаба. След още 10 съм сигурен че отново ще си почивам по друг начин и нещата ще са се променили значително.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Моджо написа:А, да забравих - Някой хора имаме деца...което не ви е ясно какво е, така че...ама за протокола само.
Ей това много променя нещата. Та самолетни билети, ама и всички един до друг, ама и кола под наем, ама и с детско столче, ама и колички да се мъкнат, ама тва-ама онва.

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
b_u_b_o написа:Добре де не ви ли стана ясно, че всеки си има тертип на почивка и е безсмислено да се опитвате(отново) да убедите другите, че вашето е правилното?
Защо задаваш отговори?

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Море 2025г.?!...
Така де, ти си пробвал и имаш база за сравнение и сам казваш, че някой ден пак ще е различно от сега.
Кой както иска да почива, ама без да е пробвал нещо друго от това което прави с години и да заявява, че другото е зле, не е удачно.
За мен е най-добре всичко си ходят в България или до Халкидиките, че да не развалят услугите по другите места.
Българите плащат и не ги интересува много какво получават.
Ония ден в кръчма в Добринище цените им минават кипърските, ама ядеш боклуци…
Кой както иска да почива, ама без да е пробвал нещо друго от това което прави с години и да заявява, че другото е зле, не е удачно.
За мен е най-добре всичко си ходят в България или до Халкидиките, че да не развалят услугите по другите места.
Българите плащат и не ги интересува много какво получават.
Ония ден в кръчма в Добринище цените им минават кипърските, ама ядеш боклуци…
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Don_Diego написа:Моджо написа:
Ще обикаляш на близки и далечни места? Искаш да кажеш, че отиваш на почивка за да си караш колата напред-назад и да се тормозиш с трафик, евентуално лоши пътища и възможни аварийни ситуации![]()
Да, точно затова отивам. Да съм на 30 км от Парга и да не идем до там ли ? Или до Ахерон, която е също на 30 км. Или до Лефкада, която е на 50 минути път. М? Айде нема да ходим никъде. Най-близката таверна е на 1.5 км от мястото където сме, нема ода пеш на 35 градуса, я. А повечето таверни са на 2.5 км.
Ми хубаво 300 евро (ама в бг, което не ми върши работа) , 300. Ако имаш излишни 300 евро можеш ми ги дадеш. 300 евро са ми 3 нощувки в повече или гориво да ида и да се върна 2 пъти, че и ще остане даже.
Няма нужда да пробвам каквото и да било, защото само с цената на билетите в една посока ще ида и ще се върна 2 пъти с колата, а може и повече.
Ломджа си го дръж, не ми е изтребвал. Най-близкото летище до мястото е Превеза. Не стига че няма директни полети, а само с прекачвне, ми и цената е 1000++ евра,.Че на мен цялата почивка ми е 1000 евра бре (10 нощувки по 100). До Йоанина е пак с прекачване. Други идеи нещо ?
6 часа + 2 часа по-рано + от летището до мястото още 1 час път + наемането на кола 2. Колко станаха ? С колата са 7,30 часам айде час почивка станаха 8,30. И бензин за 150 лв. , че и ще ми остане даже. Като ми найдеш 4 билета за 150 лв в посока ще си говорим пак. Гърция не е на хиляди киломтери, че да се налага самолет. За далечни разстояния - да. А па за Халкиди е смешно да си със самолет, като през Гоце Делчев няма ни задръствания, ни гявол и си пътуваш съвсем нормално и спокойно.
Хм,хм...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Море 2025г.?!...
Така да е, само че местата за които става дума за ходене със самолет са доста по-далеч, Крит, Кипър и други острови, до които имаш два дни в посока с кола и ферибот.
Не знам някой да си помисля за ходене до Халкидики със самолет, все едно София-Пловдив.. на теория може, ама е малоумно
И плажовете нямат нищо общо с тези в Северна Гърция, както храна и цени.
Щом си доволен където си, супер.
Не знам някой да си помисля за ходене до Халкидики със самолет, все едно София-Пловдив.. на теория може, ама е малоумно
И плажовете нямат нищо общо с тези в Северна Гърция, както храна и цени.
Щом си доволен където си, супер.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Моджо, печелиш
Канселирах си почивката в Сицилия и отивам на Халкидики, Парга и Ахерон....даже мисля да взема дроНа и да продавам снимки от него...даже с пари ще се върна
ПС: да му се невиди и аутокоректа..каква глупост написа

