иде нов член на бандата!!!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

иде нов член на бандата!!!

Мнение от pablodiabolico » 19 Фев 2007, 12:16

ей колеги,намерил съм една е30 ка 1986 год 1.8i и се 4удя дали да я взимам.
От една седмица чета форума и понаучих доста за е30ките.тази о6те не съм я гледал но 6те ходя.за сега смятам 4е е с М10 с верига.Какво 6те кажете преди да съм тръгнал да я гледам?заслужава ли си? ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 19 Фев 2007, 16:27

E какво очакваш да ти кажеме?
Ориентирай се към Е30 троен стоп от последните 89-90г.
И гледай да не е с М40 мотор!
320 или 325,не му слагай газ и така.
Читави Е30-ки в БГ почти не се срещат ;)
Изображение

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 19 Фев 2007, 16:28

Потребител
Аватар

Мнение от pablodiabolico » 19 Фев 2007, 16:29

абе хора вие нови не приемате ли?
за6то никои не дава мнение?
Аз се обръ6там към вас за съвет,а то какво стана?никой не еб*ва да посъветва.това ли ви е отно6ението към новите?нали привли4ате нови членове?по тоя начин ли?
нали за тва е форума,да се дават съвети.да се помага.а то кво?ни6то подобно

евала на вси4ките 50 човека дето само про4етоха заради интереснота заглавие.
е как 6е доиде нов като никои не помага!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 19 Фев 2007, 16:38

Дай повече информация и ще имаш отговори... ;)

Потребител
Аватар

Мнение от pablodiabolico » 19 Фев 2007, 16:38

добре де последния пост го писах докато сте ми отговаряли ;)

добре , то хубаво читави няма ама аз искам не6то дето да ми вър6и работа.не съм се ориентирал към никоя марка.просрто ми изникна оферта за е 30 .за4етох се и си викам 6то да не?цената е тънка изглежда читава.от към подръжка горе долу може да се справям.идеята ми е струва лиси да я взема за ежедневна кола да си вър6а работа без "ръчки,дрифтове и т.н."просто кола.

става въпрос за е30 1.8i купе 1986год. мисля 4е е М10 с верига.4ета толкова хубави не6та тука а какво полу4авам като попитам .....

Потребител
Аватар

Мнение от pablodiabolico » 19 Фев 2007, 16:43

колата е с боядисано купе.4овека които я продава е познат.
4овек на възраст които си я е правил за себеси,оба4е са му се вдигнали финансовите възмойности и си е накупил доста нови коли и за децата си вкл.двигателя е мн запазен .само няма облегалки но то тва да му е кусура.а цената си е бая тънка 900.00лв като на познат.
идеята ми е да я карам 1-2 год
заслужава ли си парите за тази цел? ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Фев 2007, 16:51

за тия пари е идеална според мен.
не знам какво очакваш обаче от тази кола като цяло :) ако не държиш на комфорта и си падаш по шофирането, а не возенето - ще ти хареса.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Потребител
Аватар

Мнение от pablodiabolico » 19 Фев 2007, 16:53

ами какво да о4аквам да ме вози на работа и като ми се приходи някъде да не ме остави на пътя.комфорта е за лимузините пук и си оби4ам да 6офирам макар сега да карам само краакомобила. :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 19 Фев 2007, 16:58

ако е поддържана няма да те остави на пътя :) то това важи и за всяка друга кола. но принципно са си здрави машини. което се сещам в момента е, че в бългаските условия, трябва малко повече да се пази предното окачване, защото се поразбиват шарничетата. това е един от най-непретенциозните двигатели на Е30 :) ако не си карал кола със задно до сега, бъди готов за изненади в началото докато свикнеш, особено ако не си с хубави гуми :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

Потребител
Аватар

Мнение от pablodiabolico » 19 Фев 2007, 17:01

мерси

ами не съм карал мн с задно
то всъ6тност само като маалък преди курсовете жигулата на ба6та ми.

а един друг?
как и се отразява газта на този двигател?
има ли смисъл да слагам?

знам 4е няма лиубители на газта тука но от опит някои може да знае.
не ме заклеимяваите за този въпрос :D ;)

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 19 Фев 2007, 17:04

Тук аз ще си замълча, че.... :help:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=46478
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от pablodiabolico » 19 Фев 2007, 17:13

Тук аз ще си замълча, че....

моля без сарказъм ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 19 Фев 2007, 17:25

как се отразява... както на всеки друг двигател с инжекционна горивна система - главно запушване на дюзи, от там работата на бензин става отвратителна... при бмв-тата много страда и дебитомера ако гръмне газ в колектора, а пък си е скъпа част, моя съвет е да не слагаш газ. най-добре потърси темите в този форум за газта и в Е34 и прочети, мисля че всичко по темата е казано и решението си е твое :)

Потребител
Аватар

Мнение от pablodiabolico » 19 Фев 2007, 17:27

[SteeN] мерци много значи имало и сериозни хора

приемам всякакви съвети таке 4е се чувстваите поканени да споделяте мнения по моите въпроси.

ако се навия 6те има мн снимки.обе6тавам :D ;)

Следваща

Назад към E30