Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
TNT написа:Мисля е добър момент да се поръчва вече производство на ключодържател Куката, кейс за телефон Джаро, тениска с Попов и т.н.
Ти специално има къде да инвестираш, мисли за диверсификация догодина като ще гледаш сериала.

https://www.flagman.bg/article/313996#google_vignette
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Като се замисля не знам дали само на мен ми се струва, но като че ли в "Под прикритие" има доста моменти които са изкопирани от други известни филми. Или пък просто са някакви съвпадения станали съвсем случайно и неволно. Какво по точно имам предвид:
1. В първия или втория сезон имаше една сцена с Куката, пиян та залян в бара дето изреждаше нещо от рода "ядене, пиене, шибане, духане, лизане, шмъркане" и само това. Та имаше много близка сцена с Тони Монтана в Белязаният, точно момента когато се скара с Елвира и Мени.
2. Куката беше тръгнал към летището да излита към Испания и Миленита му се обади да му каже, че са застрелали Косъма. В следващия момент той каза на шофьора на таксито да обърне и се върна обратно да очисти Крум. Същото като в "Жега" когато Робърт де Ниро вече се изнасяше към Мексико, но в последния момент Джон Войт му звънна да му каже в кой хотел се крие Уейнгро който ги е изпортил и той се върна да го гръмне.
3. По време на процеса срещу Попов вече го оправдаваха, но в последния момент нещо съвестта му заговори по съвсем друг начин и той каза, че не е застрелял Джаро при самоотбрана, а защото е убиец и наркотрафикант причинил страдания на много хора. Горе-долу като във "Flight" - Дензъл Уошингтън по същия начин почти го бяха оправдали поради липса на доказателства или не точни такива, но той призна, че е алкохолик и е управлявал самолета по време на инцидента в нетрезво състояние макар да е успял да го приземи успешно.
За сега това се сещам но има и други подобни моменти, та ако се сетите нещо - давайте.
1. В първия или втория сезон имаше една сцена с Куката, пиян та залян в бара дето изреждаше нещо от рода "ядене, пиене, шибане, духане, лизане, шмъркане" и само това. Та имаше много близка сцена с Тони Монтана в Белязаният, точно момента когато се скара с Елвира и Мени.
2. Куката беше тръгнал към летището да излита към Испания и Миленита му се обади да му каже, че са застрелали Косъма. В следващия момент той каза на шофьора на таксито да обърне и се върна обратно да очисти Крум. Същото като в "Жега" когато Робърт де Ниро вече се изнасяше към Мексико, но в последния момент Джон Войт му звънна да му каже в кой хотел се крие Уейнгро който ги е изпортил и той се върна да го гръмне.
3. По време на процеса срещу Попов вече го оправдаваха, но в последния момент нещо съвестта му заговори по съвсем друг начин и той каза, че не е застрелял Джаро при самоотбрана, а защото е убиец и наркотрафикант причинил страдания на много хора. Горе-долу като във "Flight" - Дензъл Уошингтън по същия начин почти го бяха оправдали поради липса на доказателства или не точни такива, но той призна, че е алкохолик и е управлявал самолета по време на инцидента в нетрезво състояние макар да е успял да го приземи успешно.
За сега това се сещам но има и други подобни моменти, та ако се сетите нещо - давайте.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Moni_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d
- Мечтае да кара: 850 CSI E31
- Детайли за колата: E90 M47D20TU2 2005
475 Black Sapphire Metallic
M3- package, 18” wheels Style 260
Със сигурност има сцени в Под прикритие изкопирани от други филми. Между другото от предната събота и неделя го излъчват отново от първи сезон по БТВ от 22:00 само събота и неделя. Предната седмица излъчиха първи и втори епизод.
///M power
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това са нормални неща в киното - или правиш остроумна закачака с някой филм, който харесваш, или плагиатстваш, или е отдаване на почит към сценарист/режисьор, който ти е светило.
Never mistake motion for action...
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
Какво става, някакъв update ? Мислех че вече са го снимали и трябва всеки момент да го пускат а те току що започват. Между другото наскоро прочетох някъде че Павел Иванов дето играе ролята на Гунди в наскоро излязлия филм ще бъде ченгето под прикритие. Вместо Ивайло Захариев щял да изпълнява ролята на Мартин Христов, което е адски тъпо, по добре да му създадат друг характер, то предния и без това го гръмнаха. Ми остава ни само да чакаме.
https://www.facebook.com/share/r/1FSGkBe48d/
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
https://www.facebook.com/share/r/1FSGkBe48d/
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Що да е тъпо, нормално да направят така ако съживят Мартин. Той ДЪРВОТО буквално обезличи този образ, гаранция ако бяха хванали истински полицай от криминална или дори случаен човек от улицата с малко от малко излъчване , щеше да се справи по-добре. Сега ще се мъчат да го реанимират образа, което ще е много трудно защото сериала вече няма как да има този успех. Особено без образа на Иво Андонов, липсата на Захари Бахаров тук ще е почти каквато е на Чарли Шийн в двама мъже и половина. Някои неща няма как да се получат просто, ама създателите не вярват във вселенските закони, винаги масово подценяват актьорското присъствие(не говоря само за тези два случая)и че може на всеки известен да се даде някой лев и да се получат нещата.
Според мен нещата ще се въртят около Куката, ама деградирал актьор и според мен силно надценен образ от първите серии, няма да оправят нещата. Добре, че и онзи косъма го няма. Той беше толкова престъпен образ, колкото беше и полицай дървото. Беше подходящ за някакъв комедиен сериал.
Според мен нещата ще се въртят около Куката, ама деградирал актьор и според мен силно надценен образ от първите серии, няма да оправят нещата. Добре, че и онзи косъма го няма. Той беше толкова престъпен образ, колкото беше и полицай дървото. Беше подходящ за някакъв комедиен сериал.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
На мен само Мартин ми беше зле изигран образ,но сред толкова добри образи чак не му обръщах внимание. Нямам търпение да пуснат 6ти сезон това ми е любимия сериал, който може би показва 99% от реалността в живота.
Днес даже гледах в тикток там главния шеф (не му знам името) на БНТ обяснява,че вложили допълнителен бюджет за заснемане на екшън сцени и тн. Дано голямото очакване, не стане голямо разочарование.
п.с. Ако сега започват снимки през летния сезон, дали няма пак да е някъв "морски" сезон?