Канселирах си почивката в Сицилия и отивам на Халкидики, Парга и Ахерон....даже мисля да взема дроНа и да продавам снимки от него...даже с пари ще се върна

ПС: да му се невиди и аутокоректа..каква глупост написа

Последна промяна Don_Diego на 24 Юни 2025, 14:42, променена общо 1 път
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Да, за Кипър или Крит, че даже и до Атина - да, там съм съгласен. Ама горе долу до Лефкада самолета е безмислен. Просто е близо или казано иначе - недостатъчно далеч. Вече за 1000++ км - да, там съм съгласен. Тоест разстояния от около 700-800 км, са по изгодни с колата.
След като ми говориш за задръстванията в Кресна, Диего, ще да е близо до ума, че говорим за почивка в Гърция, а не в Сицилия. Или не си съгласен?
Като ще си в Сицилия, какво те интересува има ли няма ли задръстване, та го коментираш , като колата до Сицилия не е алтернатива на полета ? Ама за Гърция е обратното.
Догодина ще съм там , ще направя сравнението лично
)) А междувеременно можеш да ми споделиш евро/вечер. Ако е над 200 - нема смисъл. За четирима!!!! 10 дена!!
Ако искаш да ти дам 3 въдици с такъмите + още 2 - 3 неща да ги носиш в самолета, м (дрехите са отделно)? В колата се събират без проблем.
Да вметна, че догодина в Италия ще сме със самолет. Да видите ,че не съм против летенето.И няма да си нося въдиците

ЕДИТ Това, че не ви е интересно да ходите и да гледате неща, да го коментирам ли ? Че не е много за коментар, честно казано.
Чакам цена за 4-ма, 10 дни, в Сицилия, самолет, с яденето ,с билетите, без посещения на нищо. После ще кажа колко ми струва на мен ( не че не казах), и НЕ НА ХАЛКИДИКИ, това не стана ли ясно ?
След като ми говориш за задръстванията в Кресна, Диего, ще да е близо до ума, че говорим за почивка в Гърция, а не в Сицилия. Или не си съгласен?
Като ще си в Сицилия, какво те интересува има ли няма ли задръстване, та го коментираш , като колата до Сицилия не е алтернатива на полета ? Ама за Гърция е обратното.
Догодина ще съм там , ще направя сравнението лично

Ако искаш да ти дам 3 въдици с такъмите + още 2 - 3 неща да ги носиш в самолета, м (дрехите са отделно)? В колата се събират без проблем.
Да вметна, че догодина в Италия ще сме със самолет. Да видите ,че не съм против летенето.И няма да си нося въдиците

ЕДИТ Това, че не ви е интересно да ходите и да гледате неща, да го коментирам ли ? Че не е много за коментар, честно казано.
Чакам цена за 4-ма, 10 дни, в Сицилия, самолет, с яденето ,с билетите, без посещения на нищо. После ще кажа колко ми струва на мен ( не че не казах), и НЕ НА ХАЛКИДИКИ, това не стана ли ясно ?
Последна промяна Моджо на 24 Юни 2025, 14:27, променена общо 10 пъти
Хм,хм...
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Don_Diego написа:даже мисля да взема дрога
Сакън, недей! Пази си здравето!