Днес даже гледах в тикток там главния шеф (не му знам името) на БНТ обяснява,че вложили допълнителен бюджет за заснемане на екшън сцени и тн. Дано голямото очакване, не стане голямо разочарование.

п.с. Ако сега започват снимки през летния сезон, дали няма пак да е някъв "морски" сезон?

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Moni_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d
- Мечтае да кара: 850 CSI E31
- Детайли за колата: E90 M47D20TU2 2005
475 Black Sapphire Metallic
M3- package, 18” wheels Style 260
Някъде четох, че януари 2026 ще е премиерата, но то всеки си пише квото иска та… ще видим.
///M power
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
"Гунди" ще играе ролята на Мартин Христов в някакъв период преди първия сезон, не знам какво по точно. Може би момента когато е на обучение в школата за внедряване във Франция или пък кой знае. Мен лично ми се струва, че Мартин ако го връщат, най-добре би било да направят някаква ретроспекция от живота му в един доста по ранен етап, може би като дете или ученик, как помага на баща си в обирите. Та като споменах баща му би било много добре и него да върнат. Този пич се показа за съвсем малко обаче много ме изкефи в началото на първа серия на първия сезон. Само колко убедително каза на касиерката "Как да не се познаваме бе, Митко от цеха долу съм" просто нямаше как да не му се върже. Направо ми напомни за еди такъв тип измамници дето често се срещаха по времето на соца и началото на демокрацията. Друго което си мисля след като ще връщат Джаро като какъв ще бъде, дали ще е вече мафиот или нещо от живота му като полицай, нали в един от епизодите мисля че Миронов го нарече най-доброто ченге. Покрай куката ще е супер ако върнат и Иво Андонов, да ги покажат в някакъв период от края на 80-те как въртят сенджета около Магурата и ЦУМ. В този ред на мисли близнаците пък може да ги покажат в Чехия как крадат коли в групата на Карамански. За Ерол нищо не се споменава, обаче за него се сетих, че имаше една сцена когато падна с автобуса и беше тежко ранен. Та доктора докато го шиеше Иво Андонов извади една пачка и му я подаде. Това много ми наподобява на "Жега" когато след банковия обир и престрелката Вал Килмър беше ранен и Робърт де Ниро подаде на доктора пачка, само че пачките май бяха няколко. Виж Косъма ако не го връщат ще бъде най-добре.
keep walking
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Уикенда си поговорих с хора "от кухнята".
Сезонът е заснет до 3ти епизод, четвърти е почнат тая седмица, а цялото нещо се очаква да излезе есента на 26та. Мооже и Януари, но малко вероятно.
Сюжетът е продължение на последния сезон + ретроспекция.
Нарочно не питах за повече подробности, да не си развалям кефа от гледането.
Единственото сигурно е, че героят на Юлиян Вергов е от лошите и има ново ченге под прикритие.
Сезонът е заснет до 3ти епизод, четвърти е почнат тая седмица, а цялото нещо се очаква да излезе есента на 26та. Мооже и Януари, но малко вероятно.
Сюжетът е продължение на последния сезон + ретроспекция.
Нарочно не питах за повече подробности, да не си развалям кефа от гледането.
Единственото сигурно е, че героят на Юлиян Вергов е от лошите и има ново ченге под прикритие.