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Поправих го
От известно време все ми го поправя от дроНа на дрога, не знам защо
Как да не е алтернатива колата? Може ли да стигне до Сицилия - може! Вярно, че сигурно една седмица се пътува ама може да се стигне...като тръгнеш по-рано и ще избегнеш задръстванията, нали така беше
Цени няма да казвам, че ще ми лепнат клеймо
Точно този хотел, не е за семейни почивки.
Но в моя защита ще кажа, че съм на голяма промоция, че запазих още ноември месец миналата година
Wizz обаче наистина много ме наиграха...яко ми оскъпиха почивката защото трябваше да взема допълнителни нощувки (2 допълнителни нощувки ми струват колкото останалите 2 + 200лв отгоре и още 100евра за трансфер
), други полети и като видях, че няма мърдане взех и няколко дни в Рим за финал, та хептен си такова мамата бюджета
Ама нищо де, то отпуската и без тоав свърши, няма къде да ходя повече

От известно време все ми го поправя от дроНа на дрога, не знам защо

Как да не е алтернатива колата? Може ли да стигне до Сицилия - може! Вярно, че сигурно една седмица се пътува ама може да се стигне...като тръгнеш по-рано и ще избегнеш задръстванията, нали така беше

Цени няма да казвам, че ще ми лепнат клеймо

Но в моя защита ще кажа, че съм на голяма промоция, че запазих още ноември месец миналата година

Wizz обаче наистина много ме наиграха...яко ми оскъпиха почивката защото трябваше да взема допълнителни нощувки (2 допълнителни нощувки ми струват колкото останалите 2 + 200лв отгоре и още 100евра за трансфер

Ама нищо де, то отпуската и без тоав свърши, няма къде да ходя повече

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Don_Diego написа:Поправих го![]()
...като тръгнеш по-рано и ще избегнеш задръстванията, нали така беше![]()
Да, така беше. Задръстванията в Кресна и Солун (доколкото и ако ги има), пътувайки за Гърция /не за някъде другаде/ и ако те мързи да минеш през Гоце Делчев където няма никакви такива работи, но понеже не е магистрала се пътува малко повече. И самолетна алтернатива, икономически изгодна, няма.
Да предположа ли , че колкото време ще си в Италия, аз за същите $$ ще откарам близо месец в Гръц, м?
Май от там трябваше да се почне колко $ имаме бюджет. Иначе то на Таити /вместо на Никити/ може да идеш, колко му е, стига да има кинта.
Хм,хм...
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Само на море ли ще се почива лятото, да обсъдим к някое планинско/езеро/язовир/гора местенце.
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Златоград - препоръчвам.
Там е базата и всеки ден ходиш нанякъде из Родопите. Нищо не е далеч.
Лани бяхме в https://www.mountainlake-bg.com/
Има хубав, топъл басейн, хотела е като вили...малко яденето е с предварително запазване на маса, ама...
От двете Златоград е по ок. Това ако е по Родопите.
За Пирин знам много места, за Рила - не.
За далеч от цивилизацията и за баровци
))
https://omayavillage.com/
Между другото Видин е много неглижиран град, а всъщност е много хубаво /запуснат е на места, обаче има потенциал много/...ама не е като да седиш 1 седмица де.
И пак наоколо има къде да се ходи. Алекан да каже, той беше дунавец
) Ние като бяхме нямаше комари...ама вече беше есента.
Там е базата и всеки ден ходиш нанякъде из Родопите. Нищо не е далеч.
Лани бяхме в https://www.mountainlake-bg.com/
Има хубав, топъл басейн, хотела е като вили...малко яденето е с предварително запазване на маса, ама...
От двете Златоград е по ок. Това ако е по Родопите.
За Пирин знам много места, за Рила - не.
За далеч от цивилизацията и за баровци

https://omayavillage.com/
Между другото Видин е много неглижиран град, а всъщност е много хубаво /запуснат е на места, обаче има потенциал много/...ама не е като да седиш 1 седмица де.
И пак наоколо има къде да се ходи. Алекан да каже, той беше дунавец

Хм,хм...